Sziasztok, ma estére keresek társaságot magam mellé. Főként Budapesten keresek de akár utazok is Szívesen csatlakoznék párhoz is 3. nak hetero vagy bi alapon (max 50 ev) És szivesen kényeztetnék szeximádó hölgyeket is (max 50 év).
22 éves vagyok, nagy intim mérettel és jó álló képességgel, több infó az adatlapomon, nálam nincsenek tabuk, mindenben benne vagyok ésszerű határokon belül persze
22 éves vagyok, nagy intim mérettel és jó álló képességgel, több infó az adatlapomon, nálam nincsenek tabuk, mindenben benne vagyok ésszerű határokon belül persze
Sziasztok! 22 éves budapesti srác (185/85) vagyok, érettebb hölgyet keresek kikapcsolódáshoz. Hölgyek ha van kedvetek egy fiatal pasi társaságát élvezni jelentkezzetek, főleg Budapest környékéről várom a jelentkezőket, de ha megvan a szimpátia akár távolabbra is tudok utazni. Várom az érdeklődőket! Puszi!
Sziasztok!
Nőt vagy párt keresnék közös kikapcsolódáshoz! Kor minimum 18, felső határ nincs. Alkat nem szempont, közös képcsere után úgyis tudjuk megvan e a szimpátia.
Képet én is tudok küldeni.
27 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok. Átlagos mérettel, erről kamuzni nem fogok.
Nem egyedül lakom az albiban így helyem sajnos nincs, de pesten belül bárhova tudok menni.
Írjatok privátot!
Nőt vagy párt keresnék közös kikapcsolódáshoz! Kor minimum 18, felső határ nincs. Alkat nem szempont, közös képcsere után úgyis tudjuk megvan e a szimpátia.
Képet én is tudok küldeni.
27 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok. Átlagos mérettel, erről kamuzni nem fogok.
Nem egyedül lakom az albiban így helyem sajnos nincs, de pesten belül bárhova tudok menni.
Írjatok privátot!
Sziasztok!
Zalai 36 éves srác meglesne párokat szex, lányokat/hölgyeket maszti közben. De sok minden egyébre is nyitott vagyok. (Zala, Somogy, Vas és Veszprém megye)
Zalai 36 éves srác meglesne párokat szex, lányokat/hölgyeket maszti közben. De sok minden egyébre is nyitott vagyok. (Zala, Somogy, Vas és Veszprém megye)
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Nagyobb intimmel rendelkező (18/5,9), Szegedi, intelligens, sportos, helyes, igényes 24 éves srác csatlakozna párokhoz a hölgy örömére, illetve hölgyekhez.189/90, barna haj ,- szem.írj, ha érdekellek, keress meg!
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Sziasztok!
40 feletti hölgyek jelentkezését várom Hajdú biharból.
Én 23 éves fiú vagyok.
Email: szexyboy23@gmail.hu
40 feletti hölgyek jelentkezését várom Hajdú biharból.
Én 23 éves fiú vagyok.
Email: szexyboy23@gmail.hu
Sziasztok, érdekelne valakit Budapesten egy fiatal kezdõ sràc?
sziasztok! független 38-éves férfi vagyok Érd környéki lányt keresek tartós kapcsolatra.
Sziasztok!
Nagy intim meretu, potens sracokat keresunk!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Udv.
Nagy intim meretu, potens sracokat keresunk!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Udv.
Sziasztok, Veszprém környékén keresek elhanyagolt, egyedülálló hölgyet laza kapcsolatra. Puszi, Tomi
szia! érett hölgyet keresek estére Budapest és pesmegye.
Sziasztok ma délutánra estére keresünk 18-27 közti fiatal egyedül álló fiut 3 fiu 1 lány örömére masszázsra és ami kialakul helyed legyen vagy motel Budapest és környéke
Budapesten fürdõszobát keresek használatra. Görkorival érkeznék, utána letusolnék. Utána, ha jó a társaság, akármaradnék is egy darabig.
Üdv,
István
u.i.: üzenetben keress.
Üdv,
István
u.i.: üzenetben keress.
Sziasztok ma délutánra estére keresünk 18-27 közti fiatal egyedül álló fiut 3 nak a lány örömére masszázsra és ami kialakul helyed legyen vagy motel Budapest és környéke .
Sziasztok nincs itt egy pâr vagy nô aki benne lenne egy fergeteges ejszakai hancurozâsba? Bp.és kornyeken.....
Esetleg pl van itt mondjuk karcagi,vagy kisújszállási,vagy mezőtúri ,vagy környékbeli nő,imádom a duci nőket is nagyon sőt az idősebb nők is egyre jobban érdekelnek,leginkább a ducik,de isten igazán testalkat nem akkora befolyásoló tényező,olyan nők is érdekelnek,akik pl nem sikeresek a férfiaknál,mondjuk duci nőktől hallottam többször ilyet,bár pár is érdekelne de azt még nem próbáltam,és sajnos már én is elég rég csináltam.
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok!Nagyméretű fiút keresünk,akinek van saját talihelye!