nem drága
a fórum az fórum...a chat meg chat...van némi különbség a kettő között...itt érdemi hozzászólásokat várunk a topic címének megfelelő témában...nem egy soros beszélgetéseket
(Ez egy válasz opre üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 22:48

Miért? Nem azért van ez a topic, hogy chateljünk? Heffner köszi az üzeneted.

"itt érdemi hozzászólásokat várunk a topic címének megfelelő témában" Hát azthiszem valami hasonlóban szólt.

mindenhol szeretek masztizni,foleg ha neznek a nok...
van amikor a maszti sokkal izgatobb,latom ezt a nok szemeben is
Jó az! Kell is néha

Pár évvel ezelőtt történt. Egy lusta nyári délután, a strandról jövet betértünk az akkori párommal egy kerti sörözőbe. Úgy tünt hátul hűvösebb van és oda húzódtunk. A csajszimon nem volt bugyi és elkezdte a rakoncátlankodást: itt a punci, hol a punci. Begerjedtem és be akartam térdelni a lába közé, de nem engedte, hisz pontosan az én testem "fedezte" más tekintetetktől. Arr viszont már kapható volt, hogy egy pici punci nedv kostolót adjon az újával. Aztán még egyet.Majd feltette az egyik lábát az én székemre, elővett a hátizsákjából egy olyan golyós deot és azzal besegítve pillanatok alatt fellőkte magát a csúcsra.
Szerintem is nagyon izgalmas a dolg! Imádom ha néznek miközben magammal játszom. Szinte bárhol és bármikor kapható vagyok a csintalankodásra, és szerintem nőtársaim nagyrésze ígyvan ezzel mégha nem is vallják be.Csak azt nem értem, mit kell ezen szégyellni!
Imádom mikor meglesnek miközben masztizok....buszon,strandon,utcán...ilyenkor sokkal nagyobbat élvezek!
"Az interneten az se derül ki, ha valójában kutya vagy..." (ismeretlen szerző aforizmája)
Egyetértek. VALÓDI női véleményeket kérünk, bár már sejtem, mi lesz ennek a vége...
És azt se ártana tisztázni, mi számít nyilvános helynek.
Egyetértek. VALÓDI női véleményeket kérünk, bár már sejtem, mi lesz ennek a vége...
És azt se ártana tisztázni, mi számít nyilvános helynek.
Szia.Izgatna ha ket srác nézne közben?
(Ez egy válasz cuki0810 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 00:58

Imádom mikor meglesnek miközben masztizok....buszon,strandon,utcán...ilyenkor sokkal nagyobbat élvezek!
Az, hogy otthon a párotok előtt masztiztok az még nem számít nyilvános helynek. Strandon, buszon, vendéglőben,áruházban az már igen. Egyébként én se csináltam nagy nyilvánosság előtt, csak otthon a páromnak.
Én bíz meglesnélek...
(Ez egy válasz cicamica26 üzenetére (2007. 09. 22. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 11:08

Szerintem is nagyon izgalmas a dolg! Imádom ha néznek miközben magammal játszom. Szinte bárhol és bármikor kapható vagyok a csintalankodásra, és szerintem nőtársaim nagyrésze ígyvan ezzel mégha nem is vallják be.Csak azt nem értem, mit kell ezen szégyellni!
Sziasztok.Miskolc környéki lány masztiját nézném
Kicsit bővebben részletezd szitut...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 23:56
Törölt felhasználó (100460)

Sziasztok.Miskolc környéki lány masztiját nézném
Pedig nyilvános helyen nem rossz dolog csinálni...

Milyen élményeid voltak ezzel kapcsolatban? Volt "közönség" is?
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Van élmény, igen.
Nudistrandon pölö láttam, hogy egy nő kinézett magának. Gondoltam, ha már egyszer néz, hát lásson is valamit.
És végignézte!
Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
A Luppa tavaknál ennek már szinte hagyománya van...
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 13:20

Van élmény, igen.
Nudistrandon pölö láttam, hogy egy nő kinézett magának. Gondoltam, ha már egyszer néz, hát lásson is valamit.
És végignézte!
Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta.

Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta.
Sajna arrafelé nem járok. :(
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
en is szoktam nyilvanos helyen veregetni...a nyaron az udvaron veregettem es a szomszed neni nezte az erkelyrol....utanna rajottem, hogy ahanyszor elokapom a szerszamom o is megjelenik a teraszon...ugy hogy mindig kivertem elotte,
ui. a szomszed neni 60 folott van, es egy logo csecsu , nagy feneku nenike!
ui. a szomszed neni 60 folott van, es egy logo csecsu , nagy feneku nenike!