Sziasztok!Érett Hölggyel ismerkednék 30as átlagos szolid Férfi Bp.

Sziasztok! 40-es Hölgyet keresek Kecskemétről szigorúan sex kapcsolatra. Privátban írjatok!!!

25 éves férfi keres 40-es 50-es hölgyet Budapesten. Üzenetet privátban vagy a flyers21@freemail.hu címre várok
30-as sportos férfi fellegekbe repítene minden hölgyet :p
párokhoz is szivesen beszálnék 3-diknak.... ha érdekel privátban írj kérlek!
párokhoz is szivesen beszálnék 3-diknak.... ha érdekel privátban írj kérlek!
Szeretnék sok-sok szép estét együtt tölteni egy egyedülálló, érett nő társaságában! 18 vagyok, Budapest
Sziasztok! 25 éves férfiként keresek hosszabb távra (BP,PEST) "szex"partnert szóló hölgy személyében! A családi állapot(kapcsolatban vagy-e vagy nem)és a korod nem érdekel,telt nők jelentkezését is várom ! Perverziók,fétisek rendben
Privát leveleket várok !

Holnap estére még keresünk kukkolót!

Sziasztok
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
valaki?
Sziasztok
Magas vékonyabb 26 éves egyedülálló férfiként keresnék!
Magas vékonyabb 26 éves egyedülálló férfiként keresnék!

Szombat kora estére keresünk egy srácot kukkolni..esetleg a hölgy masszírozására..
Privátba várjuk a leveleket.

Privátba várjuk a leveleket.
Sziasztok! Fiatalabb fiúként idősebb korosztályokbol ismerkednék Debrecen környékéről! Mindenem az idősebb korosztályok! Van már tapasztalatom

21 éves debreceni srác vagyok keresek nálam idősebb hölgyet
Legyen nyitott az análra de nem feltétel
Legyen nyitott az análra de nem feltétel

Kereslek

Sziasztok
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek

Sziasztok!
Szombat (jan.9.) éjszakára keresek egyedülálló lányt/hölgyet, akivel élvezhetjük egymás társaságát. Az a lány/hölgy, akit keresek, 18-40 év között van, csinos, intelligens és szereti a fiatalabb fiúkat. Leveleket privátban várom. Képem van, levélváltás után mutatok magamról.
Youngb.
Szombat (jan.9.) éjszakára keresek egyedülálló lányt/hölgyet, akivel élvezhetjük egymás társaságát. Az a lány/hölgy, akit keresek, 18-40 év között van, csinos, intelligens és szereti a fiatalabb fiúkat. Leveleket privátban várom. Képem van, levélváltás után mutatok magamról.
Youngb.
Érett hölgyeket párokat keresek minden jóra amire vágyik Törökszentmiklós Szolnok és környékéről Privátba üzenhet bárki .Fotom az adatlapon
Sziasztok!
24 éves helyes, kedves, ápolt pasi vagyok. Gödöllő, Hatvan környékén csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz,, utazni is tudok. privátba írjatok légyszi, képet mailba küldök, vagy itt megadom a hozzáférést.
24 éves helyes, kedves, ápolt pasi vagyok. Gödöllő, Hatvan környékén csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz,, utazni is tudok. privátba írjatok légyszi, képet mailba küldök, vagy itt megadom a hozzáférést.
Holnap fogadnek holgyet,part!
Sziasztok!
Anál szexhez keresek hölgy partnert. fiatal srác vagyok szeretném kipróbálni hogy milyen
Anál szexhez keresek hölgy partnert. fiatal srác vagyok szeretném kipróbálni hogy milyen