Drága Hölgyem, hívjon meg vacsorára és nem bánja meg
(Budapest, belváros, AB vércsoportú táplálkozás)

(Budapest, belváros, AB vércsoportú táplálkozás)

32eves nyiregyhazi fiatember vagyok..nyiregyhazi hellyel rendelkezö holgyekkel ismerkenek..oralisan kielégiteni..kenyesztetni..laju85@citromail.hu cimem..irjatok sziasztok.
Sziasztok!
Idősebb hölggyel ismerkednék Győr vagy közelében
Fiatal normális pasi vagyok...
Idősebb hölggyel ismerkednék Győr vagy közelében

Sziasztok! Ma kora estére keresünk hasonló beállítottságú játszótársakat párok - potens pasik személyében akik eltöltenének pár kellemes órát velünk és jó mérettel rendelkező házibarátunkkal!
Most hetvegen, szombat-vasarnapra (estekre is) keresek kortol fuggetlenul partnert. Helyem sajnos nincs, de utazni tudok. Vagy, ha valakinek van egyeb otlete csak mondja.

Sziasztok,kevés szabadidőm kellemes eltöltésére keresek társat kortól függetlenül.
Érett nőt néznék! Egy fiatal srác
Sziasztok, csinos hölgyet keresek keresek közös programokhoz Budapesten
Pénteken a Tik-Tak ban leszünk Gyertek!!!!!-Minnel több pasi annál jobb
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Veszprém, Balatonalmádi, Balatonfüzfő és környékén keresek hölgyet vagy párt nappali vagy esti találkozóra a mai napra. Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok 38 éves igényes borotvált pasiként keresek péntek estére lányt vagy párt Fejér megyéböl utazni tudok.Bi is lehet a pár.duo1@freemail.hu
Érett nővel ismerkednék...fiatal fiú vagyok
Sziasztok,kevés szabadidőm kellemes eltöltésére keresek társat kortól függetlenül.
Érett hölgyeket keresek!
Sziasztok! 28 éves ápolt, kedves srác vagyok. Győr és környékén keresek olyan 60-90 év közötti hölgyet akit kényeztethetnék akár hosszú távon is. Anyagilag is támogatnám.
Kortol fuggetlenul kedves, nyitott leanyzot keresek diszkret es, ha lehet hosszutavu kapcsolatra. En 26 vagyok.
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Veszprém, Balatonalmádi, Balatonfüzfő és környékén keresek hölgyet vagy párt nappali vagy esti találkozóra a mai napra. Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
Komárom megyében keresek 50 körüli telt hölgyet tartós szexkapcsolatra
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
Idősebb hölgyet,nagyit,párt( 85-korig) keresek fejér és környező megyékből.Utazni tudok.