Sziasztok!
30 éves budapesti férfi keres hölgyet, párt!!
30 éves budapesti férfi keres hölgyet, párt!!
Küldj privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 16. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 16. szombat 15:17

Törölt felhasználó (12425)
VIP

Keresek egy bevállalós nőt 18-90 ig
Akit kinyalhatok!!! Elmegyek kinyallak szepen lassan és eljövök
Viszonzás nem kell! CSAK Budapesten, aki komolyan gondolja írjon, rögtön válaszolok! 26 eves, normális srác vagyok, de ilyet még nem próbáltam!

Keresek egy lányt aki bevezetne egy tapasztalatlan fiút a szexbe!
Diszkrét hölgyet vagy párt keresek!!
Somogy!
Somogy!
Nőt vagy olyan párt keresek,akikhez rendszeresen mehetnék! Kb hetente!
Sziasztok!39éves ápolt,igényes pasi vagyok.Szivesen megismerkednék egy diszkrét hölggyel vagy Párral.Ha érdekellnék valakit,valakiket légyszi írjon és vegyük fel a kapcsolatot.Teló,msn,skype van.Várom válaszotokat!Üdv.!
Szabolcsi tapasztalt nőt keresek, aki betörne egy 25 éves szűz fiút!
Hölgyet v. Párt keresek Mezőkövesd és annak 30 km-es környékén.
Elérhetőségem:axe1345@freemail.hu
Elérhetőségem:axe1345@freemail.hu
Sziasztok barányából kersek hölgyeket 23 éves srác vagyok. Várom a válaszokat.
Somogy megyéből vagy környékéről hölgyet vagy párt keresek!
Sziasztok!
Fiatal, jó megjelenésű Győri pasiként ismerkednék párokkal/Hölgyekkel! Minden jóban benne vagyok!
Nagyon Szeretem az érett hölgyeket is. Várom a jelentkezőket! Addig is csók és üdv mindenkinek!
Fiatal, jó megjelenésű Győri pasiként ismerkednék párokkal/Hölgyekkel! Minden jóban benne vagyok!

Bátor nőt keresek! Aki leszopna vagy meglovagolna! Nem baj ha kicsit perverz vagy! Élvezd hogy te benned járhatna elsőnek a farkam! És az lehet amit csak te akarsz!
20 éves izmos váci srác keresi partnerét
írj bátran, képeim vannak

23 ffi keresek idősebb hölgyeket Hajdú M ill, Borsodból kényeztetésre.borsodi, szerencs közeli vagyok
Sziasztok!Nagykanizsa és környékéről keresek nőt,kellemes együttlétekre!Jóképű 32 éves sportos srác vagyok!
Olyan hölgyet keresek akinek van türelme a szűz srácokhoz. 19 éves vagyok, viszont ettől függetlenül örülnék, ha tőlem idősebb, tapasztalt hölgytől veszteném el. Tehát a kor nem számít.

Kalandvágyó hölgyeket keresek Tokaj környékéről, esetleg Miskolcról
szűz fiatal fiú, szextanárt keres bp-i lakhellyel délutánonkénk. 30-40 év. Jelige: kommunikáció, és intelligencia.
nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni!!!!!!!!!!!!Később még bármi lehet. finom
Szaisztok, lányokat keresünk 2 pasi 2 lány felálláshoz Debrecen és környékén. Csak fogadni tudunk, nem dohányzunk, illetve sportos testalkatúak vagyunk. Nem vagyunk alkalmi páros, mi már két éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek!
Üdvözlettel:
Gabi
Üdvözlettel:
Gabi