Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…..!!!!!
Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek. Vas Megye
T.
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek. Vas Megye
T.
Sziasztok!!!
Sziasztok párokat nőket keresek minden jóra 21F
Kecskeméti házaspár vagyunk. VALÓS emberekkel ismerkednénk az adatlapunk alapján....
Privát üzeneteket várunk.
Privát üzeneteket várunk.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk de kérem szépen, hogy figyelmesen olvasd el!
40 éves pár vagyunk Szigetszentmiklósról!
Szóval vagy tudj utazni vagy környékbeli legyél!
A szó szoros értelmében házibarátot keresünk és nem egy gyors menetre gondoltunk!
Hosszú távon gondolkodunk és diszkrét megbízható ember jöhet csak szóba!
Fogadd el, hogy előszőr velem ismerkedsz és ha úgy ítélem akkor tovább engedlek a párom irányában amolyan szűrőként lennék az elején!
Lehet bi és hetero is mert nálunk minden játszik! Életkor 38-50 között!! Méret 17-18-tól felfelé!! Kérelk csak akkor írj ha valóban szeretnél a “barátunk”lenni és nem csak poénból írogatsz mert mi nem levelező partnert keresünk! Tartalmas baráti kapcsolatot akarunk amibe belefér, hogy lefekszel velünk! A bi dolog nem kötelező ez csak egy plusz opció! Én passzív bi vagyok! Tiszták és ápoltak! Írj ha magadra ismersz a leírásban!
Üzenet módosítása
Házibarátot keresünk de kérem szépen, hogy figyelmesen olvasd el!
40 éves pár vagyunk Szigetszentmiklósról!
Szóval vagy tudj utazni vagy környékbeli legyél!
A szó szoros értelmében házibarátot keresünk és nem egy gyors menetre gondoltunk!
Hosszú távon gondolkodunk és diszkrét megbízható ember jöhet csak szóba!
Fogadd el, hogy előszőr velem ismerkedsz és ha úgy ítélem akkor tovább engedlek a párom irányában amolyan szűrőként lennék az elején!
Lehet bi és hetero is mert nálunk minden játszik! Életkor 38-50 között!! Méret 17-18-tól felfelé!! Kérelk csak akkor írj ha valóban szeretnél a “barátunk”lenni és nem csak poénból írogatsz mert mi nem levelező partnert keresünk! Tartalmas baráti kapcsolatot akarunk amibe belefér, hogy lefekszel velünk! A bi dolog nem kötelező ez csak egy plusz opció! Én passzív bi vagyok! Tiszták és ápoltak! Írj ha magadra ismersz a leírásban!
Üzenet módosítása
Sziasztok! Én és egy soproni pasi keresnénk nőt vagy párt a hölgy örömére.
Sopronban van hely.
Sopronban van hely.
Budapest és környékén ismerkednék, hölgyekkel, párokkal
Jászsági hölgyel ismerkednék!
Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Pest és pestmegyében gondolkodok....
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok atlagos 30as srac talakozna par vagy hölgy taggal a heten
Sziasztok! Fiatal, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Budapesten keresek nőt, kor nem számít. Állandó partnere is lennék. 24 éves vagyok.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Főként nagy mellű hölgyeket keresek 18tól100ig nem baj ha nem vagy független.Baranya Tolna előny
Sziasztok! Budapest és környékén ismerkednék idősebb, érettebb párral, hölggyel. 26 éves, igényes, értelmes fiatal srác vagyok.
Sziaaztok!
Szolnok es környéki fiatal nővel ismerkednék szexkapcsolat céljábó!Semmi jó elrontója nem vagyok!l
Szolnok es környéki fiatal nővel ismerkednék szexkapcsolat céljábó!Semmi jó elrontója nem vagyok!l
Pécs és környékén valaki(k)?
Sziasztok.
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Nem baj ha idősebb vagy.
Irj
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Nem baj ha idősebb vagy.
Irj