Sziasztok.Miskolc és környékén,szívesen meg ismerkednék idősebb hölgyel,diszkrét kapcsolat céljából.Én 28 éves,ápolt,sportos alkatú,nem független pasi vagyok.utazni tudok.választ privátban várom.további kellemes nézelődést.
Sziasztok!Idöseb szeretöt keresnék hölgy vagy pár személyében!
Budapest és környékén!
Budapest és környékén!
28éves veszprémi igényes srác vagyok , ismerkednék hölgyekkel párokkal, unatkozó háziasszonyokkal .Diszkréció adott és elvárt . Hetero alapon minden jóban benne vagyok. Helyem van , utazni tudok . mustang1932@citromail.hu , ide várom az üziket telefonszámmal együtt .
Ma este párhoz csatlakoznék budapesten
Érett hölgyel ismerkednék. Nézd meg a képemet. Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj és a többi majd kialakul.
migleczi.david@gmail.com

Sziasztok !
Fiatal kedves hetero srác keres ismerkedésre/együtt létre párokat , hölgyeket !
e-mail: welanor2@gmail.com képet is küldök ha arról van szó
Fiatal kedves hetero srác keres ismerkedésre/együtt létre párokat , hölgyeket !
e-mail: welanor2@gmail.com képet is küldök ha arról van szó
Sziasztok! Fiatal pasi vagyok. Barna szem, rovid fekete haj, 188 magas, 110kg , kreol bor. Szivesen ismerkednek parokkal beszallnek harmadiknak, vagy nagyon szivesen kukkolnek is
akinek felkeltettem erdeklodeset varom levelet !
))

hlgyek jelentkezeset varom közös nyalakodasra lowely8@freemail.hu ra irj levelet privatban megy foto 26 eves 170cm magas 60kg vagyok
Mosonmagyaróvár és környékén szívesen csatlakozom párokhóz ill elhanyagolt anyukák titkos partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számít. Masszázst is nyújtok mindkét fél számára is ha kell.
Üdv.Ismerkednék párral,szingli hölggyel átlagos szolid heteró 30as srác Bp.
27 éves ajkai igényes srác vagyok , ismerkednék hölgyekkel párokkal, unatkozó háziasszonyokkal .Diszkréció adott és elvárt . Hetero alapon minden jóban benne vagyok. Helyem van , utazni tudok . departed1988@indamail.hu , ide várom az üziket telefonszámmal együtt

Fiatal 26 éves srác keresi azt az érett hölgyet borsodban, aki jól kifacsarná.
Imádok puncit nyalni!
Csak komoly érdeklődök, ha kérhetem
Imádok puncit nyalni!
Csak komoly érdeklődök, ha kérhetem
Talán mert rosz rovatot választotál,mert itt Fiúk keresnek érett hölgyekett,,,,,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 14. vasárnap 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 14. vasárnap 22:32
Törölt felhasználó (902853)

Érdekes hogy hölgyeket nemlåtok itt irni...
Sziasztok! Szivesen csatlakoznek parokhoz vagy akar kukkolnek is! Fiatal kreol boru pasi

Sziasztok. Érett hölggyel ismerkednék szívesen. Akár hosszabb időtartamra is!

Szeretném megtalálni azt a hölgyet, akinek vágyai és kedvencei közé tartozik az, hogy SZERESSÉK ŐT az élet bármelyik terén!

Ha magadra ismertél, írj!
Pest megye, 18 év.
Eret holg hazibaratja lennek jaszbereny es kornyeke
Sziasztok ma este valaki???
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék vagy hölggyel ismerkednék átlagos szolid heteró srác Bp.
sziasztok, csajok, hölgyek, asszonyok, ma este valaki egy fiatal pasit pesten?