22 éves fiu keres érett hölgyet monor és környékéről kor kinézet nem számít lényeg az élvezet!

Sziasztok!
Molett hölggyel ismerkednék magamról annyit hogy magas átlagos testalkatú normális kinézetű srác vagyok
Ha megismernél küldj egy levelet
Molett hölggyel ismerkednék magamról annyit hogy magas átlagos testalkatú normális kinézetű srác vagyok

Ha megismernél küldj egy levelet

most valaki ? helyem van (Győr)
Hali!
Győrben valaki?
Győrben valaki?
Sziasztok
Tomi vagyok, a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek egy kedves, vonzó nőt, párt elsősorban Bács megyéből, Kiskőrös térségéből. Én átlagos testalkattal (178 cm/78kg), ápolt, borotvált pénisszel rendelkezem, nem dohányzom, szeretem a hosszan tartó kölcsönös orális kényeztetéseket, a gyengéd, finom, odaadó, összebújós szeretkezéseket illetve a kicsit vadabb, erőteljesebb dugásokat is
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt. Leginkább a személyes találkozás híve vagyok, így pár levélváltás, vírtuális ismerkedés után jobban szeretem a személyes találkozásokat, úgy is az dönt el mindent szerintem
egyéjszakás illetve hosszan tartó szexkapcsolatra, titkoskapcsolatra keresek partnereket, akikkel minden jóban benne lehet lenni, persze csak is normális, ésszerű keretek között
minden egyéb infót megtaláltok rólam az adatlapomon. Levélben itt illetve a tanto89@citromail.hu email címen vagyok elérhető. Köszönöm, hogy végig olvastátok a levelem, szép napot nektek

27 éves 180 magas 80 kg 18/5 borotvált ápolt pasi vagyok, párokkal hölgyekkel ismerkednék! Utazni tudok! Bács és Csongrád megye! Képet e-mailben küldök!
Sziasztok! 23 éves 195 cm magas 98 kg egyetemista budapesti érett nőkkel ismerkedne. Ha szeretnél megismerni küldj levelet a valamikor6@gmail.com címre!
Sziasztok párral ismerkednék hetero alapon akár hosszabb távra is . Én egy 30 éves nem dohányzó, magáradó
srác vagyok a többi privátba ! Csak komoly párok leveleit várom akik nem kamusok !!!
srác vagyok a többi privátba ! Csak komoly párok leveleit várom akik nem kamusok !!!
Sziasztok!Párokkal illetve biszex pasikkal ismerkednénk ma este! Utazni tudunk max 50 km!
Sziasztok!Párral,hölggyel
ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket..

22 éves fiu keres érett hölgyet monor és környékén!
Páromnak keresek: fiatal! - sportos / vékony / kicsit kockahasú - jóképű - vastag, de nem nagy farokkal rendelkező pasit, aki előttem kényeztetné! Kukkants az adatlapomon a páromra
Ápoltság és diszkréció!

Sziasztok!
22éves Sportos, izmos, intelligens srácként keresem 40környéki partneremet.
Budapest illetve Pest megye előnyben.
Ha szeretnéd újra átélni a fiatalos, heves szexet, és azt, hogy milyen is volt, mikor igazán szétdugtak, ne habozz írni...
Ha szeretnéd újra átélni a fiatalos, heves szexet, és azt, hogy milyen is volt, mikor igazán szétdugtak, ne habozz írni...

Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, minden jóban benne vagyok, ha érdekel, képemhez itt megadom a hozzáférést, utazni tudok.
25 éves budapesti férfi vagyok, örömmel lennék idősebb hölgyek házisegítsége/játékszere, de szimpátia esetén sok minden szóba jöhet!
Ezenkívül szívesen kukkolnám érett párok szeretkezését vagy akár csatlakoznék is a hölgy örömére. Privát üzenetben elérhető vagyok!
Ezenkívül szívesen kukkolnám érett párok szeretkezését vagy akár csatlakoznék is a hölgy örömére. Privát üzenetben elérhető vagyok!
Borsodban kefélnék igényes milfel 1.2.3.án!
Privátban jelentkezz légyszí!
Privátban jelentkezz légyszí!
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, minden jóban benne vagyok, ha érdekel, képemhez itt megadom a hozzáférést, utazni tudok.
Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket.

Sziasztok. 22 éves,sportos,debreceni srác vagyok. Keresek férfiakat vagy párokat szexre vagy kis együttlétre. Diszkréció,ápoltság adott s elvárt. Helyem van.Akit érdekel a dolog kérem írjon!
Sziasztok!
Ha szeretnéd ú
jra átélni a fiatalos, heves szexet, és azt, hogy milyen is volt, mikor igazán szétdugtak, ne habozz írni...
Ha szeretnéd ú