Szia, kizárólag fiukák érdekelnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 06. péntek 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 06. péntek 16:41
Törölt felhasználó (890770)

Helyes fiatal esetleg szűz fiúval ismerkednék. Egerszegi pár 40es hölgy tagja vagyok. Nagy mellű, borotvált, szenvedélyes, jól szopatható asszony vagyok.
Sziasztok! Párral vagy hölggyel ismerkednék Budapesten!
25 éves 186 magas és 85 kg pasi vagyok!
Ha volna ki szívesen megismerne írjon, privátban részleteket megbeszélhetünk, képcserére is hajlandó vagyok.
25 éves 186 magas és 85 kg pasi vagyok!
Ha volna ki szívesen megismerne írjon, privátban részleteket megbeszélhetünk, képcserére is hajlandó vagyok.
Sziasztok!
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Holnap napközben tudok fogadni is!!!
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Holnap napközben tudok fogadni is!!!
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
Sziasztok!
Szívesen találkoznék Érett Hölgyel/ Hölgyekkel intim kapcsolatra!
Kedves,intelligens, értelmes srác vagyok!
Utazás nem probléma!
Leveleket csak privátba vagy email-be várom : adamkeller66@gmail.com
Csók: Ádám
Szívesen találkoznék Érett Hölgyel/ Hölgyekkel intim kapcsolatra!
Kedves,intelligens, értelmes srác vagyok!
Utazás nem probléma!
Leveleket csak privátba vagy email-be várom : adamkeller66@gmail.com
Csók: Ádám
Sziasztok! Nem tudom hogy létezik- e ilyen, de én Miskolcon és környékén keresek érett hölgyeket 45 év felett érzéki intim kapcsolat céljából. Intelligens, normális, ápolt fickó vagyok.
Sziasztok! 20eves bp fiu vagyok! Szivesen ismerkednek 35-46korig holgyekel minden jora
facebookguba@citromail.hu batran irjatok

Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék. Mikor? Hol? Érdi vagyok.
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2014. 06. 11. szerda 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 05:51

Sziasztok ma délutánra keresünk fital fiut 3 beszálora a lány örömére érden

Fiatal srác nagy mérettel idősebb és tapasztalt hölgyeket keres.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék, kis mellű, vékony testalkatú hölggyel, kor nem számít!
Hajdú-Bihar, és Jász-Nagykun megyék..
Szívesen ismerkednék, kis mellű, vékony testalkatú hölggyel, kor nem számít!
Hajdú-Bihar, és Jász-Nagykun megyék..
Sziasztok ma délutánra keresünk fital fiut 3 beszálora a lány örömére érden

Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék 3 .nak,vagy egyedülálló hölgyeket keresek .Somogy,Tolna,Zala,Megyéből.
Olyan hölgyeket keresek, aki hosszú és tartalmas szexre vágyik.
Ma délután 3 körül lányok párok vagy fiu lupa sziget vagy gárdonyi nudizás ?
40 feletti Hölggyel ismerkednék Dorog, Esztergom környékén! Lépjünk félre együtt!
Egy 38 éves férfi
peterkpeter76@gmail.com vagy itteni levélben

Egy 38 éves férfi
peterkpeter76@gmail.com vagy itteni levélben

Törölt felhasználó (890770)

Helyes fiatal esetleg szűz fiúval ismerkednék. Egerszegi pár 40es hölgy tagja vagyok. Nagy mellű, borotvált, szenvedélyes, jól szopatható asszony vagyok.
Sziasztok.
Régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet a sex egy érett igazi nővel.
Idősebb nők leveleit szívesen fogadom.
Akár levelezni vagy beszélgetni van kedved akkor is írj bátran.
Régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet a sex egy érett igazi nővel.
Idősebb nők leveleit szívesen fogadom.
Akár levelezni vagy beszélgetni van kedved akkor is írj bátran.
Sziasztok!
23 éves fiú vagyok a hosszú hétvégére autóskalandot keresek hölgyek jelentkezését várom kortól függetlenül!
Ha érdekel a dolog írj egy privát üzit köszi ! Kaposvár és környéke!
23 éves fiú vagyok a hosszú hétvégére autóskalandot keresek hölgyek jelentkezését várom kortól függetlenül!
Ha érdekel a dolog írj egy privát üzit köszi ! Kaposvár és környéke!
Sziasztok!
25 éves srác vagyok, Budapesten keresek a hétvégére szimpatikus lányt/párt, közös programokra: meztelenkedés, nudizás, stb.
25 éves srác vagyok, Budapesten keresek a hétvégére szimpatikus lányt/párt, közös programokra: meztelenkedés, nudizás, stb.
Helló
ma este, vagy délbe, vagy délután.. mindegy, csak nő legyél, aki szereti a fszt.))
irj, vagy hivj , nem bánod meg. 20-507-9650

ma este, vagy délbe, vagy délután.. mindegy, csak nő legyél, aki szereti a fszt.))
irj, vagy hivj , nem bánod meg. 20-507-9650