Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Valaki aki nem elutasító és pasi is szóba jön?
Sziasztok lányok,hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyaidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc nélkül diszkréten. skye
Ismét közeledik Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, fiatalok-érettek! privát levelet írj, kérlek!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, fiatalok-érettek! privát levelet írj, kérlek!
balatonboglár környékén keresek minimum 50+os nőt egymás kényeztetésére,én fiatal 27éves vagyok. privizz
Kedves Hölgy!
Lehet pont téged kereslek....
Nézd meg az adatlapom és ismerkedjünk.
Joci
Lehet pont téged kereslek....
Nézd meg az adatlapom és ismerkedjünk.
Joci

Budapesten keresnék hozzám illő hölgy partner.
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Budapesten keresek 30 feletti hölgyet/hölgyeket kötöttségek nélkül

Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten ?
Írj ha érdekel…
Valaki ?
Írj ha érdekel…
Valaki ?
Muszály mindent teleírnod uganazzal a szöveggel?
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére keresek partnert: párt, vagy lányt/hölgyet. Miskolc, Borsod megye előnyben. Valaki?
Hölgy, par ma?

Sziasztok!
A fülledt nyári estékre keresek egy budapesti hölgyet! Akivel még forróbbá tudjuk tenni az estéket.
A fülledt nyári estékre keresek egy budapesti hölgyet! Akivel még forróbbá tudjuk tenni az estéket.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!” Fiatal párral ismerkednék / minden jóban benne vagyok /
Helló wink Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni wink
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni wink
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress! UI: Kurvára elegem van már abból, hogy itt ( is) tisztelet a kivételnek,kép alaján ítélnek! Egy vicc!!! Ez alapján való NEGATÍV ítélés után,a felhasználót automatikusan TILTOM! Ennek tudatában jöhetnek az üzenetek! smile Szép napot!
Pécs esetleg valaki?
Ózd,Miskolc és eger környékén valaki?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Nyáriszünidős egyetemista lányt mentorálnék!