Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
Egri 21 éves srác idősebb hölgyeket kényeztetne,akár hosszútávon is.Párokhoz NEM csatlakozom!
Heves,BAZ,illetve Nógrád megyéből keresek 30 éven felüli hölgyeket.
Heves,BAZ,illetve Nógrád megyéből keresek 30 éven felüli hölgyeket.
Február utolsó hétvégéjét Siófokon töltjük, szívesen ismerkednénk párral aki ebben társunk lenne...
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
Sziasztok!Idősebb hölgyet keresek Csongrád megyéből.Én 32éves srác vagyok!
Lányt keresünk 2 pasi 2 lány felálláshoz Debrecen és környékén. Csak fogadni tudunk, ha nem Debrecenben vagy a környékén laksz, tudunk támogatni az utazásban!
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már több mint három éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek! Szingliként is elérhető vagyok!
Üdvözlettel: Gabi
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már több mint három éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek! Szingliként is elérhető vagyok!
Üdvözlettel: Gabi
Hellyel rendelkező nagy méretű fiút keresünk ma estére!
Sziasztok!
Pesten élő miskolci srác vagyok. Ezen a hétvégén itthon tartózkodom, így szombat délutánra/estére/éjszakára keresek nőt vagy párt, egy kis kölcsönös örömszerzéshez! Így elsősorban miskolci és vagy borsodiak jelentkezését várom.
Helyem van hozzá(belváros, saját lakás) illetve autóval a közelbe utazni is tudok!
Kor nem szempont(minimum 18 azért, de felső határ nincs)
én 27 éves 183 cm magas srác vagyok, rövid haj, pár tetoválással
Privátban írjatok, utána képcsere is megoldott lehet!
Pesten élő miskolci srác vagyok. Ezen a hétvégén itthon tartózkodom, így szombat délutánra/estére/éjszakára keresek nőt vagy párt, egy kis kölcsönös örömszerzéshez! Így elsősorban miskolci és vagy borsodiak jelentkezését várom.
Helyem van hozzá(belváros, saját lakás) illetve autóval a közelbe utazni is tudok!

42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Heló Pestmegyéből keresnék hölgyet vagy párt helyem nincs kocsim van ha érdekel kortól függetlenül ismerkednék
Heló Pestmegyéből keresnék hölgyet vagy párt helyem nincs kocsim van ha érdekel kortól függetlenül ismerkednék
Sziasztok!
Pesten élő miskolci srác vagyok. Ezen a hétvégén itthon tartózkodom, így péntek/szombat délutánra/estére/éjszakára keresek nőt vagy párt, egy kis kölcsönös örömszerzéshez! Így elsősorban miskolci és vagy borsodiak jelentkezését várom.
Pesten élő miskolci srác vagyok. Ezen a hétvégén itthon tartózkodom, így péntek/szombat délutánra/estére/éjszakára keresek nőt vagy párt, egy kis kölcsönös örömszerzéshez! Így elsősorban miskolci és vagy borsodiak jelentkezését várom.

Hellyel rendelkező nagy méretű fiút keresünk szombat estére!
Sziasztok!
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz. smile Légy bevállaló és nem fogsz csalódni.
Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 36 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz. smile Légy bevállaló és nem fogsz csalódni.
Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 36 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
Érett 40-es nőt masszíroznék.....minden cm-ét....
Sziasztok
párhoz csatlakoznék.
párhoz csatlakoznék.
Idősebb hölgyekkel, párokkal ismerkednék.
Minden lehetőség érdekel, kíváncsi vagyok.
Minden lehetőség érdekel, kíváncsi vagyok.
Hellyel rendelkező nagy méretű fiút keresünk szombat estére!
sziasztok párokkal szivesen ismerkednek nagy intim szerszámmal rendelkezek harmadiknak csatlakoznék
Már azt hittem leállt ez a blog.Csak szűz fiút keresünk.Kamusok ne is írjanak, mert az első alkalommal ez úgyis kiderül.