Sziasztok!
Állandó budapesti vagy érdi szexpartnert keresek vagy egy érett nő szeretője lennék. Szexszen kívül akár közös programokról is szó lehet.
Budapesten 11.kerben lakom. Helyem itt van, akár alvás is megoldható.
Méreteim:
Magasság: 188 cm, Súly: 84 kg, péniszem: 16 cm hosszú és 5 cm széles.
Itt a a profilomon is vannak képek és videó rólam, de kérésre tudok küldeni is.
Üdv Zoli
zoli.szex24@gmail.com
Állandó budapesti vagy érdi szexpartnert keresek vagy egy érett nő szeretője lennék. Szexszen kívül akár közös programokról is szó lehet.
Budapesten 11.kerben lakom. Helyem itt van, akár alvás is megoldható.
Méreteim:
Magasság: 188 cm, Súly: 84 kg, péniszem: 16 cm hosszú és 5 cm széles.
Itt a a profilomon is vannak képek és videó rólam, de kérésre tudok küldeni is.
Üdv Zoli
zoli.szex24@gmail.com
Titkos szeretője lennék olyan hölgyeknek kik ígénylik

Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet,párt bpn. Autóm is van. Viber 305057875
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, független, budapesti pasi. Ma este párral, lánnyal szívesen találkoznék!

Sziasztok. 35 éves pasi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt.
Sziasztok!
Ismerkednék érett hölgyekkel akik megosztanák velem tapasztalataikat.
Ismerkednék érett hölgyekkel akik megosztanák velem tapasztalataikat.
Sziasztok!!
Nagykanizsa- Kaposvár és környékén csatlakoznék szex kedvelő emberekhez!
Írjatok bátran!!
barmire07@citromail.hu
Nagykanizsa- Kaposvár és környékén csatlakoznék szex kedvelő emberekhez!
Írjatok bátran!!
barmire07@citromail.hu
Üdv!
Veszprémi 29-éves igényes férfi vagyok, párokhoz csatlakoznék, idősebb hölgyeket, fiatal lányokat kényeztetnék!
Ha valakit érdekel irjon!
Üdv
Veszprémi 29-éves igényes férfi vagyok, párokhoz csatlakoznék, idősebb hölgyeket, fiatal lányokat kényeztetnék!
Ha valakit érdekel irjon!
Üdv
Sziasztok!
22éves srácként elsősorban Budapesten, illetve Pest megyében keresném nálam idősebb (30+) hölgy partneremet, diszkrét szexkapcsolat céljából.
Mindig is izgattak az idősebb nők, kifejezetten élvezetesnek tartom, ha gyönyörködhetek abban, amint egy tapasztaltabb nőt a csúcsra juttatok...
22éves srácként elsősorban Budapesten, illetve Pest megyében keresném nálam idősebb (30+) hölgy partneremet, diszkrét szexkapcsolat céljából.
Mindig is izgattak az idősebb nők, kifejezetten élvezetesnek tartom, ha gyönyörködhetek abban, amint egy tapasztaltabb nőt a csúcsra juttatok...

Sziasztok fiatalos, igényes pasi vagyok... nálam a kor nem számít, mindent megkapsz tőlem. :P
Sziasztos fiatalos, igényes pasi vagyok... nálam a kor nem számít, mindent megkapsz tőlem. :P
Bejönnek az érettebb nők, ha 30 év feletti vagy és szereted a fiatalabb partnert, akkor írj!

Kecskeméten érett hölgyekkel ismerkednék szexkalandokra.
Sopron és környéke
37 éves fiatalember Nyíregyházán ismerkedne kor és alkattól függetlenül.Hellyem sajnos nincs,mindenre nyitott vagyok!
Érett nőt keresek aki szereti a fiatalabb korosztályt... és nem csak írogatni szeretne róla!!
Akkor menj a homokosok oldalára.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 23. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 23. péntek 18:09

Törölt felhasználó (1497422)

Sziasztok. Ma este szopnék!! 22 éves ,sportos,helyesnek mondott,ápolt debreceni srác vagyok. Írj bátran!
Sziasztok. Ma este szopnék!! 22 éves ,sportos,helyesnek mondott,ápolt debreceni srác vagyok. Írj bátran!
Ismerkednék csinos lányokkal , párokkal asszonyokkal . Igényes ápolt, hetero srác vagyok . Kifejezetten kedvelem a Milfeket . Privát partik . swinger házibulik minden érdekelne, két ünnep között és szilveszterkor is . Utazni tudok minden érdekelne ,mustang1932@indamail.hu . Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek

Sziasztok
Szívesen kényeztetnék hölgyeket szegeden Kor nem számít !!!! Privátban Kérlek !!