Sziasztok!Segédeszközöket(dildo,gésa golyó,vibrátor,felcsatolhatós)kedvelő partneremet keresem.Hely megoldott(adatlapom szerint)Akár már a ma este is szívesen várlak
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok 18+vagy 70+hölgyet keresnék minden földi jóra leveleket privátba küld légyszives köszi
Megismerkednék, korban érettebb hölgyel illetve párokkal, alkalmi vagy akár rendszeres együttlétekre.
Magára és környezetére igényes, ápolt, nagyobb méretű, maximálisan potens srác vagyok, tág fantáziával!
Amennyiben érdekes lehetek, írj!
Magára és környezetére igényes, ápolt, nagyobb méretű, maximálisan potens srác vagyok, tág fantáziával!
Amennyiben érdekes lehetek, írj!

Sziasztok! Hetero alapon, sportos, igényes, tapasztalattal rendelkező, potens 40-es pasiként csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére akár fiatalabb, akár idősebb korosztályból.
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok!Ma estére keresnék"játszótársat".
Sziasztok !
Szekszárdi nyitott középkorú párt házaspárt hölgyet keresek akár idősebb korosztályból is ma esti kellemes ismerkedéshez találkozáshoz. Jelentkezéseteket üzenetben várom.
Szekszárdi nyitott középkorú párt házaspárt hölgyet keresek akár idősebb korosztályból is ma esti kellemes ismerkedéshez találkozáshoz. Jelentkezéseteket üzenetben várom.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!()()(/
Hali.
40-50-es hölggyel vagy ilyen tagú párral szívesen ismerkednék.
40-50-es hölggyel vagy ilyen tagú párral szívesen ismerkednék.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Hali.
Érett hölggyel,esetleg ilyen tagú párral ismerkednék.
Érett hölggyel,esetleg ilyen tagú párral ismerkednék.
Sziasztok.
Érett párral szívesen ismerkednék hölgy örömére.
(27F)
40 körüli korosztály is szóba jöhet.
Házibuli társaság is érdekel.
Pest megye, Budapest, utazni tudok.
Privat levekeket varok.
Diszkrecio adott.
Udv Andri s
Érett párral szívesen ismerkednék hölgy örömére.
(27F)
40 körüli korosztály is szóba jöhet.
Házibuli társaság is érdekel.
Pest megye, Budapest, utazni tudok.
Privat levekeket varok.
Diszkrecio adott.
Udv Andri s
Sziasztok!
Szolnoki fiatal lánnyal ismerkednék kölcsönös minden jóval!
Várom üzidet hogy megismerkedhesünk!
Szolnoki fiatal lánnyal ismerkednék kölcsönös minden jóval!
Várom üzidet hogy megismerkedhesünk!
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
sziasztok, budapesten keresek ma estére vagy akár késöbbre is partnert, aki szeretne egy fiatal sráccal együtt lenni. tudjátok mit mondanak a vékony pasikról? 18-as méret