Kecskeméten van hellyel rendelkező pasi aki megfelel az adatlapunkon leírtaknak?
Persze Lány vagy Pár is érdekelne minket..... Privát üziket várunk
Persze Lány vagy Pár is érdekelne minket..... Privát üziket várunk
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Hali. 21éves fiatalos arcú, szőrtelen, igényes és nem mellesleg épeszű srácként keresnék hölgyet/párt.
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok! Nyíregyháza, környéke lenne találkozni akaró aktív férfi?
Azért,mert te nem teheted meg, más még kívánhatja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 18:35
Törölt felhasználó (4656903)

Neked nincs családod? Karácsony napján? Dermedve.
Neked nincs családod? Karácsony napján? Dermedve.
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 18:15

Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Idős hölgyet keresek aki szeretné ha egy fiatal kemény farkú srác megcsinálja tisztességesen! ( nincs felső korhatár )
Sziasztok.
46 éves ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék éret hölgyel vagy szimpi párral.
46 éves ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék éret hölgyel vagy szimpi párral.
Fiatal vékonyelhanyagolt szexmániás, biszexet elfogadó lánynak lennék állandó szexpartnere! Akár ma is!
Fiatal vékonyelhanyagolt szexmániás, biszexet elfogadó lánynak lennék állandó szexpartnere! Akár ma is!
Fiatal párral ismerkednék Sopronban és környékén
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

CSINOS IGÉNYES PÁRT keresünk PÁRCSERÉRE
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Hello!!!
Szóló pasiként keresem azt a párt vagy nőt akivel(akikkel) egymás társaságát élvezzük. Mobilis vagyok, utazás nem gond.
Szóló pasiként keresem azt a párt vagy nőt akivel(akikkel) egymás társaságát élvezzük. Mobilis vagyok, utazás nem gond.