Mindig egyszerre? Jó színésznő a barátnőd, nem megy forgatni?
Na jó,ez gonoszság volt
(Ez egy válasz Gallagher üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 17:04

Helyzettől függ, de amúgy 99 %-ban punciba. Mivel mindig egyszerre élvezünk el a végén ezért ez e legtutibb
)))

Nekem volt barátnőm és mikor kiverte nekem folyton az én hasamra élvetetett :S Ki érti ezt :P
popsiba elvezni azt imadom igazan))))))
mindig máshova..
ha nem neked kell dolgozni azon h elélvezz akkor mindegy szerintem, az a legjobb ha csak fekszel, és meglovagolják a makkot, vagy beveszik

bárhová is meg mindíg ott a legjobb ahol elsültél!!!
most Barátnőm fenekére vertem ki !!!!
oda amibe éppen van
Sziasztok.
A Nagy kérdés az :
TE lenyelnéd ha NÖ lennél??????????????
A Nagy kérdés az :
TE lenyelnéd ha NÖ lennél??????????????
Ahova csak akar. Persze jó dolog az összehangolása a dolognak de végül is mindegy. Ha van külön felkérés lehet szokatlanabb helyekre is
Látom mindenféle kommentek születtek. Vannak dolgok amiben kifejezetten maradi vagyok: mindennek megvan a maga helye - a legkirályabb dolog együtt élvezni el úgy, hogy érzed ahogy a puncidba belelüktet a párod.
Nekem az a legjobb ha a punciba, mert akkor általában a párom élvezete indítja be a farkamat. A popsiba ritkán van részem.
Ne haragudj, de én kételkedem, hogy a barátnőd őszinte. Próbáljátok egyszerre az orgazmust, hátha még jobban élvezi.
Én élvezni szoktam amikor a párom csinálja - igaz, nem sűrűn, mert vannak preferáltabb helyeink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 14:12

Törölt felhasználó (88129)

Ne haragudj, de én kételkedem, hogy a barátnőd őszinte. Próbáljátok egyszerre az orgazmust, hátha még jobban élvezi.
de a faszinak ez mennyivel jobb,mintha csak úgy kiveri a faszát a barátnője jelenlétében? "mit élvez benne,hogy az arcára élvez?" a látványt? hátőőőőőőőő... na mindegy,lehet,hogy jó,de egyelőre kihagyjuk
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 14:34

Én élvezni szoktam amikor a párom csinálja - igaz, nem sűrűn, mert vannak preferáltabb helyeink

na pont ezt mondom. h mi jó abban? azt meg nem szeretik a férfiak,ha a nő pl. szop és az uccsó pillanatban kiveszi és kézzel fejezi be... ez ugyanaz,vagy még rosszabb.
hát az egyik exem mondta meg a nagy igazságot. Azóta aranyba is foglaltam
Ő lenyelte azzal az indokkal ,hogy kibírja az ízét, mert nem gargalizálni meg játszani kell vele, ha nem izlik és ráadásul ha máshová menne, akkor meg lehet keresni a papírtörlőt vagy fürdőt, ami meg az idillt töri meg.

Ő lenyelte azzal az indokkal ,hogy kibírja az ízét, mert nem gargalizálni meg játszani kell vele, ha nem izlik és ráadásul ha máshová menne, akkor meg lehet keresni a papírtörlőt vagy fürdőt, ami meg az idillt töri meg.
Nem tom ki hogyan van ezzel...nekem mindig a párom mondja meg hova kéri. Én tiszteletben tartom, mert mégiscsak van némi köze hozzá...
Osztán az ezirányú fantáziájával sincs gond...

Nálunk is így zajlanak ám a dolgok
(Ez egy válasz Mérmindigén..? üzenetére (2007. 06. 20. szerda 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 01:37

Nem tom ki hogyan van ezzel...nekem mindig a párom mondja meg hova kéri. Én tiszteletben tartom, mert mégiscsak van némi köze hozzá...
Osztán az ezirányú fantáziájával sincs gond...

Én popsiba imádom lőni....jól tele....