"nastasja" latom nevet valtottal...sokan gyanakodtak a regi nevedre?
(Ez egy válasz angelkis üzenetére (2010. 09. 24. péntek 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 24. péntek 06:22

izgató,ha a cicimre élvez.
a betegségek miatt muszáj gumit használni,igy puciba nem
a betegségek miatt muszáj gumit használni,igy puciba nem
Bárhová lehet csak az arcomra nem.
miért-finnyás vagy?
(Ez egy válasz bibi33 üzenetére (2010. 09. 25. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ajajjajjjjj!!
itt mar kerem talan olyan is van-(hudehygienikus!!!!)-aki csak szalvetaval fogja meg??
ennyi finnyas not egy rakason.......!!meghogy gumival mi,az meg kb olyan,mint gazalarcban ibolyat szagolni!!
itt mar kerem talan olyan is van-(hudehygienikus!!!!)-aki csak szalvetaval fogja meg??
ennyi finnyas not egy rakason.......!!meghogy gumival mi,az meg kb olyan,mint gazalarcban ibolyat szagolni!!

Hááát....nekem egy kicsit furcsa,hogy a szexben a magömlés a legfontosabb..Én mindig abban hitben a voltam.hogy a gyönyör a legfontosabb,a magömlés már csak csucs.Ti nem azért szexeltek,hogy élvezzétek a NŐT,a testét,hogy magadévá tegyétek a nőstényt kivül-belül?,Hogy belehatoljatok?Vagy a nők,hogy odaadják magukat a himnek?A magömlés a megtermékenyités ..Legalábbis a dns parancsa szerint.Azt pedig a testben kell/ene..Elvagyok keseredve...:(Már nem is akarok mással kefélni..:(
Hova élvezzen a pasi?
Miután legalább 2 (azaz kettő) órán át végig szeretkezett megállás nélkül, miattam mindenki odaélvez , ahova akar.
Én személyszerint mivel mindig egyszerre élvezek a partneremmel, így normál aktusban érezve a lüktető , forró farkára élvezek, ami a méhszáj rángatózásából észlelhető, de ehhez kemény, fényes makk kell ám. Puha lötyivel nem érezni a nő fenséges rángásait.
Miután legalább 2 (azaz kettő) órán át végig szeretkezett megállás nélkül, miattam mindenki odaélvez , ahova akar.
Én személyszerint mivel mindig egyszerre élvezek a partneremmel, így normál aktusban érezve a lüktető , forró farkára élvezek, ami a méhszáj rángatózásából észlelhető, de ehhez kemény, fényes makk kell ám. Puha lötyivel nem érezni a nő fenséges rángásait.
Szeretem ezt a kenyes kerdest a felesegmre bizni. Ha o mondja ide v. oda, abbol rossz nem sulhet ki...

Huuuu vazze!
Dől belőled a 2 (azaz kettő) órán át folyamatosan fenséges és fényes hülyeség!
Amiket összehordasz, attól még egy nőnek is feláll a nemlétező szőr a hátán!
TANÁRNŐ! Isten óvjon tőled minden normális és szexkedvelő embert!
Neked nem egy kemény lüktető makk kell, hanem egy nagy és lötyis fasz, hogy ne tudd tovább osztani az "észt"!
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 09. 27. hétfő 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 27. hétfő 20:34
Dől belőled a 2 (azaz kettő) órán át folyamatosan fenséges és fényes hülyeség!
Amiket összehordasz, attól még egy nőnek is feláll a nemlétező szőr a hátán!
TANÁRNŐ! Isten óvjon tőled minden normális és szexkedvelő embert!
Neked nem egy kemény lüktető makk kell, hanem egy nagy és lötyis fasz, hogy ne tudd tovább osztani az "észt"!

Hova élvezzen a pasi?
Én azt szeretem, ha a puncimba és a mellemre élveznek. Alkalomadtán a számba is jöhet az anyag

Jó az mindenhol
az öröm a lényeg...látni a másikon hogy "kisimul-belehal".... és ezt tőlem-velem éli meg...én ezt bírom nagyon, és pont mindegy hogy hova, hisz mindenhol én vagyok.

Punciba természetesen. Én nem látni, hanem érezni akarom.
És bibi33-hoz hasonlóan az én arcom is tabu.
És bibi33-hoz hasonlóan az én arcom is tabu.

Tegnap a punciba.
ma az esne jó, ha a pocijára
de sztem ma alvás lesz
ma az esne jó, ha a pocijára
de sztem ma alvás lesz
Rám!!!

Rossz helyen keresgélsz ez nem a tarskeresö ez a forumozok oldala!!
Nálam helyzettől függ. Irodában a számba,nem kell utána takarítani, az ágyban bárhova lehet.
én a nő reakcióját figyelem. ha új a kapcsolat/helyzet, akkor hagyom hagy csinálja. élvezem. ő fogja tudni, hogy mikor közeledem a csúcs felé. ha ilyenkor tüntetőlegesen kiveszi és csak veri, akkor valsz nem szeretné a szájába, ill. ha mégis oda sikerül, de kiköpi, akkor tudom, hogy legközelebb sem szeretné. egy ilyen helyzetbe senki sem hal bele, viszont ez a legegyértelműbb. az arcraélvezés detto. látszik, hogy nem akarja az arcára, de ha utána mondja is, hogy ezt nem szereti, akkor egyértelmű.
a másik gondolat, ha már 1-2 alkalommal volt olyan hely, ahova élveztem és ő sem utasította el, akkor sem szabad csak arra ráállni, mert az zavarni fogja. mondjuk ez fordítva is igaz. az előző csajom sokszor fejezte be nekem, lenyelte, vagy ment az arcára, majd mikor elkezdett tablettát szedni, jött a punciba dolog. egy ideig nekem is bejött, de egy idő után akartam újra a régi orális befejezést. persze ezt megbeszéltük és jóvolt
a másik gondolat, ha már 1-2 alkalommal volt olyan hely, ahova élveztem és ő sem utasította el, akkor sem szabad csak arra ráállni, mert az zavarni fogja. mondjuk ez fordítva is igaz. az előző csajom sokszor fejezte be nekem, lenyelte, vagy ment az arcára, majd mikor elkezdett tablettát szedni, jött a punciba dolog. egy ideig nekem is bejött, de egy idő után akartam újra a régi orális befejezést. persze ezt megbeszéltük és jóvolt

SEHOVA, ne élvezzen el az a férfi, aki azon tanakodik, hogy hova kellene kiverni, az már biztos, hogy kínok kínjával erőlködve, kőkemény fizikai munkával képes csak dugással elévezni. Súlyos potencia hiányosság. Ha még nincs, majd lesz!
Drága tanárnő Egyszerűen hihetetlen a gondolkodásmódod. Nem az volt a kérdés, hogy kínok kínjával hova élvezzen a pasi. Miért kell egyből negatívan hozzáálni. Szerintem súlyos pasigyűlöletben szenvedsz, mert bármilyen témához hozzászólsz, szerinted a pasik töketlen, impotens, szexre alkalmatlan paraziták, legalábbi ha nem olyan kemény a farkuk, mint a vídia, húzzanak el és egy évig csak az erekciót gyakorolják és el ne merjenek élvezni.
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 10. 19. kedd 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 19. kedd 00:28

SEHOVA, ne élvezzen el az a férfi, aki azon tanakodik, hogy hova kellene kiverni, az már biztos, hogy kínok kínjával erőlködve, kőkemény fizikai munkával képes csak dugással elévezni. Súlyos potencia hiányosság. Ha még nincs, majd lesz!
Szerintem te még életedben nem voltál férfivel,nem hogy elélveztél volna egyszer is csak ha maszturbálsz.Csak azt nem tudom hogy ez a sok hülyeség amit írsz alapból jön vagy nem?????
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 10. 19. kedd 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 19. kedd 00:28