hat erről beszeltem,irtam!ugye ez nem a te popsid,kedves?te szereted igy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 14:05
Törölt felhasználó (7767)
VIP

Kérdezzük meg a lányokat is!

Nekem a legjobban a te hozzászólásod tetszik...a"párom pinája" ahogy fogalmaztál!
Remek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 20:48
Remek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (79958)

Nekem már hiányzik egy jó punciba élvezés. Szerencsére a párom lenyeli, a popsijába és mindenhova engedi csak a pinájába nem, mert most nem szed semmit.
Jo kis kép bogárka ,neked is oda szoktak élvezni.Muti már magadrol valamit.(tuti hogy nem válaszolsz)

kicsapatni a hasra v popora,de a popsiba a legjobb bar nem mindig szeretik mert van,h du is folyik ha reggel van akcio.
kicsapatni a hasra v popora,de a popsiba a legjobb bar nem mindig szeretik mert van,h du is folyik ha reggel van akcio.
hell!!!!
popó , mell & szájba szopás közben
forever
popó , mell & szájba szopás közben
forever
Sorszámozva kémcsőbe női segédlettel.30 év múlva nosztalgiázva előveszí,kinek lehetett volna tőle gyereke.

Én is szeretem a perverziót. Főleg ha a nőnek van fantáziája és az hasonló az enyémmel. Popóba, szájba, punciba, mellre szerintem nagyon kellemes a spticcelés.
A szájába szeretek úgy,hogy az utolsó cseppig kiszivja belölem !!De az arcra élvezés is tuti dolog ,ha szereti !! Nálunk ez van !!4
Remélem, ami előtte volt, az jó volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 16. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 16. péntek 14:41
Törölt felhasználó (368273)

Ha létezik online segítség, akkor előre is megköszönném.
A problémám az, hogy pár órája belespriccelt a sperma a szememe és tompán fáj. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem csíp, fáj! Nem emilt várok, hanem ide írjon, aki tud. A postafiókom már hónapok óta betelt.
A problémám az, hogy pár órája belespriccelt a sperma a szememe és tompán fáj. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem csíp, fáj! Nem emilt várok, hanem ide írjon, aki tud. A postafiókom már hónapok óta betelt.
én legjobban talán a nyelést bírom