Pest megye középső v déli része?
22 éves srác, Debrecen, Pest, esetleg Szeged (rendszeresen járok e három város között) környékéről ismerkedne idősebb hölgyekkel.
Nem vagyok amatőr, de nem is vagyok profi.
Barna haj, szem, átlagos alkat. Képem van, ha érdekellek írj üzenetet!
Nem vagyok amatőr, de nem is vagyok profi.

Barna haj, szem, átlagos alkat. Képem van, ha érdekellek írj üzenetet!

sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát irjatok nyugodtan nem harapok skypom gerike19900816 várlak titeket csajok smile
Sziasztok,Hölgyeket barátnőket kényeztetek.Szájhős vagyok de a nyelvem jól pörög
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát irjatok nyugodtan nem harapok skypom gerike19900816 várlak titeket csajok

Somogy megye, Kaposvár
Diszkrét hölgyet vagy párt keresnék
keresek idősebb(az sem baj ha fiatal) tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről részletek levélben !
Sziasztok ! Én egy aranyos,kedves, magas fiú vagyok ! 18 éves vagyok és még nem voltam lánnyal szóval szűz vagyok . Budapesten lakom . Csak lány, gyengébbek kedvéért hölgy,nők érdekelnek . Írjál és ha szeretnéd még küldök emailban képeket .

Akárki is lopja/lopta a képeim, kérem ne tegye! Veled ellentétben én nem vagyok kamus, bármikor bizonyítani tudom, hogy én vagyok a képeken. Ha intim képeket is loptál, egy bizonyos másik szexpartnerkereső oldalról, akkor takarodj a francba! Web kamerán is tudom bizonyítani, hogy a képeim eredetiek és telefonon is elérhető vagyok bármikor.
Mi 2 pasi és 1 lány vagyunk, szeretnénk 1 negyedik lányt találni magunk mellé, lehetőleg hosszabb távra. Ha szeretnél egy jól működő kapcsolatban részt venni, akkor kérlek ne habozz felkeresni!
Mi 2 pasi és 1 lány vagyunk, szeretnénk 1 negyedik lányt találni magunk mellé, lehetőleg hosszabb távra. Ha szeretnél egy jól működő kapcsolatban részt venni, akkor kérlek ne habozz felkeresni!
Somogy megye, Kaposvár
Hello!Mik a feltételek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 30. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 30. szombat 10:49
Törölt felhasználó (880855)
VIP

Kölcsönadom a feleségem szombaton,(30-án)!Persze továbbra is korrekt feltételekkel!
Olvass bele a blogjába:
http://www.goldengate.hu/forum/blog/139204-Szeretemha-a-ferjem- -nezmikozben-massal-dugok
Olvass bele a blogjába:
http://www.goldengate.hu/forum/blog/139204-Szeretemha-a-ferjem- -nezmikozben-massal-dugok
Sziasztok! SZEGEDRŐL keresek olyan Hölgyet aki ráér ma este mindenféle kényeztetésre! Kor nem befolyásoló tényező! Jóképű 25éves srác vagyok. Irj a samudra_surf@hotmail.com címemre vagy ide és talákozzunk este belvárosi lakásomban!
Sziasztok!
23 éves siófoki srác ismerkedne lánnyal, hölggyel. Többit priviben.
23 éves siófoki srác ismerkedne lánnyal, hölggyel. Többit priviben.
cam masztiznék v kukkolnék hölgyet ahogy masztizik! írj üzit!! kor és kinézet nem számít!
ma könyen adom magam győrben szép hülgyeknek

Kölcsönadom a feleségem szombaton,(30-án)!Persze továbbra is korrekt feltételekkel!
Olvass bele a blogjába:
Olvass bele a blogjába:
hölgyeim? valaki Tokaj-Rakamaz környékén egy kis kocsikázásra?

Hölgyet keresek, normális szeretkezésekhez, Vágyaink kiéléséhez, hosszabb távon rendszeres kapcsolatra.
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható, diszkrét, heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható, diszkrét, heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
keresek idősebb(az sem baj ha fiatal) tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről részletek levélben !
39 éves budapesti férfi keres egy kedves érett hölgyet.