Bent van a spermának a helye, akár punciba, akár szábja, akár fenékbe.
Kimarad a durranásból a férfi, ha nem bent élvez. Volt pasim aki évekig kurta a barátnőjét úgy hogy kint élvezett. Amikor belém ereszthette a feszültéségét azt hitte a Mennyekben jár. Ég és Föld a különbség a kettő között.
(Ez egy válasz senkise üzenetére (2007. 03. 21. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 22:38
Kimarad a durranásból a férfi, ha nem bent élvez. Volt pasim aki évekig kurta a barátnőjét úgy hogy kint élvezett. Amikor belém ereszthette a feszültéségét azt hitte a Mennyekben jár. Ég és Föld a különbség a kettő között.
(Ez egy válasz senkise üzenetére (2007. 03. 21. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Általában hasra megy... Ott nem okozhat pá hónap múlva problémát :)
Te sem abból a percepcióból indulsz ki hogy mindenkinek jó legyen. És persze most nem egy alkalmi kapcsolatról beszélünk.
2007. 03. 21. szerda 22:38

szerintem a nő szájába vagy a pucijába!!!
nemnem, netes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 15:38
Törölt felhasználó (50686)

köszi nagyon jó a kép, rólad van?
köszi nagyon jó a kép, rólad van?

Bárhová, csak élvezzen. Imádom a melegséget. Bár én úgy szertem a legjobban ha belémélveznek.
Óvszert meg távolról sem szeretek látni:))
Bárhová, csak élvezzen. Imádom a melegséget. Bár én úgy szertem a legjobban ha belémélveznek.

a punci az igazi, ha lehet (mmm, a lüktetés..), akár óvszerrel is - de kézben, hasra sem rossz, ha van fürdési lehetőség utána. puszi
lányok mi erröl a véleményetek? válaszokat szeretnék még ma
a feleségemnek mindeggy hová élvezek mert szereti ha leszophat+azt is ha teleélvezem a puncijat de legjobban azt szereti ha ráélvezek a melleire és azt utána az ujjaival leszedi és lenyalja sztem ez a tuti.

Kivánom neked,igy mint a képen töltsd tele a hölgy kéjbarlangját!!!!

jó kis képek. de a szájabálvezés az a jóó! sajna még nem volt részem punciba mert nem volt oyan csaj aki gyóccert szedett volde. de mindennek eljön majd az idelye!!!!
nem?
nem?
Ez az ÁLMOM!!!Aztán utána meg is halhatok mindenható!!!

Ez a tökéletes!Két helyre egyszerre!!!