NYIREGYHAZAN párt keresek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Sziasztok!
Sportos igényes sráckènt csatlakoznak egy kedves èrettebb párhoz a hölgy örömére.Előre is köszönöm…!
Sportos igényes sráckènt csatlakoznak egy kedves èrettebb párhoz a hölgy örömére.Előre is köszönöm…!

Keresünk egy fiatal pasit nejem részére akár a mai estére. 47-50 pár vagyunk veszprém megyében lakunk.
Sziasztok.
Kizárólag lányok/nők társaságát keresem, akik hozzám hasonlóan keresnek "testi- és lelki barátnőt" hosszabb távra, akár "rendszeres" találkozókra is. (Nem baj ha van párod/férjed és csak a kíváncsiság hajt én ezt is megértem és eltudom fogadni
)
Rólam érdemes tudni, hogy biszexuálisnak vélem magam, 30 éves vagyok,Budapesten élek a párommal. (A párom 100%-ban támogat ill. nem szeretne beszállni harmadiknak sem)90 kg és 165 cm vagyok, kék szemem és vöröses barna a hajszínem, az alkatom telt karcsú. Eddig csak csókig jutottam el hölggyel de szeretném még tovább feltérképezni a női rejtelmeket. Nagyon oda adó tudok lenni, alapelveim közé tartozik az oda-vissza gyönyör nyújtás és a folyamatos kommunikáció.
Akit én keresek: 20-40 éves korú hölgyek, akiknek lenne búvóhelye és szintén kipróbálná a női élvezeteket :*
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérlek írj bátran!
Kizárólag lányok/nők társaságát keresem, akik hozzám hasonlóan keresnek "testi- és lelki barátnőt" hosszabb távra, akár "rendszeres" találkozókra is. (Nem baj ha van párod/férjed és csak a kíváncsiság hajt én ezt is megértem és eltudom fogadni

Rólam érdemes tudni, hogy biszexuálisnak vélem magam, 30 éves vagyok,Budapesten élek a párommal. (A párom 100%-ban támogat ill. nem szeretne beszállni harmadiknak sem)90 kg és 165 cm vagyok, kék szemem és vöröses barna a hajszínem, az alkatom telt karcsú. Eddig csak csókig jutottam el hölggyel de szeretném még tovább feltérképezni a női rejtelmeket. Nagyon oda adó tudok lenni, alapelveim közé tartozik az oda-vissza gyönyör nyújtás és a folyamatos kommunikáció.

Akit én keresek: 20-40 éves korú hölgyek, akiknek lenne búvóhelye és szintén kipróbálná a női élvezeteket :*
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérlek írj bátran!

Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok !!!!! /// csak a közelből keresek ///!!!!!!
Sziasztok!
33 évs szingliként házibaratként, szeretőként jelentkeznék smile
Magamra és környezetemre igényes vagyok.
Békásmegyeriek előnyben smile
33 évs szingliként házibaratként, szeretőként jelentkeznék smile
Magamra és környezetemre igényes vagyok.
Békásmegyeriek előnyben smile
Fiatal (max 25 év) lány vagy, és izgat az anál szex?
Szeretnéd felavatni a popidat, de még nincs tapasztalatod? Szívesen megtanítalak az popsi szex rejtelmeire. A tapasztalatom szerint minden nő képes élvezni az anált, csak esetleg még nem találkozott kellően tapasztalt és figyelmes szeretővel.
Ápolt, tiszta, sportos, srác vagyok, és a popsi szex mániám mellett van egy jó adag orális fixációm is, imádok puncit és popsit nyalni. Szóval lányok, jelentkezzen, akit érdekel egy kiadós nyalás, és néhány fergeteges anális orgazmus.
Szeretnéd felavatni a popidat, de még nincs tapasztalatod? Szívesen megtanítalak az popsi szex rejtelmeire. A tapasztalatom szerint minden nő képes élvezni az anált, csak esetleg még nem találkozott kellően tapasztalt és figyelmes szeretővel.
Ápolt, tiszta, sportos, srác vagyok, és a popsi szex mániám mellett van egy jó adag orális fixációm is, imádok puncit és popsit nyalni. Szóval lányok, jelentkezzen, akit érdekel egy kiadós nyalás, és néhány fergeteges anális orgazmus.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Kis farkú bi pasit keresünk elsősorban orál mindenki mindenkivel felálláshoz.Fontos a kis méret! ( max.13cm) Lehetőleg a közelünkből keresünk mert csak az esti órákban érünk rá de sajnos akkor is korlátozott idővel.Ápolt kulturált esetleg irányítható bi uni pasit keresünk.Szex sem kizárt smile . Jelentkezés fényképpel intim és lehetőség szerint test ,arc az adatlapon megadott email címen lehet. Szép napot mindenkinek!
420Sziasztok
Most/ma tali?
hosszú élvezkedések?!

Sziasztok
Jövőhétre egy jó hónapinditót keresünk. Helyet tudunk biztosítani de utazni is tudunk.
Férfit, hölgyet vagy párt keresünk, maximum 30 éves korig.
Irjatok bátran
Jövőhétre egy jó hónapinditót keresünk. Helyet tudunk biztosítani de utazni is tudunk.
Férfit, hölgyet vagy párt keresünk, maximum 30 éves korig.
Irjatok bátran

sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok!
Idősebb hölgyet kényeztetnék rendszeresen, kötöttségek nélkül.
Hely kellene!
Idősebb hölgyet kényeztetnék rendszeresen, kötöttségek nélkül.
Hely kellene!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni, helyes-férfias srác?
Vasárnapra keresünk!
Szexi párokat várunk délutántól, kifulladásig
Csak önkritikával valós párokat 45 éves korig, akik ide is érnek.
Levélben jelentkezzetek!
Köszönjük !
Szexi párokat várunk délutántól, kifulladásig
Csak önkritikával valós párokat 45 éves korig, akik ide is érnek.
Levélben jelentkezzetek!
Köszönjük !
Sziasztok lányok hőlgyek kamozás vagy csak képcsere video csere esetleg csak beszélgetnél szexről vagy bármiről.
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Mai nap fiatal fiút fogadnánk,veszprém megyeiek vagyunk,átlagos 47-50 heteró pár vagyunk. Tali ma este.