fiatokat szopatnák bp en
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Üdv
Z
Én egy 43 éves srác vagyok és keresek egy 50 feletti, nyitott, érdeklődő hölgyet vagy egy perverz idős biszex, aktív urat, nagypapát 60 éves kor felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Az ismerkedés során számomra imponáló, ha kedves vagy velem, viszont szex közben lehetsz velem domináns. Ha csak nyalatni vagy csak szopatni szeretnél, az is rendben van.
Feleség dupla örömére keresünk fiatal tapasztalt pasit ..esetleg cucgoldra is .
30 éves srácként keresek 60+ hölgyet kölcsönös kényeztetésre Észak-Mo -n, utazni tudok, akár hosszú távra is.
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok!
Üdv
Z
Üdv
Z
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Biszex ,perverz macis 49 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Élvezetes tabu mentes időtöltésre!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Sziasztok ! Szolnok vagy környékéről fiatal lány aki kielégítené vágyaimat ?
Sziasztok párhoz csatlakoznék, vagy kisebb létszámú bulit keresek Budapest , Pest megyében.
Utazni tudok, 28 éves méretes srác vagyok.
Whatsup van.
Utazni tudok, 28 éves méretes srác vagyok.
Whatsup van.
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vác és vonzáskörzetében alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok!
Pár keres harmadiknak hölgyet mindenféle jóra Tolna megye és környékén...
Pár keres harmadiknak hölgyet mindenféle jóra Tolna megye és környékén...
Sziasztok! Fiatal roma lány, nő vagy anyuka van itt?Esetleg pár, akihez lehetne csatlakozni hármasra? Kötetlen, de tartós dolgot keresek Miskolcon, Borsodban. Valaki?
Sziasztok! Egyik legjobb haverommal (23 és 21 évesek vagyunk) keresnénk egy vagy több lányt vagy nőt hármashoz vagy többeshez.
Helyet tudnék foglalni Szombathelyen, de utazni is tudnánk kb. 100km távolságig (Győr, Zalaegerszeg, esetleg Veszprém távolságáig, és ezeken belül természetesen).
Augusztus 14-15-re keresnénk.
Helyet tudnék foglalni Szombathelyen, de utazni is tudnánk kb. 100km távolságig (Győr, Zalaegerszeg, esetleg Veszprém távolságáig, és ezeken belül természetesen).
Augusztus 14-15-re keresnénk.
Monor-Albertirsa körzetében, puncit n yalnék, kényeztetnék, cuckold a férj mellett, enyhe bi, ma vagy holnap
Diszkrét pasi répádat leápolja. Hely van 11 ker.

Sziasztok Szombathelyen keresek Lányt,Hölgyet aki meg dugna felcsatolhatóval egy szűz feneket.Esetleg Pár is szóba jöhet ahol a Hölgynek van ilyen hajlama,hogy fel avatna egy szűz feneket.
Urak kizárva!!!
Urak kizárva!!!
Sziasztok! Hölggyel vagy Párral ismerkednék hosszú távra!!!normális és igényes légy!!!
Sziasztok!Fiatal,tapasztalatlan lánynak lennék tanítója.