Sziasztok!Devecserben és környékén hölgyeket kényeztetnék

Üdv!
21 éves, ápolt igényes férfiként keresem nők társaságát kölcsönös örömszerzés céljából, egy vagy akár több alkalomra is!
A kor nekem számít! lehetőleg Budapesti és környékbeli hölgyeket keresek!
Írjatok üzenetet vagy mailt: amlakesell@yahoo.com
21 éves, ápolt igényes férfiként keresem nők társaságát kölcsönös örömszerzés céljából, egy vagy akár több alkalomra is!
A kor nekem számít! lehetőleg Budapesti és környékbeli hölgyeket keresek!
Írjatok üzenetet vagy mailt: amlakesell@yahoo.com
Sziasztok! Holnap megyek Sopronba, Nagykanizsa-Zalaegerszeg-Vasvár-Sárvár-Sopron útvonalon. Délelőtt indulok, este 6 fele már jövök is vissza. Olyan hölgyet vagy párt keresek, aki szívesen csatlakozna.
Üdv!
26 éves, ápolt igényes férfiként keresem idősebb nők társaságát kölcsönös örömszerzés céljából, egy vagy akár több alkalomra is!
A kor nekem nem számít, lehetőleg Budapesti hölgyeket keresek!
lg123@freemail.hu
Pá!
26 éves, ápolt igényes férfiként keresem idősebb nők társaságát kölcsönös örömszerzés céljából, egy vagy akár több alkalomra is!
A kor nekem nem számít, lehetőleg Budapesti hölgyeket keresek!
lg123@freemail.hu
Pá!

Aszód fele valaki irj
Sziasztok!
Holnap délutánra keresek egy budapesti nőt kölcsönös örömszerzésre! Írj ha érdekellek!
Üdv
Z
Holnap délutánra keresek egy budapesti nőt kölcsönös örömszerzésre! Írj ha érdekellek!
Üdv
Z
heteroo85@gmail.com
Sziasztok!
10-15 perces autos oralra keresek csinos lanyt/not Budapesten, azon belul is leginkabb a 14. es 17. keruletbe ami nekem utba esik. Ezert a 10maximum 15 percert 5000,-ft adnek akar hetente tobbszor is.
Magamrol: 27 eves igenyes sportos srac. Diszkrecio nagyon fontos oda es vissza is.
Jelentkezni lehetoleg fenykeppel a hetetoo85@gmail.com
10-15 perces autos oralra keresek csinos lanyt/not Budapesten, azon belul is leginkabb a 14. es 17. keruletbe ami nekem utba esik. Ezert a 10maximum 15 percert 5000,-ft adnek akar hetente tobbszor is.
Magamrol: 27 eves igenyes sportos srac. Diszkrecio nagyon fontos oda es vissza is.
Jelentkezni lehetoleg fenykeppel a hetetoo85@gmail.com
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
Debrecenből érett hölgy?

Sziasztok!
24 éves srácként keresem 45 év alatti nő partnerem Budapesten, vagy annak közvetlen közelében. Helyem napközben mindig, esténként legtöbbször van
Privátban írj!
24 éves srácként keresem 45 év alatti nő partnerem Budapesten, vagy annak közvetlen közelében. Helyem napközben mindig, esténként legtöbbször van

Sziasztok!
Egy magára és környezetére igényes, 24 éves sportos srácként hosszútávú baráti szexkapcsolatra keresek Érd/Diósd/11.ker/22.ker környékéről lányokat és párokat. smile
Üdv
Z
Egy magára és környezetére igényes, 24 éves sportos srácként hosszútávú baráti szexkapcsolatra keresek Érd/Diósd/11.ker/22.ker környékéről lányokat és párokat. smile
Üdv
Z
Veszprémi diáklányt vagy fiatal, elhanyagolt asszonyt támogatnék, alkalmi együttlétekért cserébe, ma este akár vagy jövő hét szombaton.
Siófoki 25 éves srác vagyok. Ismerkednék, kényeztetnék lányt/hölgyet .
27 éves jó megjelenésű pasi ráérő háziasszonyt kényeztetne mór környékén a hétvégén!
Ma vagy holnap estére keresek párt, lányt korosztálytól függetlenül, Borsod megyében tudok helyet biztosítani akár egész éjjelre szimpátia alapján. Független egyetemista fiúként.
Várom privát üzenetben a megkereséseket. Ismerkedünk és meglátjuk mi lesz
Várom privát üzenetben a megkereséseket. Ismerkedünk és meglátjuk mi lesz

Szegedi érett nővel ismerkednék...mozi, masszázs....beszélgetés! Puszi
sziasztok!
Fiatal (23 éves) kanos srác Szombathelyen, autójában hölgyeket kényeztetne 18-40 korig , közös szinpátia esetén!
Nagyon szeretek másnak örömet okozni!
185,80 kék szem , rövidhajú srác vagyok!
Írj , bátran, érezzük jólmagunkat!
rockerlelek@gmail.hu
Fiatal (23 éves) kanos srác Szombathelyen, autójában hölgyeket kényeztetne 18-40 korig , közös szinpátia esetén!
Nagyon szeretek másnak örömet okozni!
185,80 kék szem , rövidhajú srác vagyok!
Írj , bátran, érezzük jólmagunkat!
rockerlelek@gmail.hu
Sziasztok
Fiatal 29 eves. Igényes borotvált vékony testalkatú pasi hölgyet illetve párt keres holnap délelőtti gabalyodasra Budapesten
Fiatal 29 eves. Igényes borotvált vékony testalkatú pasi hölgyet illetve párt keres holnap délelőtti gabalyodasra Budapesten
sziasztok 24 éves helyes srác idősebb nőket kényeztetne