Sziasztok!
Pénteken Budapesten, napközben ráérő, érett hölgyet keresek minden jóra
. Hely adott, írj bátran
Pénteken Budapesten, napközben ráérő, érett hölgyet keresek minden jóra
. Hely adott, írj bátran
50 es parom dogatnam fiatal tobblovetu fiukkal !!
Hello ! Párokhoz csatlakoznák Pest megyében. Csak komolyak hivjanak! Komolytalanok, Ne! " 26 éves férfi vagyok. 06203365618
Szekszárdi Egyedülálló idősebb hölgynél szobát keresek a hétre! Privát levelet küldj nyiro26@freemail.hu
Érett hölgyeket kényeztetnék hosszasan orálisan Veszprém vagy környékén!! Írjatok hölgyek!:P
Hali! Miskolci vagyok és .Kellemes időtöltésre keresnék egy belevaló csajt,hölgyet esetleg egy diszkrét párt.Ha benne lennétek egy akár egész éjszakás kalandozásba dobjatok egy űzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!!!Ápoltság,diszkréció adott és elvárt!!!! utazás nem akadály!! skypon is elértek gerike19900816
Érett hölgyeket vagy pàrt néznék kamerán keresztül! Van nekem is! 30-as hapsi vagyok nagy mérettel! Irj privátban!
Holnapi találkára keresünk férfit feleség dupla kényesztetésére---ápoltság,diszkréció,kellemes méret feltétel
Sziasztok!
22éves tiszaújvárosi srác vagyok,lenne kedvetek ismerkedni esetleg?
Természetesen képet is küldök,ha komolyan gondoljátok.
Üdv.
22éves tiszaújvárosi srác vagyok,lenne kedvetek ismerkedni esetleg?
Természetesen képet is küldök,ha komolyan gondoljátok.
Üdv.
Sziasztok!
Dunaújváros és környékén szívesen ismerkednék csajok, párok esetleg átutazok akik egy gyors menetre vágynak.
Igényes ebereknek mindig készen állok!
Dunaújváros és környékén szívesen ismerkednék csajok, párok esetleg átutazok akik egy gyors menetre vágynak.
Igényes ebereknek mindig készen állok!
Hello!
Érett nővel szeretnék megismerkedni, illetve ilyen hölgytagú párral!
Érett nővel szeretnék megismerkedni, illetve ilyen hölgytagú párral!
Sziasztok. Lányt, hölgyet keresnék ma egy kis autós kényeztetésre vagy kukkolásra. Diszkréció mellett. Kecskemét és környéke.
Sziasztok! Budapesti maganklinikan dolgozo,24 eves egyetemista vagyok! Sportos es kifejezetten jokepu. munka utan(4 ora) szivesen csatlakoznek igenyes fiatal/fiatalos parpkhoz, a holgy oromere. Az intim meretem eddig minden partneremnek imponalt(19-20 cm, soha nem mertem le). Az agyban valo aktivitasom is lehengerlo allitolag! varom az uzeneteitek!
Írsz elérhetőséget?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 13. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 13. kedd 23:06
Törölt felhasználó (21503)
39 éves barátnőm kényeztetésére keresek egy vagány, hetero, méretes férfit 30-ig, Békéscsabán, péntek estére.
Zalaegerszegen közeléből keresek fiatal fiút fiúkat orális gyönyörökhöz. Pár hölgytagja
helyes fiatal fiút fiúkat szopnék egerszegen. pár hölgytagja
39 éves barátnőm kényeztetésére keresek egy vagány, hetero, méretes férfit 30-ig, Békéscsabán, péntek estére.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék 3 .nak,vagy egyedülálló hölgyeket keresek .Somogy,Tolna,Zala,Megyéből.
25 eves srac keresi aktiv szexmanias holgy partneret minden jora! Nekem elso a no aztan johetek en
22 éves Bp. pasi vagyok idősebb hölgyekkel ismerkednék . írjanak bátran privátban hölgyeim

laci0099

szanmar