Sziasztok! Csatlakoznék csajszihoz vagy párhoz ma estére Budapesten akár bisex alapon is (szimpátia függő) , utazni tudok.Képet kérésre küldök írj privátba smile
Sziasztok!
Fiatal debreceni sportos férfiként keresek vonzó, és egyben szenvedélyes nőt kellemes szórakozásra, akár hosszú távra. Beszélgessünk, ismerjük meg egymást, aztán bármi lehet.
Itt vagy skype-on megtalálsz.
Fiatal debreceni sportos férfiként keresek vonzó, és egyben szenvedélyes nőt kellemes szórakozásra, akár hosszú távra. Beszélgessünk, ismerjük meg egymást, aztán bármi lehet.

Itt vagy skype-on megtalálsz.

Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

25 éves budapesti férfi idősebb budapesti hölgyet vagy esetleg párt keres. Privátban elérhető vagyok
Sopron és környéke
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral- lánnyal ismerkednék!

Szivesen lennèk nálam idősebb nő örömére!Imádok kènyeztetni,popsit is.Perverziókra nyitott vagyok!
Sziasztok. 22 éves,sportos,debreceni srác vagyok. Keresek férfiakat vagy párokat szexre vagy kis együttlétre. Diszkréció,ápoltság adott s elvárt. Helyem van.Akit érdekel a dolog kérem írjon!
Kimondottan vastag és nagy méretű (ez nálam 20/6 cm felettiekre értendő!!!!!) búvóhellyel rendelkező, jótestű HETERO fiúkat keresünk Budapestről vagy Vác vonzáskörzetéből. Szép, formás alakú néger srácok előnyben
Mi egy ápolt, önmagunkra és másokra egyaránt igényes 43-46 éves pár vagyunk, pinusban hatalmasan tág és strapabíró, órákig ,akár egész éjszakán át folyamatosan dugható csajszival
.
Csakis alkalmi szexkapcsolatot keresünk! Szex velem csak óvszerrel lehetséges! Popószex nálam TABU,de a szendvics az pinusban (egyszerre a kettő) kedvenc
. Arc és teljes alakos ,fényképes jelentkezőket várunk mail-ben

Csakis alkalmi szexkapcsolatot keresünk! Szex velem csak óvszerrel lehetséges! Popószex nálam TABU,de a szendvics az pinusban (egyszerre a kettő) kedvenc

Sziasztok!
22éves Sportos, izmos, intelligens srácként keresem 40környéki partneremet.
Budapest illetve Pest megye előnyben.
Ha szeretnéd ú
jra átélni a fiatalos, heves szexet, és azt, hogy milyen is volt, mikor igazán szétdugtak, ne habozz írni...
Ha szeretnéd ú

Sziasztok. 22 éves,sportos,debreceni srác vagyok. Keresek férfiakat vagy párokat szexre vagy kis együttlétre. Diszkréció,ápoltság adott s elvárt. Helyem van.Akit érdekel a dolog kérem írjon!
Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket.

Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, minden jóban benne vagyok, ha érdekel, képemhez itt megadom a hozzáférést, utazni tudok.
Borsodban kefélnék igényes milfel 1.2.3.án!
Privátban jelentkezz légyszí!
Privátban jelentkezz légyszí!
25 éves budapesti férfi vagyok, örömmel lennék idősebb hölgyek házisegítsége/játékszere, de szimpátia esetén sok minden szóba jöhet!
Ezenkívül szívesen kukkolnám érett párok szeretkezését vagy akár csatlakoznék is a hölgy örömére. Privát üzenetben elérhető vagyok!
Ezenkívül szívesen kukkolnám érett párok szeretkezését vagy akár csatlakoznék is a hölgy örömére. Privát üzenetben elérhető vagyok!
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, minden jóban benne vagyok, ha érdekel, képemhez itt megadom a hozzáférést, utazni tudok.
Sziasztok!
Ha szeretnéd újra átélni a fiatalos, heves szexet, és azt, hogy milyen is volt, mikor igazán szétdugtak, ne habozz írni...
Ha szeretnéd újra átélni a fiatalos, heves szexet, és azt, hogy milyen is volt, mikor igazán szétdugtak, ne habozz írni...

Páromnak keresek: fiatal! - sportos / vékony / kicsit kockahasú - jóképű - vastag, de nem nagy farokkal rendelkező pasit, aki előttem kényeztetné! Kukkants az adatlapomon a páromra
Ápoltság és diszkréció!

22 éves fiu keres érett hölgyet monor és környékén!
Sziasztok!Párral,hölggyel
ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket..