Sziasztok domináns tipusként keresek Budapest környékén nőket és párokat ? 23F
Sziasztok! Olyan nálam fiatalabb hölgyet keresek, aki a szexben nyitott gondolkodású, vékony, átlagos, vagy sportos testalkatú, benne lenne többes szexben is, kapcsolatot keres, de szereti másokkal is dugatni magát. Hozzám költözés lehetséges. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Fiatal biszex párral ismerkednék, ahol mindkét fél igényli h megdugják.
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Masszázs nőknek 18+ Mezőkövesd kőrnyéke!
Hölgyeim! Rég voltam 60+ -os partnerrel, és most arra vágyom..
ha tetszem, írj

Helló Hölgyek.
Pesten két pasival egy kis outdoor Parti.?
privin keress ha aktuális
Pesten két pasival egy kis outdoor Parti.?
privin keress ha aktuális

Sziasztok! Lányokkal, párokkal ismerkednénk! Pest megye és Bp.
Sziasztok, Bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet. Akár napközben is.. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd!
Szia! Szívesen ismerkednék Veled. Én 48 éves pasi vagyok pocakkal.
(Ez egy válasz szopneeeek69 üzenetére (2025. 06. 21. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 11:06

Szenvedélyesen szeretek szopni, és eddig nem volt panasz. Imádom az alárendelt kislány szerepét betölteni az ágyban. Ha úgy érzed te vagy az emberem, ne habozz és keress meg!!!
Sziasztok!
Én pont ráérek. Írjatok privátban, és egyeztetünk. (Ez egy válasz Egyvalospar üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 12:24
Én pont ráérek. Írjatok privátban, és egyeztetünk. (Ez egy válasz Egyvalospar üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Balatonszemesen 2025.06.27-28 ra 3.nak beszállonak fiút vagy lányt keresünk.
Érett pasi szivesen akciózna, hölgyekkel, párokkal Bp. és környékén
28-án Szombaton napközben,lenne Pár vagy esetleg Lány aki meghívna magukhoz huncutkodni kicsit minket?
Privát üzit kérnénk
Privát üzit kérnénk
Ne add fel!! Sok kitartás kell, hidd el
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 19:39

Törölt felhasználó (4677732)

Érett hölgyet keresek Budapesten. 26 éves vagyok. Sajnos 2 év után még mindig semmi és ez lesz az utolsó posztom.
Sziasztok! Idősebb hölgyet keresek. Régóta szeretnék egy nálam sokkal idősebb nővel szexelni! 40 fölött keresek!!
Érett hölgyet keresek Budapesten. 26 éves vagyok. Sajnos 2 év után még mindig semmi és ez lesz az utolsó posztom.
Sziasztok! Szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.

Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Sziasztok
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Sziasztok! Egy fiatalos 48/55 éves biszex pár vagyunk! Még itt vagyunk 2 napig Debrecen környékén, és szeretnénk kalandozni ma vagy holnap este. Akit keresünk: megbízható, nem kamus, hellyel rendelkező biszex pár, lány, srác. Mindenki mindenkivel alapon keresünk, de srácok között csak orál lehetséges! Esetleg autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó a szimpátia és a kémia megléte miatt szükséges lesz, amit természetesen viszonzunk mi is! Leveleiteket privátban várjuk!