Sziasztooooooook!
Holnap esti hancúrozáshoz keresünk lányt lány örömére, fiút fiú örömére, Nyíregyháza és környékéről egy fergeteges hancúrra! Életkor nem feltétel, ápoltság,egészség,diszkréció viszont alapfeltétel! Nem levelezni szeretnénk!! Belső üzit írj! Akár ma este!! csusi@citromail.hu

Holnap esti hancúrozáshoz keresünk lányt lány örömére, fiút fiú örömére, Nyíregyháza és környékéről egy fergeteges hancúrra! Életkor nem feltétel, ápoltság,egészség,diszkréció viszont alapfeltétel! Nem levelezni szeretnénk!! Belső üzit írj! Akár ma este!! csusi@citromail.hu
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816
Ma este szívesen meglátogatnék és kényeztetnék idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját Budapesten. Én helyes 25 éves srác (18/5 cm). Írj privatban.
keresek idősebb(az sem baj ha fiatal) tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről hasznos és élvezetes időtöltésre
részletek levélben !

Egyszeri alkalom?
(Ez egy válasz pampa üzenetére (2013. 11. 13. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
23 éves sportos szegedi srác keresi azt a nőt aki bevezetne a sex világába!
Üzenetbe jellezetek!
Csak szóló lányok érdekelnek!

Csak szóló lányok érdekelnek!
Ahogyen én is ! De sok a sorstárs
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 18:58
Törölt felhasználó (896813)

Szintén hasonló cipőben járok.
33 éves pasi vagyok. Idősebb hölgyet keresek kellemes időtöltésre.
Szintén hasonló cipőben járok.
(Ez egy válasz Di Natale üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 18:51

Olyan hölgyet keresek akinek van türelme a szűz srácokhoz. 19 éves vagyok, viszont ettől függetlenül örülnék, ha tőlem idősebb, tapasztalt hölgytől veszteném el.
Képek alapján tetszel, csak kicsit nagy a távolság :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 12:08
Törölt felhasználó (887579)

Mit szolsz hozzam?
Intelligens, sportos, 3asban tapasztalt olaszos pasi keres hölgyet vagy párt kellemes élmények reményében.

Én még továbbra is várom a válaszotokat/reagálást a régen elküldött levelemre! Örömmel kényeztetnélek! Imádom a csinos szexi érett nőket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 12:08

Mit szolsz hozzam?
Mit szolsz hozzam?
(Ez egy válasz pampa üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Elvehetem en?
(Ez egy válasz Di Natale üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 18:51

Olyan hölgyet keresek akinek van türelme a szűz srácokhoz. 19 éves vagyok, viszont ettől függetlenül örülnék, ha tőlem idősebb, tapasztalt hölgytől veszteném el.
Sziasztok!
Budapesti, 25 éves ápolt srácként keresem hölgy partnerem! Lehetsz akár idősebb és teltebb is. Hosszútávra keresek.
Budapesti, 25 éves ápolt srácként keresem hölgy partnerem! Lehetsz akár idősebb és teltebb is. Hosszútávra keresek.
29 éves férfi keres hölgyet, párt!!
Teljes diszkrécióval
Teljes diszkrécióval
Sziasztok!
Szombat ejszaka (nov.16.) Balatonlellen meglepi szulinapi gang-bang party egy szexmanias feleseg 41. szulinapja alkalmabol!
Diszkret, apolt, nagyfarku sracok jelentkezeset varom mail ben!
Cim, balatonihazaspar@gmail.com
Udv.
Sz.
Szombat ejszaka (nov.16.) Balatonlellen meglepi szulinapi gang-bang party egy szexmanias feleseg 41. szulinapja alkalmabol!
Diszkret, apolt, nagyfarku sracok jelentkezeset varom mail ben!
Cim, balatonihazaspar@gmail.com
Udv.
Sz.
Megfeleltek! Írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 09. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 09. szombat 12:59

Szia. Irj privatba mit szeretnel. Persze csak ha megfelelunk
Van itt olyan Komárom-Esztergom megyei hölgy lány aki ismerkedne?? Privátot írj