Zalaegerszegen ma (egész nap ráérek) pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá. Légyszíves privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok!Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt, párt Vác és vonzáskörzetében alkalmi találkozóra, vagy rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Keresek jövőhét csütörtökre egy nőt aki el jönne velem Fejérmegyén belűl egy horgásztóra .
A program egész estés lenne !
A búvóhely pedig egy fűtött faház lenne
Korosztály nem számít !
A program egész estés lenne !
A búvóhely pedig egy fűtött faház lenne
Korosztály nem számít !
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Sziasztok ! Szolnoki vagy közvetlen közeli csinos nem molett nővel ismerkednék ! Adatlapon megtalálsz ..
Várom az üzeneted....
Várom az üzeneted....
Sziasztok Nagykanizsán keresek olyan nőt lányt nagymamát aki imádja ha élvezésig nyalják a finom punciukat. Kor nemszámit csak élvezd a nyelvem. Ha esetleg van párod szívesen leszopom vagy megszopatom.gecis puncit is nyalok
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Annyi csalódás után még mindig keresem azt az intelligens fiatal lányt, aki szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon kielégítene.
Meghagyott szőrzet előnyös.
Meghagyott szőrzet előnyös.
december 16 után csajt keresek kortol fuggetlenul akár hosszabb távra is 52 éves vagyok egyedul éllek
Idősebb hölgyek kivánságait elégiteném ki.
Sziasztok, péntekre keresek hölgyet Bp-en vagy környékén. Napközben, délután, este egyformán jó lehet. Több info az adatlapomon!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Péntek délutánra , vagy szombat napközbenre keresnék partnert Vas megye
Hosszabb távra keresem hölgy partnerem.
Valaki ?
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj…
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj…
Sziasztok 50 feletti hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Idős 55-70 éves párhoz csatlakoznék
Zalaegerszegen ma, csütörtök és péntek kora este, este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Fiatal csajokat keresek alkat mindegy,Pécs+100km Nem leszek hálátlan
Sziasztok! 50 év feletti hölgyet keresek Békés - Csongrád megyében minden jóra.
Én 33éves 83kg-s helyesnek mondott igényes srác vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed írj privátban.
Én 33éves 83kg-s helyesnek mondott igényes srác vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed írj privátban.