Elérhető távolságban valaki-valakik?(hetero)
Szia
engem érdekelne, ápolt, normális 20 éves fiú vagyok. Várom jelentkezésed asdd002@freemail.hu
(Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 10. hétfő 16:52

Sziasztok!
40 es h-pár,fiatal fiút keres a hölgy örömére,szombat esti hármas kalandokhoz.
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék. Privátba keress légyszi.
Érett nőt kényeztetnék pesten
Belassult a számítógéped, laptopod, valami már nem úgy működik mint régen? Karbantartást vagy netán újratelepítést igényel, de nem értesz hozzá?
Ne keress tovább, itt a megoldás! Házhoz megyek, és rendbe rakom. Fizetségként pedig pénzt nem fogadok el, viszont egyéb dolgoknak örülnék.
Ha szükséged van a segítségemre és felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran privát üzenetet!
Ne keress tovább, itt a megoldás! Házhoz megyek, és rendbe rakom. Fizetségként pedig pénzt nem fogadok el, viszont egyéb dolgoknak örülnék.
Ha szükséged van a segítségemre és felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran privát üzenetet!
sportos izmos, jóképű pasi keres, olyan hölgyet, aki szívesen kényeztettetné magát hosszasan.
csak bp. akár most is.
kadam8809@gmail.com
csak bp. akár most is.
kadam8809@gmail.com
Szia én szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok!
23 éves helyes,kedves fiú vagyok Heves megyéből, Párral, lánnyal ismerkednék, kor nem számít, inkább szimpátia, utazni is tudok, képem van fent itt. írj üzit ha érdekel
23 éves helyes,kedves fiú vagyok Heves megyéből, Párral, lánnyal ismerkednék, kor nem számít, inkább szimpátia, utazni is tudok, képem van fent itt. írj üzit ha érdekel

Szivesen csatlakoznék. zoleeka78@operamail.com emailen elértek.

Sziasztok!
Sziasztok!
Fiatal sportos srác keresi érettebb hölgy partnerét. Bátran írjatok!
(képeim, videóim vannak)
Fiatal sportos srác keresi érettebb hölgy partnerét. Bátran írjatok!

(képeim, videóim vannak)
Szívesen elégíteném ki érett hölgyek minden titkos álmát. Akár titok vagy akár a férjével.

Sziasztok!
sziasztok csajokat keresek akik vállalnának egy sex kamerás munkát velem esetleg ha valaki keresne ilyen férfi partnert egy kis fizetés kiegészítés lenne privátban írj levelet
Sziasztok!
Szívesen kipróbálnám idősebb hölgyekkel!
35+
Szívesen kipróbálnám idősebb hölgyekkel!
35+
Nagyon nagy és vastag mérettel(23-25/6-7) rendelkező pasit keresünk a párom örömére, kipróbálná!!
Bírja a nagy méreteket
kisdavid449@gmail.com
Bírja a nagy méreteket
kisdavid449@gmail.com
192centis, vékony, szürke szemü 21 éves srác kipróbálna pár dolgot 35-45 éves korú nővel. Művelt, intelligens humoros és kisfiús arcú vagyok
diszkréció és szimpátia. Csak bp!

sziasztok érdeklődnék hogy vannak-e olyan csajok itt akik egy kis anyagi dolog ért benne lennének egy kis esti hancurban nálam privát üzenetet írjál és ott tudnánk beszélgetni
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile
Szia. 29 éves Budapesti srác vagyok. Mire gondoltatok?
(Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 11. 06. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 06. csütörtök 21:26

Sziasztok!
40 es h-pár vagyunk,fiatal fiút keresünk a hölgy örömére,szombat estére.
40 es h-pár vagyunk,fiatal fiút keresünk a hölgy örömére,szombat estére.
érett hölgyet kényeztetnék ma, kor nem számít