Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok 3. Pasi szívesen kényeztetné más feleségét barátnőjét. Ha izgat ha többen dugják a feleséged barátnőd előtted vagy akár veled. Irj Mi 45 48 éves pasik vagyunk átlagos testalkat.17 19 cm intim. Van tapasztalatunk.
Sziasztok!
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyébő.! Párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyébő.! Párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Egyik irányban tudnék akkor érdekes lenni
(Ez egy válasz Vadmálna üzenetére (2022. 09. 06. kedd 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 06. kedd 11:47

Inkább köztes korúnak érzem magam. Mindkét irány érdekes lehet nekem...
Inkább köztes korúnak érzem magam. Mindkét irány érdekes lehet nekem...
(Ez egy válasz érett pasi üzenetére (2022. 09. 06. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 06. kedd 09:29

Ebben a csoportban Te a fiatal, én az érett. De mint tudjuk a vén kecske is....

Az lenne, de a legtöbb hozzászólás nem erről szól. Sokan vannak akik a a keresést minden témába bemásolják, így semmi értelme a különböző szobáknak.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2022. 09. 06. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
érett házaspárt fogadnék a héten. Helyem van. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni, ha komolyan gondoljátok.
érett házaspárt fogadnék a héten. Helyem van. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni, ha komolyan gondoljátok.
Izgalmas téma ez a fiatal- idos sex
Ebben a csoportban Te a fiatal, én az érett. De mint tudjuk a vén kecske is....
(Ez egy válasz Vadmálna üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 12:52

Nehéz eldönteni ebben a csoportban, hogy a "fiatalok" vagy az "érettek" közé tartozom...

Sziasztok! Èn egy vidám, kedves, fiatal hölgyet, vagy párt keresek, akik szeretik a közös izgalmakat, ha hosszan kényeztetik őket. Szerepjátékok, bármi, amit mindenki szeretne.
Kedves fiatal vékony szexmániás lánynak lennék állandó szexpartnere!
Profil kép alapján a fiatalabbak köze
(Ez egy válasz Vadmálna üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 12:52

Nehéz eldönteni ebben a csoportban, hogy a "fiatalok" vagy az "érettek" közé tartozom...

Nyíregyházán idősebb dominánsabb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok szívesen ismerkedünk barátkozunk párral bi holgyel

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!

Ma este fiút fogadnánk veszprém megye
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok ☺️