Most délelött akár fogadni is tudok párt is erotikára

Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Kukkolás szex közben is érdekel engem !! Fiatal párok is /
Idősebb, 55 év feletti házaspárral ismerkednénk, hosszútávú kapcsolat céljából.
Párcserés szexet keresünk, punciba élvezéssel...
Párcserés szexet keresünk, punciba élvezéssel...

Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést! diszkrécióm garantált. szeretnék egy igazán szexéhes növel találkozni akivel egy csomó jó élményt megélhetünk mindent megteszek hogy jól érezd magad .
sziasztok szombatra keresnénk párokat szeged környékén átutazóba leszünk akit érdeklünk írjanak kizárólag párok nőket keresünk
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok, fiatal lányt kényeztetnék minden téren. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr.
Fiatal lányt keresek, aki vonzódik az idősebb férfiakhoz, akinek átadhatom a tapasztalatomat.
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Budapesten keresek hölgyet, kor nem számít. Akár állandó partnere is lennék. 24 éves vagyok.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren! Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr

Pécs és környékén valaki?
Sziasztok! Egy soproni pasival közösen keresnénk nőket, párokat, akik szívesen hármasoznának/négyeseznének velünk heteró alapon, csakis a hölgy örömére.
Én 23, pasi 42 éves.
Én 23, pasi 42 éves.
Sziasztok
Miskolctapolcán vagyok 36 éves férfi keres feleséget, barátnőt aki kiverné
Miskolctapolcán vagyok 36 éves férfi keres feleséget, barátnőt aki kiverné
Sziasztok !2024.03.09.-én Nőnapi swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk .További szép estét vagy napocskát. Puszi Kata
Sziasztok!
Fiatal telt nővel ismerkednék!
Fiatal telt nővel ismerkednék!
Sziasztok! Fiatal, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Fiatal lányt keresek, aki vonzódik az idősebb férfiakhoz, akinek átadhatom a tapasztalatomat.
Érdekelne írtam privátban
(Ez egy válasz Gizu1958 üzenetére (2024. 03. 02. szombat 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 02. szombat 14:24

25-30 év közti potens fiut(kat) keresek, hétvége szórakozás. shoz