Az én barátnőm azt szereti, ha a puncijában élvezek. De mint mindig a szexben ezt is kell variálni, és ki kell próbálni mindent. Személy szerint én nagyon szereten a szájába élvezni!
a barátnőm jobban szereti, ha egyszerre megyünk el, de nekem akkor is fav. az arc és száj
Az én barátnőm is azt szereti ha a punciját lövöm tele. De, engem sokkal jobban lázbahoz ha az arcára vagy a szájába élvezhetek.
Sziasztok hölgyeim én is a csajok puncijába szájába szeretem a legjobban.Csak nagyon sok a spermám és nem igen tudják lenyelni, jut mindenhová.
szívesen lennék alkalmi szexpartnered.oda élveznék,ahova csak akatod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 17:07
Törölt felhasználó (154661)
az én volt párom a számba adta szinte mindig. de most csak alakalmi sex van nekem mind1 hova megy csak jöjön
csatlakozom. én is lennék az alkalmid
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 17:07
Törölt felhasználó (154661)
az én volt párom a számba adta szinte mindig. de most csak alakalmi sex van nekem mind1 hova megy csak jöjön
Sajnos az én barátnőm undorodik tőle,pedig adnám neki mindenhová.Szájba,arcra, már próbálkoztam nála de mindig elutasít hogy egy perverz állat vagyok.Ha a hasára megy,rögtön letörli és megy zuhanyozni.
Így jártam...
Így jártam...
Nekem akkor a legjobb, ha a makkomat szopja-szívja és élvezésemkor, amikor spriccelek: Leszívja a spermámat és lenyeli. Az is különös és jó élvezet amikor a szájába rázom a spermát és a nyelvén látom fehérleni...
Szerintem a punciba és a nő szájába kell élvezni. Ha akarja akkor az arcára is...
Hát akkor nem szeret igazán...
Nálunk ez a téma sosem volt tabu és sosem ment még rossz helyre a cucc.
A párom egyszerűen imádja a nedűmet, lenyelni, elkenni, vagy csak hagyni lefolyni egy jó kis anális élvezéskor...
Imádom Őt!!! Ez az igazi szeretet
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 23:55
Nálunk ez a téma sosem volt tabu és sosem ment még rossz helyre a cucc.
A párom egyszerűen imádja a nedűmet, lenyelni, elkenni, vagy csak hagyni lefolyni egy jó kis anális élvezéskor...
Imádom Őt!!! Ez az igazi szeretet
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (301873)
Sajnos az én barátnőm undorodik tőle,pedig adnám neki mindenhová.Szájba,arcra, már próbálkoztam nála de mindig elutasít hogy egy perverz állat vagyok.Ha a hasára megy,rögtön letörli és megy zuhanyozni.
Így jártam...
Így jártam...
én a azt szeretem ha punciba vagy hasra élvezhetek!
A FERFI A MELRE ES A SZAJBA ELVEZZEN
Akkor tényleg nem szeret. Legközelebb amikor kinyalod, rohanj el még azelőtt szájat öblögetni, mielőtt elélvezett volna. Mondd meg neki utána, hogy nem tudod mi van veled, de egy ideje undorodsz a nedveitől.
2008. 07. 07. hétfő 23:55
Törölt felhasználó (301873)
Így jártam...
Így jártam...
Én azt szeretem ha a férjem a hasamra vagy mellemre élvez nagyon izgalmas,néha az arcomra is jo de számba nem engedem.
Én a hasára és a melleire szeretem,meg természetesen a puncijába. Ő szereti a szájába is és le is nyeli szívesen..hát természetesen azt is szeretem...nagyon.Egyébként meg bárhova.csak élvezzek valahova....
"de számba nem engedem." Miért, a hasadon és a melleden szereted, azt írod, meg azt, hogy izgalmas, aztán "néha az arcomra" s tovább miért nem? Valami rossz emléked, rossz tapasztalatod tart vissza?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 18:35
Törölt felhasználó (105336)
Én azt szeretem ha a férjem a hasamra vagy mellemre élvez nagyon izgalmas,néha az arcomra is jo de számba nem engedem.
én imádom a feleségemet, mert nálunk teljesen mindegy hova, csak menjen és érezhesse és kenhesse magán. szaxinál a szájába és arcára, ha kefélünk a puncijába, hasára, lábára, a mellsexnél a melleire vagy a mellei közé, ha lovagol a puncijába vagy kiveri a hasamra, ha hátulról akkor meg a popsijába, vagy a hátára, vagy a puncijába
imádom
imádom
Te, MÁZLISTA!! Nagyon szerencsés vagy ám, de gondolom, ezt tudod! Ha néha még a barátnőjét is áthívja, akkor szvsz egy szavad sem lehet!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 10:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55743)
én imádom a feleségemet, mert nálunk teljesen mindegy hova, csak menjen és érezhesse és kenhesse magán. szaxinál a szájába és arcára, ha kefélünk a puncijába, hasára, lábára, a mellsexnél a melleire vagy a mellei közé, ha lovagol a puncijába vagy kiveri a hasamra, ha hátulról akkor meg a popsijába, vagy a hátára, vagy a puncijába
imádom
imádom
Szöszke Bébi!
Azt írtad, hogy a "számba nem engedem".
Miért?
Félre ne értsd, nem kötözködöm, csak érdekel a véleményed, hátha így jobban megértem a nőmet... Rossz emlék, vagy nem jó az íze, illata?! Szóval, miért nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 18:35
Miért?
Félre ne értsd, nem kötözködöm, csak érdekel a véleményed, hátha így jobban megértem a nőmet... Rossz emlék, vagy nem jó az íze, illata?! Szóval, miért nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105336)
Nem elzárkózom tőle de nem tehetek rola ha a sámba van hányingert kapok tőle pedig a páromnak szivesen megtenném,ezért irtam bárhova csak számba ne.
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 07. 15. kedd 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 16:35
Szöszke Bébi!
Miért?
Félre ne értsd, nem kötözködöm, csak érdekel a véleményed, hátha így jobban megértem a nőmet... Rossz emlék, vagy nem jó az íze, illata?! Szóval, miért nem?
Miért?
Félre ne értsd, nem kötözködöm, csak érdekel a véleményed, hátha így jobban megértem a nőmet... Rossz emlék, vagy nem jó az íze, illata?! Szóval, miért nem?

zsaltó
Anamaria Garcia