Zalaegerszegi pár nagyon csinos hölgytagjának keresünk fiatal potens fiút fiúkat akik kiverik előtte, illetve rendszeres cumiztatáshoz is potens fiúkat várunk.
Lányt vagy párt keresek,nem pasit

Ma estére 1 fiatal fiút keresünk 19/6 olvass adatlapot és ha komoly vagy várjuk a jelentkezésedet!Azért kép legyen rólad itt a gg-én!És mindenkinek további sikeres partnerkerit!
képeket cserélnék nőkről nőkkel vadasz0123@citromail.hu
Ma estére 1 fiatal fiút keresünk 19/6 olvass adatlapot és ha komoly vagy várjuk a jelentkezésedet!Azért kép legyen rólad itt a gg-én!És mindenkinek további sikeres partnerkerit!
Várom a legszebb korban lévő bátor hölgyecskék (35-65) jelentkezését, privátban. Az, hogy döngetünk egy keményet, vagy inkább romantikázunk, majd eldől...
Várom a nemesebb korú nőcskék (65+) jelentkezését is...
Főleg Vas- Zala megye térségéből.
Minden levélre reagálok, írj bátran.
Üdv,
Jacvi, 22, ffi...

Várom a nemesebb korú nőcskék (65+) jelentkezését is...
Főleg Vas- Zala megye térségéből.
Minden levélre reagálok, írj bátran.
Üdv,
Jacvi, 22, ffi...
Budapesti párokhoz, lányokhoz csatlakoznék. 29 év, 15 cm.
Ird le privatba hogyan
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 15. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 15. kedd 21:15
Törölt felhasználó (879801)

én bevállallak szívesen

Sziasztok!339éves ápolt,igényes pasi vagyok.Szivesen megismerkednék egy diszkrét hölggyel vagy Párral.Ha érdekellnék valakit,valakiket légyszi írjon és vegyük fel a kapcsolatot.Teló,msn,skype van.Várom válaszotokat!Üdv.!
Zalaegerszegi pár nagyon csinos hölgytagja szívesen meglesne egy helyes fiút esetleg fiukat barátokat masztizásuk közben. Zalaegerszeg körzetéből
én bevállallak szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 15. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 15. kedd 09:43

Törölt felhasználó (887579)

Bevalalna engem egy 20 ev koruli pasi.
Komárom-Esztergom megyéből valaki ?
Bevalalna engem egy 20 ev koruli pasi.
Sziasztok!Fiatal fiút keresünk hölgytagunk örömére min 18/6 intim méret szükséges!
Sziasztok!Fiatal fiút keresünk hölgytagunk örömére min 18/6 intim méret szükséges!
sziasztok
32 éves ápolt,egészséges fiú vagyok,190cm magas,98kg
farkam 19cm,borotvált,formás darab
többes szexet kedvelő párokkal és hölgyekkel ismerkednék
van tapasztalatom a többes szexben,nem kamus vagyok
kocsim van,helyet tudok biztosítani
írjatok bátran!!!
mail:oxigen80@gmail.com
32 éves ápolt,egészséges fiú vagyok,190cm magas,98kg
farkam 19cm,borotvált,formás darab
többes szexet kedvelő párokkal és hölgyekkel ismerkednék
van tapasztalatom a többes szexben,nem kamus vagyok
kocsim van,helyet tudok biztosítani
írjatok bátran!!!
mail:oxigen80@gmail.com
Érdekelne egy 30 éves,magas,sportos srác?
20 cm-es intim méretem van.
Imádok nyalni puncit-popsit egyaránt.
A szexben bevállalós vagyok,szimpátia alapján bármit megteszek,hogy a partnerem a lehető legjobban érezze magát velem.A leglágyabb dolgoktól kezdve a legperverzebbekig.
Lányt,párt keresek!
Fejér megye!
20 cm-es intim méretem van.
Imádok nyalni puncit-popsit egyaránt.
A szexben bevállalós vagyok,szimpátia alapján bármit megteszek,hogy a partnerem a lehető legjobban érezze magát velem.A leglágyabb dolgoktól kezdve a legperverzebbekig.
Lányt,párt keresek!
Fejér megye!
Szia! Jelentkezem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 14. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 14. hétfő 10:58

Törölt felhasználó (887031)

Tényleg nincs zalában egy helyes fiatal fiú akit alkalmanként megszeretgethetnék? Szőke nagy cicis orálcentrikus nő vagyok. Kapcsolatban élek.