Sziasztok!
Zalai 36 éves srác meglesne párokat szex, lányokat/hölgyeket maszti közben. De sok minden egyébre is nyitott vagyok. (Zala, Somogy, Vas és Veszprém megye)
Zalai 36 éves srác meglesne párokat szex, lányokat/hölgyeket maszti közben. De sok minden egyébre is nyitott vagyok. (Zala, Somogy, Vas és Veszprém megye)
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Nagyobb intimmel rendelkező (18/5,9), Szegedi, intelligens, sportos, helyes, igényes 24 éves srác csatlakozna párokhoz a hölgy örömére, illetve hölgyekhez.189/90, barna haj ,- szem.írj, ha érdekellek, keress meg!
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Sziasztok!
40 feletti hölgyek jelentkezését várom Hajdú biharból.
Én 23 éves fiú vagyok.
Email: szexyboy23@gmail.hu
40 feletti hölgyek jelentkezését várom Hajdú biharból.
Én 23 éves fiú vagyok.
Email: szexyboy23@gmail.hu
Sziasztok, érdekelne valakit Budapesten egy fiatal kezdõ sràc?
sziasztok! független 38-éves férfi vagyok Érd környéki lányt keresek tartós kapcsolatra.
Sziasztok!
Nagy intim meretu, potens sracokat keresunk!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Udv.
Nagy intim meretu, potens sracokat keresunk!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Udv.
Sziasztok, Veszprém környékén keresek elhanyagolt, egyedülálló hölgyet laza kapcsolatra. Puszi, Tomi
szia! érett hölgyet keresek estére Budapest és pesmegye.
Sziasztok ma délutánra estére keresünk 18-27 közti fiatal egyedül álló fiut 3 fiu 1 lány örömére masszázsra és ami kialakul helyed legyen vagy motel Budapest és környéke
Budapesten fürdõszobát keresek használatra. Görkorival érkeznék, utána letusolnék. Utána, ha jó a társaság, akármaradnék is egy darabig.
Üdv,
István
u.i.: üzenetben keress.
Üdv,
István
u.i.: üzenetben keress.
Sziasztok ma délutánra estére keresünk 18-27 közti fiatal egyedül álló fiut 3 nak a lány örömére masszázsra és ami kialakul helyed legyen vagy motel Budapest és környéke .
Sziasztok nincs itt egy pâr vagy nô aki benne lenne egy fergeteges ejszakai hancurozâsba? Bp.és kornyeken.....
Esetleg pl van itt mondjuk karcagi,vagy kisújszállási,vagy mezőtúri ,vagy környékbeli nő,imádom a duci nőket is nagyon sőt az idősebb nők is egyre jobban érdekelnek,leginkább a ducik,de isten igazán testalkat nem akkora befolyásoló tényező,olyan nők is érdekelnek,akik pl nem sikeresek a férfiaknál,mondjuk duci nőktől hallottam többször ilyet,bár pár is érdekelne de azt még nem próbáltam,és sajnos már én is elég rég csináltam.
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Sziasztok!Nagyméretű fiút keresünk,akinek van saját talihelye!
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
Sziasztok!Nagyméretű fiút keresünk,akinek van saját talihelye!
Sziasztok.Átlagos párként l 30/50/156 , f 32/95/178 keresünk lányt,párt esetleg szolo pasit. Békésmegye Gyula környékéröl.Arcos,és intim képet kérünk.Diszkrétcio adott és elvárt. Ide irj metinzuzo@gmail.com

laci0099

Tibor11
Nora Nord