Kaposvár - Pécs környékén keresném érett hölgy társaságát :3
Sziasztok! 24 éves budapesti srác érett hölgyet, hölgyeket kényeztetne. Bármiben benne vagyok.
Igényes, jóképű férfiként párokhoz csatlakoznék harmadiknak de solo hölgyhöz is vagy hölgyekhez smile , Budapest, 26 év, intim képek adatlapomon(kérésre tudok küldeni e-mailben arc és egész alakost is) , 20 cm intim méret, akár ma este is....
Sziasztok pár most napközben 2 fiu 1 lány felállásra szívesen csatlakoznék Bp és környékén.
Dunaújvárosból 50 éves elvált pasi.
Azért ne ad fel,,,,,,
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
Nagyobb intimmel rendelkező (19/5,9), Intelligens, sportos, helyes, igényes 24 éves srác csatlakozna párokhoz a hölgy örömére, illetve hölgyekhez.189/90, barna haj ,- szem.írj, ha érdekellek, keress meg!
Dunaújvárosból.
Debrecen környékén keresem diszkrét hölgy partnerem.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm.Helyem van. Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm.Helyem van. Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv
Nagyon szívesen ismerkednék egy kedves, csinos, vonzó, fiatalos, művelt, intelligens, diszkrét, és természetesen igényes, ápolt Hölggyel Bp-ről! Imádom az érett, MILF típusú Nőket! Nagyon szeretek kényeztetni. Diszkréció adott, és elvárt!
A 35 az is húsz plusz? Na mindegy, a lényeg hogy nagyon szívesen ismerkednék meg sokkal idősebb hölgyekkel, vannak itt az oldalon, remélem. Kérem jelentkezzetek, ismerjük meg egymást s ki tudja mivé alakul.
Keddtől valaki VOLT fesztivál, lányok, párok?

Aszód fele valaki
Sziasztok! Diszkrét, ápolt pasi vagyok, hölgyeket keresek Miskolcon és környékén illetve párokhoz is beszállnék. Keressetek bátran és majd kialakul. Odaadó érzéki partnert keresek, a perverz, durva dolgokat nem szeretem.
Veszprém megyéből keresek hölgyet

Sziasztok! Hölgyet vagy párt / párokat keresek, Budapesten hellyel rendelkezem és szívesen fogadok otthonomban. Emellett szeretek masszírozni is és többes buli szervezésében is benne lennék a lakásomon. PÜ várom a kedves üzeneteket. Üdvözlettel: miraclenight001
Fiatal nagy farkú pasit keresünk ma estére.Autóval rendelkezz otthonunkban fogadnánk.
Üdv!
Huszonévesként érett szexpartnert keresek hosszú távra/alkalmakra Budapesten!
Huszonévesként érett szexpartnert keresek hosszú távra/alkalmakra Budapesten!