Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek párt, mindkét fél örömére.
Az sem baj, ha az egyik csak passzív résztvevő. Csak perverz párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Az sem baj, ha az egyik csak passzív résztvevő. Csak perverz párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék. Hajdú Bihariak előnyben de utazni is tudok.
fiatal fiut lányt keresek nyiregy demecser vonalon szexre
Sziasztok,formás csajjal randiznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
40es bi pasi vagyok nyiregyen keresek fiatal fiút lányt párt
Sziasztok
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Budapest és környékén.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Budapest és környékén.
Pécs és környékén valaki(k)?
nyiregy környéki fiatal fiút keresek aki megengedné nekem hogy kinyaljam lefejjem titokban ápolt 40es pasi vagyok engem is lehet lányként is használni max 30éves korig
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Miskolc környékén ma este csajos játék ok
Sziasztok
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden földi jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden földi jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Fiatal 20-as hetero srác 17-es mérettel keres maga mellé szexpartnert kortól függetlenül, Heves megye és vonzáskörzetében, ha felkeltettem a figyelmed, írj privában
Ma napra keres valaki pasit? 25 éves szabolcsi magyar srác vagyok. Van itt olyan pár vagy hölgy akihez csatlakozhatnék?
Fiatal, szűz vagy tapasztalatlan vékony fiút keresek. Első körben Skype-on ismerkedünk. Kifejezetten idős pasi is írhat.
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet és csevegjünk..
Várom üzidet és csevegjünk..