sziasztok
kiskőrösön keresek szexpartnert egy vagy több éjszakára, írjatok hetero alapon

36 éves vagyok,fejér és környező megyékben ismerkednék,telt,duci hölgyekkel ,ill párhoz csatlakoznék,házibarátnak,hölgy örömére,hosszútávon, 25-80-korig a fő,hogy jól érezzük egymást.Kamusok,ígérgetők,kíméljenek,üzenet privátban!
Füzesgyarmat és környékén 20 éves srác 18,5-ös mérettel keres alkalmi szexpartnert 50 éves korig ! Hölgyek jelentkezését várom ! Diszkréció adott és elvárt!
Helló! 19 éves srác vagyok .Nőket illetve párokat keresek

Sziasztok! 22 éves vékony, szűz srác vagyok. Nőt vagy biszex párt keresek Budapestről vagy a Keleti régióból!

Sziasztok.Ma estére keresünk gyula környéki utazni tudo pasit jo mérettel ,párt ,vagy lányt. cucncus84@gmail.com emailre kérünk bemutatkozo levelet, intim és arcos képel skype elérhetöséggel.
Lányok, hölgyek, asszonyok!
Itt a nyár, nyaralás, buli, balaton, SZEX, és minden jó. Siófok és környékén ismerkednék erre látogató, kiéhezett puncikákkal. 28 éves srác vagyok, privát üzenetben akár több infóval is szolgálhatok, csak keress!

Szívesen fogadom idősebb hölgyek megkeresését
) nem csak a 20 éveseké a világ
)

Ma Kecskeméten valaki?
Sziasztok!
25 éves fiatal srác ként partnerem keresem minden jóra!
25 éves fiatal srác ként partnerem keresem minden jóra!

Sziasztok. Budapesten szerdán reggel (07.20) 7 órától 12-ig keresek párt lányt. Utána Veszprémben leszek (07.20 erétől 07.24 délutánig). Írjon akinek szimpatikus lennék. Hozzunk össze egy találkozót és érezzük jól magunkat. Örömmel fogadom a megkereséseket. Sziasztok.
26éves Fiú ismerkedne idősebb hölgyekkel!
E-mail: nemethtibor24@gmail.com
E-mail: nemethtibor24@gmail.com
Budapesti 21 eves sportos srac keres not

Győri vagy környéki Érett nőkkel ismerkednék ,vagy szívesen látnám nálam . írj privátban.
Sziasztok.Ma estére keresünk gyula környéki utazni tudo pasit jo mérettel ,párt ,vagy lányt. cucncus84@gmail.com emailre kérünk bemutatkozo levelet, intim és arcos képel skype elérhetöséggel.
Irhatna egy eret nő nekem
Sziasztok! Átlagos testalkatú, nagy étvágyú, 26 éves hetero fiúként Budapesten vagy környékén szívesen csatlakoznék párhoz vagy unatkozó nőhöz, kortól függetlenül.
Írjatok bátran!!

Párral,hölggyel ismerkednék én átlagos,ápolt,szolid heteró srác Bp.
Sziasztok
Én egy 27 éves, átlagos testalkatú, 179cm magas, 80kg súlyú, rövid barna hajú, zöld szemű, ápolt, igényes pasi vagyok Budapest XIV. kerből. Alkalmi illetve hosszú távú szexkapcsolat kialakítása céljából regisztráltam fel, hogy a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keressek partnert, partnereket nők, hölgyek, asszonyok illetve párok személyében, akikkel együtt el tudjunk tölteni pár kellemes órát vagy éjszakát, mivel sokat dolgozom, egyéb más ismerkedésre kevés időm és lehetőségem van sajnos. Hetero alapon keresek nőket, párokat, minden jóban benne vagyok, természetesen csak a normális hetero keretek között. Utazni bárhová tudok, fogadni pedig Bp. II. ker. és a XIV. kerben egy szép és csendes, diszkrét hotelben tudlak. Köszönöm, hogy elolvastad az adatlapomat, ha szimpatikusnak találsz, akkor írj ide privibe, vagy a james1989@citromail.hu email címre

Sziasztok!
Vác környéki Duna-parton (jobb és bal part egyaránt) szexelnék / kényeztetnék hölgyet, párt. 24 éves, szigorúan hetero, intelligens, izmos srác vagyok. Felnőttként viselkedem és gondolkodom. Ha van helyed, lehetünk máshol is.
Vác környéki Duna-parton (jobb és bal part egyaránt) szexelnék / kényeztetnék hölgyet, párt. 24 éves, szigorúan hetero, intelligens, izmos srác vagyok. Felnőttként viselkedem és gondolkodom. Ha van helyed, lehetünk máshol is.