Esetleg pl van itt mondjuk karcagi,vagy kisújszállási,vagy mezőtúri ,vagy környékbeli nő,imádom a duci nőket is nagyon sőt az idősebb nők is egyre jobban érdekelnek,leginkább a ducik,de isten igazán testalkat nem akkora befolyásoló tényező,olyan nők is érdekelnek,akik pl nem sikeresek a férfiaknál,mondjuk duci nőktől hallottam többször ilyet,bár pár is érdekelne de azt még nem próbáltam,és sajnos már én is elég rég csináltam.
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok!Nagyméretű fiút keresünk,akinek van saját talihelye!
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
Sziasztok!Nagyméretű fiút keresünk,akinek van saját talihelye!
Sziasztok.Átlagos párként l 30/50/156 , f 32/95/178 keresünk lányt,párt esetleg szolo pasit. Békésmegye Gyula környékéröl.Arcos,és intim képet kérünk.Diszkrétcio adott és elvárt. Ide irj metinzuzo@gmail.com
Márc. 7-én nőnapi sw buliba keresek ,, ajándékot " a kedvesem részére, nagyobb mérettel rendelkező férfi személyében! A klub Győr mellett található! Több személy sem kizárt!... Sőt!.......
Jelentkező?.....................
Jelentkező?.....................
Sziasztok!
Vasárnapra programot keresek. Nõnap alkalmából szívesen ismerkednék egy független hölggyel vagy egy párral. Ha valaki úgy érzi, hogy szívesen megismerkedne egy 24 éves, sportos, életvidám és intelligens sráccal, az kérem írjon! Nincsenek olyan elvárásaim, hogy csak akkor érdekel a dolog, ha szex is lesz. Akár teljesen szexmentes programra is vevõ lehetek. Ahogy egy normális nõ vagy pár sem enged ismeretlenül bárkit az ágyába, ez részemrõl is megvan. Nem kétségbeesetten keresek egy gyors aktust. Ha azt tenném azt nem online tenném, hanem elmennék a discoba... Persze ha az ismerkedés jól alakul akkor sem riadok vissza a helyzettõl.
Akinek az érdeklõdését felkeltettem, az kérem írjon egy levelet!
Üdv!
Vasárnapra programot keresek. Nõnap alkalmából szívesen ismerkednék egy független hölggyel vagy egy párral. Ha valaki úgy érzi, hogy szívesen megismerkedne egy 24 éves, sportos, életvidám és intelligens sráccal, az kérem írjon! Nincsenek olyan elvárásaim, hogy csak akkor érdekel a dolog, ha szex is lesz. Akár teljesen szexmentes programra is vevõ lehetek. Ahogy egy normális nõ vagy pár sem enged ismeretlenül bárkit az ágyába, ez részemrõl is megvan. Nem kétségbeesetten keresek egy gyors aktust. Ha azt tenném azt nem online tenném, hanem elmennék a discoba... Persze ha az ismerkedés jól alakul akkor sem riadok vissza a helyzettõl.
Üdv!
sziasztok, 24 éves helyes, kedves pasi vagyok Hatvanból, párral lánnyal ismerkednék, utazni tudok, privibe írj

Sziasztok
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
Olyan bátor vagy ,hogy adatlapod sincs????
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 04. szerda 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 04. szerda 13:32
Törölt felhasználó (913517)

Nincs egy bátor nő sem egy fiatal srácnak???
Nincs egy bátor nő sem egy fiatal srácnak???
Sziasztok!
Üdv!
Üdv!
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Sziasztok! Akár mára de inkább hosszu távra keresek érettebb asszony ,hölgyet hosszu távú szexkapcsolatra ! kor nem számit ! Párt is! Bp és környékén !
Sziasztok!
Nőt vagy párt keresnék közös kikapcsolódáshoz! Kor minimum 18, felső határ nincs. Alkat nem szempont, közös képcsere után úgyis tudjuk megvan e a szimpátia.
Képet én is tudok küldeni.
27 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok. Átlagos mérettel, erről kamuzni nem fogok.
Nem egyedül lakom az albiban így helyem sajnos nincs, de pesten belül bárhova tudok menni.
Írjatok privátot!
Nőt vagy párt keresnék közös kikapcsolódáshoz! Kor minimum 18, felső határ nincs. Alkat nem szempont, közös képcsere után úgyis tudjuk megvan e a szimpátia.
Képet én is tudok küldeni.
27 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok. Átlagos mérettel, erről kamuzni nem fogok.
Nem egyedül lakom az albiban így helyem sajnos nincs, de pesten belül bárhova tudok menni.
Írjatok privátot!
Sziasztok péntek estére keresünk 1 fiatal fiút 25 éves kor ig bp és környékén 2 ff 1 lány felállásra lány szereti a hosszas masszázst !
Márc. 7-én nőnapi sw buli Tétszentkúton! Akit érdekel, írjon!
Sziasztok péntek estére keresünk 1 fiatal fiut 25 éves kor ig bp és környékén 2 ff 1 lány felálásra
Egy kamu buzi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 01. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 01. vasárnap 19:17
Törölt felhasználó (941440)

Te most nő vagy, vagy pár vagytok, vagy férfi vagy? A hozzászólásaid alapján mindhárom. Valaki tud róla bővebbet?