Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Zalaegerszegen ma 14-22 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Ma este keresem vékony/ normál testalkatú intelligens, nem tolakodó szexpartnere(i)met Bp-en a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban keress lszi.
Budapesten keresek akár érettebb hölgyet, alkalmit, vagy, állandót.
Csajokkal ismerkednék.
Sziasztok 62 és 36 éves bi pasipár vagyunk bi párokkal ismerkednénk mi vékony testalkatú pasik vagyunk Olyan párokat keresünk ahol mindkét fél biszex vagy nyitott egy ilyen ismerkedésre
Fiatal,perv nimfo hölgy partnerem keresem Kecskeméten kizárólag barátság extrákkal viszonyra. 37 vagyok fiatalos de lehetek az apukád.
privizz!

Ma este keresem vékony/ normál testalkatú intelligens, nem tolakodó szexpartnere(i)met Bp-en a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban keress.
Fiatal párt,hölgyet keresek Budapest és környéke.
Diszkrét férfi.
Diszkrét férfi.
Apuci keresi perverz lányát!
Szia.
Amennyiben érdekel egy családi szex szerepjáték akkor keress meg.
50 éves magyar apuciként keresem perverz lányom Szolnok és környékéről !
Várom üzidet .
Szia.
Amennyiben érdekel egy családi szex szerepjáték akkor keress meg.
50 éves magyar apuciként keresem perverz lányom Szolnok és környékéről !
Várom üzidet .
Sziasztok kedves hölgyek nagyon szívesen kalandoznék érettebb korosztállyal Vecsés környékén. Rólam tudni lehet hogy sportos fizikumú vagyok és elvileg helyesnek emlegettek korábbi partnereim.
Zalaegerszegen ma,kedd, szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Hètvègere párt keresünk nègyes gabalyodàsra fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk, I&L
Hètvègere párt keresünk nègyes gabalyodàsra fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk, I&L
Sziasztok Szolnok vagy környékről ismerkednék lányokkal nőkkel maximum 37 éves korig. Utazni tudok helyem van. Képeim videoim adatlapomon. Varom a leveleket.
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vác és vonzáskörzetében alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Sziasztok. Kecskeméten hölgy pár társaságát keresem. Csak belső üzenetben. Köszönöm
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos