Nővel vagy párral ismerkednék.
stanover30@gmail.com
stanover30@gmail.com
Sziasztok! 178 magas normál alkatú 20-on éves srác budapesti idősebb hölgyekkel ,,randizna" Érdeklődés esetén képet is küldök
Sziasztok!
Ma este fogadnék érett hölgyet kellemes időtöltésre. Bp, 13.ker.
Ma este fogadnék érett hölgyet kellemes időtöltésre. Bp, 13.ker.
Sziasztok!
21 éves sportos alkatú, igényes srác vagyok. A hétvége folyamán keresnék , akár hosszabb távra is nőt vagy párt Budapestről. Akit érdekel írjon egy privátot és megbeszéljük!
21 éves sportos alkatú, igényes srác vagyok. A hétvége folyamán keresnék , akár hosszabb távra is nőt vagy párt Budapestről. Akit érdekel írjon egy privátot és megbeszéljük!
Sziasztok! Idősebb hölgyel ismerkednék, Debrecenből.Diszkrét kapcsolat érdekelne barátsági szinten

Sziasztok!
Kecskeméten lakom 24 éves vagyok
Barna a hajam és a szemem
Cici fétisem van szeretem a női melleket
Érdekel a kukkolás ( szívesen néznélek szeretkezés vagy masztizás közben ha úgy alakulna szimpátia esetén kérésre be is szállnék)
De szeretném kipróbálni a 2 fiú 1 lány felállást
Illetve egy idősebb tapasztalat hölgyel is szeretnék ismerkedni!
Várom az üzeneteket! Lányok, párok
Kecskeméten lakom 24 éves vagyok
Barna a hajam és a szemem
Cici fétisem van szeretem a női melleket
Érdekel a kukkolás ( szívesen néznélek szeretkezés vagy masztizás közben ha úgy alakulna szimpátia esetén kérésre be is szállnék)
De szeretném kipróbálni a 2 fiú 1 lány felállást
Illetve egy idősebb tapasztalat hölgyel is szeretnék ismerkedni!
Várom az üzeneteket! Lányok, párok
Békéscsaba és környékén szívesen ismerkednék hölgyekkel. 24 éves 178/85
Szívesen beszélgetnék, ismerkednék érettebb hölgyekkel

Sziasztok, 27 éves fiatal, normális, intelligens, kedves pasi ismerkedne hölgyekkel, párokkal kölcsönös örömszerzés céljából, közös programokhoz, swingerhez, szexmozihoz Bp. és környékéről, az utazás kis távolságban megoldható, írj itt az oldalon privibe vagy a fred01@citromail.hu email címre. Ma délután illetve este a glóriban vagy a dobban valaki benne lenne ismerkedésben kölcsönös alapon? :P nem bánjátok meg

Sziasztok. Holgyekhez szivesen csatlakoznek
fiatal igenyes kreol boru apolt pasi vagyok, aki gondolja irjon vagy esetleg parokhoz is csatlakoznek

Sziasztok Székesfehérváron egy 24 éves 180 magas 80 kg szőrtelen helyem nincs csak kocsim van aki mer is találkozni ???????
Budapesten keresek +30-nál idősebb nőt/nőket esetleg párt (csak hetero alapon) akinek szívesen kielégíteném szexuális vágyait és kényeztetném, hétköznap valamelyik napján!!
Írj privátba!!
Írj privátba!!
Sziasztok .
Párhoz csatlakoznék nemfüggetlen Budapesti pasi vagyok . Imádok puncit és popsit is nyalni .
Párhoz csatlakoznék nemfüggetlen Budapesti pasi vagyok . Imádok puncit és popsit is nyalni .
Budapesti párt vagy hölgyet keresek ma délutánra.
Székesfehérváron ma délelőtt vkit érdekel egy 20 cmes dákóval megáldott 32 éves pasi? Hely van. Pasi is jöhet. Irj
Sziasztok, 27 éves fiatal, normális, intelligens, kedves srác ismerkedne csajokkal, hölgyekkel kölcsönös örömszerzés céljából Bp. és környékéről, az utazás kis távolságban megoldható, írj itt az oldalon privibe vagy a fred01@citromail.hu email címre

Sziasztok! Uj vagyok kecskemeten es szivesen massziroznek,csatlakoznek parhoz vagy meg is latogathatlak. Apolt,diszkret fiatal pasi kellemes merettel (19/5) hosszu tavra is! 170/70 sportos alkat! Irj uzit mit szeretnel! Csak holgyek 40-ig
Sziasztok! ma estére keresek budapesti párt vagy hölgyet bulizni! Privátban írjatok légyszíves!
Sziasztok!kecskemeten apolt.diszkret,figyelmes kellemes merettel (19/5) rendelkezo pasika, meglatogatna! Masszazs-t is vallalok
170/70 itt elersz: albaka73@gmail.com CSAK HÖLGYEK 40-ig

Van, aki félreértette. A Bp belváros nem nyilvános helyet takar... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 16:58
Törölt felhasználó (873522)

Keresünk diszkrét kukkolót (fiú, lány, pár) Budapest belvárosában jövő szombaton késő délután, kora este. (december 5) Érdeklődők írjatok üzenetet privátban. Ha van helyetek, az még jobb!