én legjobban bele szeretek élvezni :)
Nekem már hiányzik egy jó punciba élvezés. Szerencsére a párom lenyeli, a popsijába és mindenhova engedi csak a pinájába nem, mert most nem szed semmit.
...de xar lehet neked!..nem tudod mit hagyx ki ha gumi nélkül csinálod!
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
A legjobb a cicire, a mellbimbóra, ha onnan folyik e a hasára. A párom is ezt szereti a legjobban. De volt már olyan is hogy én küldtem rá az anyagot a popsijára. Arcra nem engedi

"Hova élvezzen a pasi? "
Ahová mindketten(-hárman,-négyen,-"n"en) szeretnék!
Ha meg csak a "marcsával" pásztorórázik, hát "kézenfekvő" a válasz!
Ahová mindketten(-hárman,-négyen,-"n"en) szeretnék!
Ha meg csak a "marcsával" pásztorórázik, hát "kézenfekvő" a válasz!

Punciba a legjobb de ha olyan a helyzet akkor végig lövőm a hasán és a mellén még a szájáig is eljut pár csepp:)
nem tudsz vele mit kezdeni, holnapra már nem is érzed, egy alapos pihenésre, alvásra van szüksége,
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 16. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 16. péntek 14:41
Törölt felhasználó (368273)

Ha létezik online segítség, akkor előre is megköszönném.
A problémám az, hogy pár órája belespriccelt a sperma a szememe és tompán fáj. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem csíp, fáj! Nem emilt várok, hanem ide írjon, aki tud. A postafiókom már hónapok óta betelt.
A problémám az, hogy pár órája belespriccelt a sperma a szememe és tompán fáj. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem csíp, fáj! Nem emilt várok, hanem ide írjon, aki tud. A postafiókom már hónapok óta betelt.
Lagyos vizzel mosátokki aztán várjatok ,szerintem azért fáj mert megütötte idövel el mulik.(máskor jobban vigyázatok )

Ha létezik online segítség, akkor előre is megköszönném.
elsosorban oda,ahova a no megengedi,mert ugyis feleslegesen akar oda ahova nem engedi meg!sokan nemszeretik ha szájukba elveznek,de van 1-2 kulonbseg akik csak azt szeretik ha oda élvezenek neki!En a popsiba szeretem a legjobban..
Ezzel maximálisan egyettértek.
Popiba,szájba,arcra,punciba, mikor hova.
Sziasztok én soha nem szeretem azt ha, valaki belém engedi inkább mindig a hasamra szokot élvezni mert azt, nagyon szeretem és utánna lemosom és kész én ezt szeretem további szép napot mindenkinek jo forumozást mindenkinek
Punciba, popsiba, cicik közé, szájba...
Akkor a legjobb, ha én dönthetem el, hol akarom befejezni!!!!
Akkor a legjobb, ha én dönthetem el, hol akarom befejezni!!!!
Puncimba nagyon szeretem.
még csak szájba cicire kezembe, ja és egyszer a popomba
Szajba
szájba, cicire
teljes erővel bele az óvszerbe, amíg nincs családtervezés
Az énpárom is hasonloan cselekszik és olyan egéséges minta makk.