20 éves egyetemista srác keress hölgyet,lányt
Sziasztok!
Keresnék női partnert/párt Budapesten, illetve környékén.
Sosem voltam még jóval érettebb hölggyel, de nagyon szeretném kipróbálni.
Imádom, ha egy punci jól meg van töltve. Azt is ha a nő felveszi a szerepét, akinek az a dolga, hogy minél jobban tele legyen pakolva..
Magamról: 22éves, 182cm magas, 72kilós, sportos, ápolt egyetemista srác vagyok, 16cm-es intim mérettel.
Budapesten lakok, kocsim van, a közlekedés nem gond.
Keresnék női partnert/párt Budapesten, illetve környékén.
Sosem voltam még jóval érettebb hölggyel, de nagyon szeretném kipróbálni.
Imádom, ha egy punci jól meg van töltve. Azt is ha a nő felveszi a szerepét, akinek az a dolga, hogy minél jobban tele legyen pakolva..
Magamról: 22éves, 182cm magas, 72kilós, sportos, ápolt egyetemista srác vagyok, 16cm-es intim mérettel.
Budapesten lakok, kocsim van, a közlekedés nem gond.
20 éves egyetemista srác lányt /hölgyet keres
Sziasztok ma estere a nejemet neznem mikozben kenyezteti egy 3 dik szemej fiu vahy lany diszkrecio fontis viktor2333 ez a skyp
Vp megyei biszex srác szexelne
20 éves egyetemista srác keress magának hölgyet
20 éves budapesti egyetemista srác sexre keress hölgyet minden korosztályból
Üdv!
Üdv / Sziasztok.
Szép Napot mindenkinek.
Én egy 25 éves srác vagyok.
Keresem olyan Idősebb , Érett partnerem akit vonz egy fiatalabb férfi közeledése.
Ha úgy érzed elhanyagolt anyuka, nagymama vagy ,vagy csak szeretnél valakivel beszélgetni Nyugodtan írj.
Az összes levelezést és megkeresést Diszkréten kezelem.
Várom a leveleket.
Diszkréció adott és elvárt!!!
Képet kérésre küldök.
Üdv / Sziasztok.
Szép Napot mindenkinek.
Én egy 25 éves srác vagyok.
Keresem olyan Idősebb , Érett partnerem akit vonz egy fiatalabb férfi közeledése.
Ha úgy érzed elhanyagolt anyuka, nagymama vagy ,vagy csak szeretnél valakivel beszélgetni Nyugodtan írj.
Az összes levelezést és megkeresést Diszkréten kezelem.
Várom a leveleket.
Diszkréció adott és elvárt!!!
Képet kérésre küldök.
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!!!! érdekel?
Sziasztok valaki Győrben?
Sziasztok!
Érett hölgyeket kényeztetnék, főleg nyalni szeretek
Érett hölgyeket kényeztetnék, főleg nyalni szeretek

Sziasztok!
Idősebb hölgyeket kényeztetnék, főleg nyalni szeretek
Idősebb hölgyeket kényeztetnék, főleg nyalni szeretek

Érett Hölgyekkel ismerkednék szexkalandozás céljából.

A találkozáshoz is kellő bátorsággal rendelkező srácokat keresünk,14-15-16.ra.Csak fotóval és 100km-en belül legyél.
Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék szívesen..én ápolt,átlagos szolid Férfi (heteró)Bp.üzit privátba.
Sziasztok!
Keresek egy diszkrét nőt hosszútávra, akivel jól érezhetjük egymást . Ha fel keltettem érdeklődésedet, akkor írj PRIVÁTBAN!!! Helyem van.
Üdv
Zoli

Keresek egy diszkrét nőt hosszútávra, akivel jól érezhetjük egymást . Ha fel keltettem érdeklődésedet, akkor írj PRIVÁTBAN!!! Helyem van.
Üdv
Zoli
Sziasztok ma estére keresek párt , lányt/nőt, Pécstől nem messze hellyel rendelkező 26 éves pasi vagyok ! Csak utazni tudók keressenek !
Valakinek lenne kedve csak finom témákrol beszélgetni?
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!

Sziasztok!Párral,hölggyel ismerkednék csatlakoznék szívesen..én ápolt,átlagos szolid Férfi (heteró)Bp.üzit privátba.