sziasztok 25 éves helyes kisfiús srác keres érett hölgyet vagy párt Budapesten

Jövő héten akár napközben is ráérek!
Igényes, ápolt, intelligens srác vagyok, hasonló nőt, párt keresek Hajdú és Szolnok megyéből!
Képet, egyéb elérhetőséget privátban adok!
Igényes, ápolt, intelligens srác vagyok, hasonló nőt, párt keresek Hajdú és Szolnok megyéből!
Képet, egyéb elérhetőséget privátban adok!
Sziasztok!
23 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Lányokat párokat kukkolnék és ha szeretnék még be is szállhatok! Autós szex vagy ilyesmi! Idősebb hölgyekkel is kipróbálnám ha lenne rá lehetőség!
Várom a választ!
Kecskemét
23 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Lányokat párokat kukkolnék és ha szeretnék még be is szállhatok! Autós szex vagy ilyesmi! Idősebb hölgyekkel is kipróbálnám ha lenne rá lehetőség!
Várom a választ!
Kecskemét
Sziasztok!
Ma estére keresnék egy nőt, kellemes időtöltéshez
Ma estére keresnék egy nőt, kellemes időtöltéshez

Hellyel rendelkező 50-es férfi Budapesten szívesen fogadna párt, vagy idősebb hölgyet. Intim 17... vagy több.. valaki mérje meg

mindenki ezt mondja,aztán 20 km is sok
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 18. szombat 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 18. szombat 06:13
Törölt felhasználó (924010)

Érett hölgyett kényeztetnék,utazni tudok
Sziasztok! Jövő hétre keresek párt, lányt laza kapcsolatra. Borsodból, helyem nincs.
Érett hölgyett kényeztetnék,utazni tudok
közbe felállhatsz,ha úgy jobb.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 17. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 17. péntek 19:18
Törölt felhasználó (894342)

Bács megyéből keresnék valakit, méghozzá a déli részről!
Böngészem itt az írásokat, hát nem sok esélyt látok, de hátha! : )
Értelmes, laza 26 éves srác vagyok, sok fantáziával, remélem hogy ír valaki mimnél előbb, és nem kell itt ücsörögnöm a gépe előtt....
Köszi, hogy végig olvastál
Értelmes, laza 26 éves srác vagyok, sok fantáziával, remélem hogy ír valaki mimnél előbb, és nem kell itt ücsörögnöm a gépe előtt....

Bács megyéből keresnék valakit, méghozzá a déli részről!

Sziasztok! Idősebb párhoz csatlakoznék pest megye déli részén.39 éves pasi vagyok
Sziasztok!
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek intim kapcsolathoz,két barát is jelentkezhet.
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek intim kapcsolathoz,két barát is jelentkezhet.
Nagy méretű srác szexre kiéhezett hölgyet keres.
Sziasztok!
Nagyfarku sracokat keresunk a nimfomanias feleseg oromere!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Nagyfarku sracokat keresunk a nimfomanias feleseg oromere!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Szia,hat ezt boveben is meghalgatnam.
(Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 10. 16. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 16. csütörtök 21:48

Sziasztok!
40 es házaspár hölgytagjaként,fiatal fiúval,fiúkkal kényeztetném magam.
Sziasztok!
Nőt kényeztetnék hosszasan, (a viszonzás nem kötelező) Veszprém vagy környékéről!
igen érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 11. szombat 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 11. szombat 19:09
Törölt felhasználó (927868)

Sziasztok!
Ha érdekel egy fiatal sportos srác 20+ extra érzéketlen farokkal (nagyon sokáig bírom), akkor írjatok privit és egyeztetünk.
Ha érdekel egy fiatal sportos srác 20+ extra érzéketlen farokkal (nagyon sokáig bírom), akkor írjatok privit és egyeztetünk.
Fizetnék érte ha valaki kielégítene szájjal
nem keveset, profi lányok nem érdekelnek!

Ápolt fiatal srácként keresek partnert Csongrád megyében, akár már ma estére is! Csak sex, tabuk nélkül (hetero alapon)! idősebb hölgy partner előnyben!