Sziasztok!
Titkos szexkapcsolatot keresek magamnak Székesfehérváron vagy közvetlen környékén. Nem vagyok időmilliomos, így olyan pár jelentkezését várom, akik szexelni akarnak és nem estéken át beszélgetni!
Írhatnék ide regényt is, de akinek kell, az úgyis írni fog és megismer levélben!
ramiz
Titkos szexkapcsolatot keresek magamnak Székesfehérváron vagy közvetlen környékén. Nem vagyok időmilliomos, így olyan pár jelentkezését várom, akik szexelni akarnak és nem estéken át beszélgetni!
Írhatnék ide regényt is, de akinek kell, az úgyis írni fog és megismer levélben!

ramiz
Üdv! 24 éves sportos testalkatú srác vagyok. Érettebb , 30-40 év körüli nőkkel ismerkednék Szolnok és annak 100km es körzetéből. Ha szimpinek tűnök akkor várom a jelentkezőket : ) :*
22éves sportos, igényes hetero srácként keresném 40körüli partneremet, tartalmas együttlétekre...

Sziasztok érett hölgyet keresek közös örömökre monor és környékén!
Sziasztok! Hölggyel ismerkednék

Sziasztok! Nem akarok mellébeszélni, egy hölgyet keresek akivel kötötségek nélkül szexelhetnék! Csak szexkapcsolat érdekel, egy vagy akár több alkalomhoz egyaránt! Szeresse a szexet,imádja az orált oda vissza! Normális gondolkodású pasi vagyok! 100 km-es körzetben utazom!

idősebb 60+ hölgyet keresek 45 pasi
Sziasztok!
Hölgyet keresek ma estére közös programhoz
Jelentkezni szabad!
Hölgyet keresek ma estére közös programhoz

sziasztok ismerkednék csinos lányokkal párokkal . Nagyon kedvelem a Milfeket az érettebb 30as 40es hölgyeket . Swinger illetve privát bulik is érdekelnének . Hetero igényes ápolt srác vagyok
ide várom az üzeneteteket mustang1932@indamail.hu.

Sziasztok!
Nagykanizsa és környékéről keresek partnereket! Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
Nagykanizsa és környékéről keresek partnereket! Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
Sziasztok
Pénteken ráérek, szívesen töltené az időmet erotikával
Van fent pár képem, ha felkeltettem az érdeklődésed szólj
adam1755@citromail.hu-ra várok rövid bemutatkozót és képet, helyed legyen
Pénteken ráérek, szívesen töltené az időmet erotikával

Van fent pár képem, ha felkeltettem az érdeklődésed szólj
adam1755@citromail.hu-ra várok rövid bemutatkozót és képet, helyed legyen
sziasztok ... MA ESTERE keresunk lanyt vagy part lanyos jatekokhoz ..
Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket..

Sziasztok! Csatlakoznék csajszihoz vagy párhoz ma estére Budapesten akár bisex alapon is (szimpátia függő) , utazni tudok.Képet kérésre küldök írj privátba smile
Sziasztok!
Fiatal debreceni sportos férfiként keresek vonzó, és egyben szenvedélyes nőt kellemes szórakozásra, akár hosszú távra. Beszélgessünk, ismerjük meg egymást, aztán bármi lehet.
Itt vagy skype-on megtalálsz.
Fiatal debreceni sportos férfiként keresek vonzó, és egyben szenvedélyes nőt kellemes szórakozásra, akár hosszú távra. Beszélgessünk, ismerjük meg egymást, aztán bármi lehet.

Itt vagy skype-on megtalálsz.

Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

25 éves budapesti férfi idősebb budapesti hölgyet vagy esetleg párt keres. Privátban elérhető vagyok
Sopron és környéke
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral- lánnyal ismerkednék!

Szivesen lennèk nálam idősebb nő örömére!Imádok kènyeztetni,popsit is.Perverziókra nyitott vagyok!