Pécs és környékén?
Sziasztok! 23 éves fiatal, tapasztalt pasiként ismerkednék idősebb korú nővel, esetleg párral a hölgy örömére, szimpátia esetén akár hosszútávon.
Aki szívesen ismerkedne egy fiatal, tapasztalt, kényeztetni imádó pasival, az nyugodtan írjon.
Sopron-Szombathely vasútvonalon és közeli helyeken (Bük, bükfürdő, simaság, csepreg, stb) ismerkednék.
Aki szívesen ismerkedne egy fiatal, tapasztalt, kényeztetni imádó pasival, az nyugodtan írjon.
Sopron-Szombathely vasútvonalon és közeli helyeken (Bük, bükfürdő, simaság, csepreg, stb) ismerkednék.
50/186/100 Budapesti nagyméretű (21/6) férfi...
Párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi is mehet...
.
Párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi is mehet...
.
Sziasztok.
Pesten és környékén, Fiatal Hölgy/Csajszi aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Pesten és környékén, Fiatal Hölgy/Csajszi aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Zalaegerszegen vasárnap estére keresek pasit, akit lehet orálisan kényeztetni. Helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszi szépen.
Jó méretü pasit az adatlap alapján, diszkrét rosszalkodásra.

Sziasztok. Magára adó, 45éves, igényes pasi, fiatal lányt kényeztetne! Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr
Érett nővel, párral ismerkednék!
Strap-on szexhez keresek olyan Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt aki a felcsatolható műfarkára húzna egy análisan szűz pasit!Pároknál csakis Női aktivítás jöhet szóba!Szombathelyi 45.é. pasi vagyok!Búvóhelyem van.Csakis strap-on szex érdekel!!
Pároknak,aktus közben, nyalok,szopok. Ápolt,diszkrét pasi.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok. Kaposváron keresek olyan hölgyeket,
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. 69 re is! Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. 69 re is! Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
Sziasztok, aug.20-án délutánra, estére keresek hölgyet. Helyem van
Bp. 11. kerületben
Bp. 11. kerületben
Pécs és környékén valaki?
Szigetszentmiklóson cumiznék ma! Viszonozni nem kell csak szopass meg
Sziasztok 3 órás kaland a Balatonon
Sziasztok! Miskolc és környékén párhoz csatlakoznék, akár aki errefelé tölti a hosszú hétvégét? Ha valaki komolyan gondolja, írjon üzit! Szép napot!