Nincs egy VALÓS pár vagy PASI aki rá is ér és helye is van Szombat estére??????
Ja és nem az ország túlsó végéből????
Ha mégis akkor privátban várnánk a megkresést!
Szombat estére keresünk biszex fiú partnert - partnereket - párokat közös hancúrozásra!! Helyünk van Bp. XIII.ker!

hevesmegyéböl hölgyeket párokat
Hali. Hölgyeket párokat keresek minden finomságra, eger környékén (Heves megye). Hétköznap napközben helyem is van, de házhoz is csak ugyanígy tudok menni. 31 éves helyesnek mondott srác vagyok.

Törölt felhasználó (1385332)

Sziasztok!Gyula,gyula környéki pasit keresünk (25-40 év) alkalmi diszkrét sex kapcsolatra a csak a párosunk nöi tagjának!!!A párom aktiv vagy passziv jelenlétével smile Intim méret nem anyira fontos de NAGYobb példányt szeretnék kiprobálni.Ha eddig elolvastad kicsit olvass tovább is fontos dolog hogy emailba irj és küld arcos és intim képet máskülönben nem válaszolok!!! cucncus84@gmail.com
irtam üzit
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 07. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 07. szerda 15:55

Törölt felhasználó (915896)
VIP

Nincs egy VALÓS pár vagy PASI aki rá is ér és helye is van Szombat estére??????
Sziasztok! 22 éves vékony alkatú, még szűz srácként keresek nőt vagy biszex párt, helyem van, de utazni is tudok!
Aszód fele valaki irna
Sziasztok.35 éves jóképű,sportos srác keresi titkos szexre partnernőjét Nagykanizsáról.
Sziasztok ma este szívesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyet kényeztetnék Budapesten 30 éves sportos jóképű férfi
PRVÁTBAN várjuk fogadni tudó nem kamus PÁROK-PASIK-LÁNYOK jelentkezését!
Utazni tudunk de max. 70-80 km távolságba!

Ma estere keresnek part/lanyt
Helyen nincs de utazni tudok
/helyes sportos srac/
Helyen nincs de utazni tudok
/helyes sportos srac/
Sziasztok!Ma estére keresek utazni tudó fiatal fiút(urat) nem gond ha tapasztalatlan vagy!Kedves,intelligens légy!
Telszámmal írj!Levelezgetés nem érdekel!Izgalmas fiatal karcsú nő vagyok!PESTMEGYE!
Telszámmal írj!Levelezgetés nem érdekel!Izgalmas fiatal karcsú nő vagyok!PESTMEGYE!
PRVÁTBAN várjuk fogadni tudó nem kamus PÁROK-PASIK-LÁNYOK jelentkezését!
Értelmiségi, diplomás, művelt, kifinomult, igényes, ápolt Hölggyel szeretnék megismerkedni diszkrét kapcsolat céljából. Olyasvalakivel, aki szereti a szexi fehérneműket, és lehetőleg napközbeni (leginkább késő délutáni) szabadidővel rendelkezik. A fenti tulajdonságok számomra fontosabbak a kornál, és alkatnál. 29 éves, ápolt, diplomás, kedves srác vagyok.
Ha esetleg párod van, hármasban is szívesen benne lennék.
Bocsi de itt minden nö megfelel az elvárásaidnak,,,,,,,,,,,,,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 12. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 12. hétfő 13:24
Törölt felhasználó (901479)

Értelmiségi, diplomás, művelt, kifinomult, igényes, ápolt Hölggyel szeretnék megismerkedni diszkrét kapcsolat céljából. Olyasvalakivel, aki szereti a szexi fehérneműket, és lehetőleg napközbeni (leginkább késő délutáni) szabadidővel rendelkezik. A fenti tulajdonságok számomra fontosabbak a kornál, és alkatnál. 29 éves, ápolt, diplomás, kedves srác vagyok.
Hát persze...ez tükröződik csomó embernek a helyesírásán is...nekem már ez is egy fajta előjel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 12. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 12. hétfő 13:32
Törölt felhasználó (22445)
VIP

Bocsi de itt minden nö megfelel az elvárásaidnak,,,,,,,,,,,,,,
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtökön este párral ismerkednék!

Sziasztok!
Most szombaton (09.17.) Miskolcon keresnék olyan érett hölgyet aki benne lenne egy autós kalandban velem. Kora esti órákra gondoltam.
Most szombaton (09.17.) Miskolcon keresnék olyan érett hölgyet aki benne lenne egy autós kalandban velem. Kora esti órákra gondoltam.