39éves helyesnek mondott potens pasi vagyok idősebb hölgyeket keresek.Én Veszprém környékén élek.0630 686 13 95
Autó behozatal külföldröl,több autó is van a kereskedésembe , cuki nöi autóktol kezdve a családi vagy ép luxus autokig , Papirozás, szervizelés minden ami autó !! Minden hónapban 3x megyek budapest-wien-münchen-stuttgart-zürich út vonalon bárkit el tudok vinni . !
Luxus villát is tudok bizztositani különleges alkalmakra !!
FIZETÉS TERMÉSZETBE smile ! (maximálisan igényes jó képü srác vagyok ) csak PÁROK-Lányok-hölgyek
Luxus villát is tudok bizztositani különleges alkalmakra !!
FIZETÉS TERMÉSZETBE smile ! (maximálisan igényes jó képü srác vagyok ) csak PÁROK-Lányok-hölgyek
Ma délutén vagy este valaki Balatonlelle vagy kkén?
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék!Én 23 éves ápolt rendes pasi vagyok.
Email:szexyboy23@gmail.hu
Két hetero barát 37és 42 évesek vagyunk.Hölgyet,vagy pár hölgy tagját kényeztetnénk.Diszkréció fontos!! E mail:privatkapcs@gmail.com
unaújvárosi 580 éves pasi
csatlakoznék párhoz hölgyhöz.
heló szivesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 27. hétfő 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 27. hétfő 06:49
Törölt felhasználó (22445)
VIP

Fiatal kitartó kellemes méretű ápolt,diszkrét fiut.férfit keressünk feleség dupla kényesztetésére,,,,
Ma este párhoz csatlakoznék 20 óra után a hölgy örömére, Budapest és környékén!
Jelentkezés privátban.

Sziasztok szívesen csatlakoznék párhoz a lány örömére.
Sziasztok!
Fiatal srác vagyok, idősebb nőt keresek, helyem van, akár már ma
Fiatal srác vagyok, idősebb nőt keresek, helyem van, akár már ma

Sziasztok szívesen csatlakoznék párhoz a lány örömére.
Fiatal kitartó kellemes méretű ápolt,diszkrét fiut.férfit keressünk feleség dupla kényesztetésére,,,,
csiklópolírozást vállalok magas fordulatszámú, hűs nyelvvel - Bp-en és P. megyében. a kiszállás díjtalan :p :p kamera és telefon is akad egyeztetésre,

Párhoz beszállnék harmadiknak, 30 éves pesti testes srác vagyok vastag szerszámmal, helyem nincs.
Sziasztok ma este jön valaki északai fürcsire gárdonyba a sport beach mellé a postás campng hoz ott leszünk 9 töl
Szombat este lánnyal- párral ismerkednék. 37 éves, független pasi vagyok.