Kivánom neked,igy mint a képen töltsd tele a hölgy kéjbarlangját!!!!

a feleségemnek mindeggy hová élvezek mert szereti ha leszophat+azt is ha teleélvezem a puncijat de legjobban azt szereti ha ráélvezek a melleire és azt utána az ujjaival leszedi és lenyalja sztem ez a tuti.

lányok mi erröl a véleményetek? válaszokat szeretnék még ma

a punci az igazi, ha lehet (mmm, a lüktetés..), akár óvszerrel is - de kézben, hasra sem rossz, ha van fürdési lehetőség utána. puszi
Bárhová, csak élvezzen. Imádom a melegséget. Bár én úgy szertem a legjobban ha belémélveznek.
Óvszert meg távolról sem szeretek látni:))

Bárhová, csak élvezzen. Imádom a melegséget. Bár én úgy szertem a legjobban ha belémélveznek.
köszi nagyon jó a kép, rólad van?
nemnem, netes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 15:38
Törölt felhasználó (50686)

köszi nagyon jó a kép, rólad van?
szerintem a nő szájába vagy a pucijába!!!
Általában hasra megy... Ott nem okozhat pá hónap múlva problémát :)
Te sem abból a percepcióból indulsz ki hogy mindenkinek jó legyen. És persze most nem egy alkalmi kapcsolatról beszélünk.
(Ez egy válasz senkise üzenetére (2007. 03. 21. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 22:38

Bent van a spermának a helye, akár punciba, akár szábja, akár fenékbe.
Kimarad a durranásból a férfi, ha nem bent élvez. Volt pasim aki évekig kurta a barátnőjét úgy hogy kint élvezett. Amikor belém ereszthette a feszültéségét azt hitte a Mennyekben jár. Ég és Föld a különbség a kettő között.
(Ez egy válasz senkise üzenetére (2007. 03. 21. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 22:38
Kimarad a durranásból a férfi, ha nem bent élvez. Volt pasim aki évekig kurta a barátnőjét úgy hogy kint élvezett. Amikor belém ereszthette a feszültéségét azt hitte a Mennyekben jár. Ég és Föld a különbség a kettő között.

Osztom véleményedet,hogy bár hová lehet élvezni az a lényege az egésznek, hogy mind két félnek jó legyen.A gumiba való élvezés,olyan mint zokniba lábat mosni,én is útálom a gumit.
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 21. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 14:14

Ha csak előjáték van szeretem a cicijére és a seggére he szex van csak is a punciba !
Egészséges:)
(Ez egy válasz Kispetyakov üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 18:34

Ha csak előjáték van szeretem a cicijére és a seggére he szex van csak is a punciba !
szerintem a mellére és a szájába
Én a puncimba szeretem.
A szájba a legjobb.
Látom te a szájakra gerjedsz:))
(Ez egy válasz zsidi üzenetére (2007. 03. 23. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)