Győri 20 éves igényes srác keres szex partnert. Hölgyeim a kor nem számít. Írj itt az oldalon vagy emailt tapout94@citromail.hu
Anyukákat és idős holgyeket kenyeztetnek! Helyem van! Diszkrecio elvart! Priviben irj! :*
én beszállnék ha lehet
(Ez egy válasz renizoli üzenetére (2016. 05. 31. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 31. kedd 09:47

Sziasztok a héten szívesen ismerkednénk fiatal fiúval aki beszállna hozzánk 3 nak a lány örömére Budapest és környéke . Helyed legyen !
30 as ápolt egyedülálló pasi vagyok, ismerkednék. Fejér és kke
Sziasztok a héten szívesen ismerkednénk fiatal fiúval aki beszállna hozzánk 3 nak a lány örömére Budapest és környéke . Helyed legyen !
Sziasztok érett hölgyel ismerkednék szabólcs megyébe!
Ám a tapasztalatok alapján és amit a cheten mások mondtak.
ITT RITKA! és hiába írsz valakire olvassa a leveled de nincs válasz!
Hiába írtok ki bármit!
Ám a tapasztalatok alapján és amit a cheten mások mondtak.
ITT RITKA! és hiába írsz valakire olvassa a leveled de nincs válasz!
Hiába írtok ki bármit!

helló Nyíregyházán valaki ismerkedni ??
Miskolc és környékén segitene valaki duplán triplán kényesztetni????
Sziasztok fiatal fiú ismerkedne lányokkal

Sziasztok. Olyan lányt keresek akit meg lehet lesni masztizás vagy zuhanyzás közben akár már ma este. Tata környékén. skype: szexfuggo26
Sziasztok, Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi illetve hosszú távú szexkapcsolat kialakításában is, utazni, fogadni egyaránt tudok, írjatok, ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, értelmes pasit kerestek

Sziasztok!Idősebb,40-45 éves nővel ismerkednék szex kapcsolatra(alkalmi,rendszeres).26 éves XX. kerületi fehér srác vagyok,hellyel rendelkezem,de ha kell utazni is tudok ésszerű keretek között.
Minden mást esetlegesen privátban.
Minden mást esetlegesen privátban.

Érdet hölgyekkel ismerkednék nyitott vagyok mindenre .Győriek írjanak.
Sziasztok!
Annak reményében regisztráltam az oldalra, hogy megtaláljam azt a hölgyet akitől elveszthetem a szüzességem. A kor nem számít, természetesen képet küldök. Légy ápolt és kedves!
Puszi
21/F
Annak reményében regisztráltam az oldalra, hogy megtaláljam azt a hölgyet akitől elveszthetem a szüzességem. A kor nem számít, természetesen képet küldök. Légy ápolt és kedves!

Puszi
21/F
minden vágyam hogy egy érett hölgyel sexeljek zalakaros és vonzáskörzete

Eger, Mezőkövesd környékén keresek Hölgyeket, párokat! Nézzétek meg a profilom, ha bejövök írjatok!
Kor, alkat nem számít!
Kor, alkat nem számít!

Budapesti Anyukák jelentkezését Budapesti fiatal srác várja :P
Jó reggelt

Erett hölgyet kényeztetnék!
helyem van!
Bp!
Uzit irj es megbeszéljük!
helyem van!
Bp!
Uzit irj es megbeszéljük!
Házibarát kerestetik Kecskeméten vagy a közelben!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!