Szex hármasban tapasztalatai (NEM TÁRSKERESŐ)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Eszmecsere a harmadikat kereső párok tapasztalatairól

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#121   2010. 05. 30. vasárnap 21:40
Tozzie Tozzie
Sziasztok!

Mit kerestek?
Hátha megfelelek...

Max azt mondjuk, hogy nem egymást kerestük...
(Ez egy válasz Michellelany üzenetére (2010. 05. 03. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 03. hétfő 16:51
Mi is néztünk hívatásos fiút,csak szerintem fiúban nehezebb találni .ennek több oka is van ! 1, A legtöbb fiú bi vagy pénzért elmegy fiúkkal is,nálunka bi fiú kizárt ( mégha nem is ér hozzám ) . 2, feleségem valahogy úgy érzi ,hogy ne kelljen már fizetni azért,hogy valaki elmegy vele (hiszen nem csúnya stb... ) (igaza van talán) a 3, meg fiúban a hivatásos ha az első két pontnak megfelel úgy érzi ő azért kellene ,mert én nem tudom megdugni a páromat és ezt már a beszélgetésnél érezni a hangján. Az ember ha nem akar leadni az elvárásokból,akkor nehéz normális fiút találni. Nem azért mert nincsen rendes hanem mert lehet a rendes ,nem tetszik éppen, avgy aki jól néz ki az gizda vagy hasonló. Korban,alkatban,gondolkodásban, kell,hogy egyezenek az elvárások és igazság szerint, szerintem, a 3.személynek jobban kell tudnia alkalmazkodni. Ez persze a legtöbb jelentkezőnek szúrja a szemét ,mert ő ugyan úgy akar irányítani ,de az az igazság mi nem azért szeretnénk fiút,hogy életünk része legyen, hanem hogy szexben legyen egy közös kis emlékünbk,úgy ahogyan azt mi szeretnénk. És éppen ezért nehéz találni,mert van amikor Ő mást akar,másképpen képzeli már a MEGISMERKEDÉST IS (képcsere,msn, és maga az aktus stb..) ! Nincsen ezzel semmi baj, hiszen mások vagyunk. Csak ezért is mondom,hogy nem könnyű.És ezért mondja a legtöbb szoló is,hogy nehéz párt találni. A másik ok meg az ,hogy ha valaki nem tetszik,vagy nem szipmi, rossz megírni,hogy húú bocs de nem tetszel. Pláne ha vissza kérdez e-mailban : mi a baj? miért ? milyet kerestek ? Most erre mit írjak. Hááát igazat . Ennyi. Nekünk is volt olyna amikor azt mondta a srác : Bocsi de nem,mert mást szeretnék, nem ilyesmit . Viszont tök normális volt,és ezt nem bunkón közölte. Normálisan elköszöntünk sok sikert egymásnak és ennyi !
#122   2010. 05. 31. hétfő 13:26
vazelinator vazelinator VIP Admin
kezdésnek, jó a hivatásos azt kapsz mit kinéztél, ha mégsem az jön elzavarod haza.
illetve nem kell szimpátiát és érzelmeket bele vinni, bele kavarni.
nem fecölsz bele egy halom időt hogy megtaláld az ideált.
sok minden szol mellette.
(Ez egy válasz Tama73 üzenetére (2010. 05. 26. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 26. szerda 14:26
Hogy nehéz megfelelő partnert találni azt már sajna mi is megtapasztaltuk. Tele van a társkereső rovat, de egyszerűen szerintünk lehetetlen. Mikor leírod : nem dohányzó, vékony, kisfarkú, szerintetek kik jelentkeznek?
100 kg tól felfelé, nagyfarkú (legalábbis ezt írják) ja és megkérdezik gond-e ha dohányzik. A másik, lányt is keresünk, na ez meg a legnehezebb. Eddig csak kamusokkal találkoztunk, persze vegyél fel msn-re, küldj képet, és mikor írjuk hogy nem levelezni szeretnénk hanem telefonon eggyeztesünk és találkozzunk, na ekkor hirtelen bedöglik a gép, hirtelen eltünik. Szóval nehéz de nem adjuk fel, csak találunk valakit, fiút-lányt.
Már mi is gondoltunk hivatásosra, de ezért fizetni? nem tudjuk. Igaz akkor csak lányt szeretnénk, de nem tudjuk megéri-e. Én már beszéltem eggyel és korrektnek tünt, elmondtuk mit szeretnénk, kezdők vagyunk és úgy tünt megértette, ő elmondta mennyi, mitfog tenni naggyából és kész. Még gondolkodunk rajt, de ahogy eddig ki néz lasan rászájuk magunkat.
A legjobb mikor találsz hírdetőt, írsz neki, leírod ki vagy milyen vagy ha esetleg nem látná a képeken, mit szeretnénk, és már bocsánat de a taplója válaszra sem méltat, hogy bocsi de nem. És mikor megírjuk neki hogy akkor minek vagy itt hogyha még arra sem veszed a fáradtságot hogy válaszolj, akkor meg hebeg habog, hogy őőőőő meg izé.
Szóval nagyon nehéz találni megfelelő partnert 3.-nak. De nem adjuk fel.
Sok sikert mindenkinek wave
Ha sikerült akkor tartunk beszámolót. vigyor2
#123   2010. 05. 31. hétfő 14:41
krisz984 krisz984 VIP
Sziasztok.
Hát nem tudom hogy vannak az emberek kitalálva de furcsán az biztos.
Ha egyszer 3-ast keres akkor miért akar 2-esben lenni a lányal?? ezt nem értem.
Nekem eszembe nem jutna arra buzdítani valakit hogy szegje meg a párjával megegyezett dolgot.
Főleg hogy szerintem a 3-as az egyik leg izgatóbb felállás smile
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2010. 05. 29. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 29. szombat 21:46
Nem tudjuk kinek tűnt fel eddig, általános e vagy sem. ?
Azonban nálunk elég elterjedt, 10 ből 9.Férfi :
Kettesben a lánnyal lehetne?
NEM B+
PÁR8476
Veletek is van ilyen?
Nem értik vagy nem akarják vagy barátnőt keresnek?
Na de könyörgöm, más feleségében, barátnőjében?
#124   2010. 06. 01. kedd 13:30
X Törölt felhasználó (748580)
Sziasztok

Hát éppen ez a baj. Amit leírtatok. Annyian így látják, mármint a 3-as felállást. Bevallom mikor először próbáltam partnereket keresni, hasonló véleményem volt. Mármint azt gondoltam, hogy: De jó a pasinak akinek a felesége kielégítéséhez több pasi kell. Istennő lehet, de hát a pasi meg nem bírja. Hála istennek akadt egy pár aki kedvesen elmondta nekem, hogy ez nem így van és hogy a 26 évemmel nem vagyok ciki amiért ezt gondolom, hiszen vannak pl.: 44 évesek is smile akik még mindig ezt gondolják. Szintén ez a kedves pár volt aki elmondta nekem, hogy ha képet küldök akkor ne kezdjem már a farkammal premier plánba az ember arcába mikor megnyílik a levél.

Szóval sokan nem tudják, mit és hogyan kell, mert eddig csak álmodoztak róla, majd elképzelték és kiszínezték a kis álmukat. Csak azt felejtik el hogy a 3 as de még a kettes is a partnerem kielégítéséről szól.
Én véleményem szerint erre kellene törekedni, én így csinálom és működik.: - Ha én teljesen azaz 100:% +10% csak a partneremre figyelek, és önmagamra nem, akkor Ő is megengedheti magának ezt a luxust. A végeredmény egy fantasztikus ösztöni váratlan robbanás.
De sajnos az is igaz hogy a "másik" oldal a párok oldala is enyhén zavaros. Az intelligencia hiánya sokszor gátat állít a történések elé. Itt arra gondolok, hogy egy szimpla: sorry de nem. ez igazán nem sok és mindent elmond. Nos a párok 90% ennyire sem képes. Vágyaik specifikációjával és a feltételek megszabásával nem kevés időt eltöltve, pont semmibe veszik a "keresendő partnert". Michellelany ti szimpatikusak vagytok mint hozzáállás mint pedig képek / írásaitok alapján. Sok sikert a keresgélésben, K.
(Ez egy válasz Michellelany üzenetére (2010. 05. 04. kedd 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 04. kedd 10:07
" Igaz hogy 44 éves, 168 magas és 73kg. Szívesen csatlakoznék hozzátok 3.nak " ezzel jelentkeztek erre a hírdetésünkre ::: " max 30 éves korig keresünk fiút !!!! (az úr? se cm-be se kg nem felel meg az általunk megadott határértékeknek ,hiszen férfit keresünk,nem kislányt) Amikor vissza írtunk,hogy gratula ,eddig te vagy a nyertes hülyeség határán, vita lett : ) Most itt tartunk ! :Ennyi idősen is jó erőben vagyok, 44éve aktívan sportolok, a farkam ha kell egyfolytában áll 1-2órát is. Ellenben Önnel fiatal ember, nekem 30évesen nem kellett segítséget kérni más férfitól a barátnőm kielégítésére. Van aki még 70-80évesen is aktív, kezdjen el aggódni.

Nagyon vágja miről szól egy hármas együttlét !!! Ajánlom figyelmébe mindenkinek az urat !!! Biztos élvezetes hármas együttlétre vezetne a vele való " barátság " és együttlét !!! Most is párt keres ,hiszen neki erről szól a hármas : ))) Hogy ő a 44 éves istenkirálycsászár,aki olyan aktívan sportól 44 éve (73 kg ,biztos szállkásít éppen) ,megmutatja ,hogyan kell kielégíteni egy nőt, jelen esetben párunkat ,akivel élünk ! Hajrá. Igazán szimpatikus hozzáállás !

Sok szerencsét a keresgéléshez !

(végre egy topic, amiben a címben szereplő témának megfelelően írjátok meg tapasztalataitokat! sok igazságot és valós problémákat feszegettek, túl nagy illúziótok ne legyen a "harmadik" beszállóval kapcsolatban! ez is olyan, mint az élet egyéb területei: nehéz megtalálni az optimálist, a mindenben megfelelő partnert! de feladni nem kell, mert a türelem és a kitartás majdnem mindig meghozza az eredményt! azon meg ne csodálkozzatok, hogy sok pasi -esetenként nő is- el van szállva önmagától, vagy nincs önkritikája, vagy éppen erőszakosabb a kelleténél, ill. azt gondolja hogy minden szempontból ő az ideális "harmadik" a szexben! aki meg pénzért kínálja "szolgáltatásait", azt gyorsan felejtsétek el, mert csak magatokat csapjátok be erkölcsileg és anyagilag is!) :tom smile
#125   2010. 06. 01. kedd 19:22
maarimar maarimar
na ez igen és végülis szinte az utolsoszoig igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 01. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (748580)
2010. 06. 01. kedd 13:30
Sziasztok

Hát éppen ez a baj. Amit leírtatok. Annyian így látják, mármint a 3-as felállást. Bevallom mikor először próbáltam partnereket keresni, hasonló véleményem volt. Mármint azt gondoltam, hogy: De jó a pasinak akinek a felesége kielégítéséhez több pasi kell. Istennő lehet, de hát a pasi meg nem bírja. Hála istennek akadt egy pár aki kedvesen elmondta nekem, hogy ez nem így van és hogy a 26 évemmel nem vagyok ciki amiért ezt gondolom, hiszen vannak pl.: 44 évesek is smile akik még mindig ezt gondolják. Szintén ez a kedves pár volt aki elmondta nekem, hogy ha képet küldök akkor ne kezdjem már a farkammal premier plánba az ember arcába mikor megnyílik a levél.

Szóval sokan nem tudják, mit és hogyan kell, mert eddig csak álmodoztak róla, majd elképzelték és kiszínezték a kis álmukat. Csak azt felejtik el hogy a 3 as de még a kettes is a partnerem kielégítéséről szól.
Én véleményem szerint erre kellene törekedni, én így csinálom és működik.: - Ha én teljesen azaz 100:% +10% csak a partneremre figyelek, és önmagamra nem, akkor Ő is megengedheti magának ezt a luxust. A végeredmény egy fantasztikus ösztöni váratlan robbanás.
De sajnos az is igaz hogy a "másik" oldal a párok oldala is enyhén zavaros. Az intelligencia hiánya sokszor gátat állít a történések elé. Itt arra gondolok, hogy egy szimpla: sorry de nem. ez igazán nem sok és mindent elmond. Nos a párok 90% ennyire sem képes. Vágyaik specifikációjával és a feltételek megszabásával nem kevés időt eltöltve, pont semmibe veszik a "keresendő partnert". Michellelany ti szimpatikusak vagytok mint hozzáállás mint pedig képek / írásaitok alapján. Sok sikert a keresgélésben, K.
#126   2010. 06. 02. szerda 13:26
s.loeb s.loeb VIP
Sajnos ezt én is többszür tapasztaltam már. Ha jeletkezek egy hírdetésre aminél minden kritériumnak(súly,magasság,kor,intim méret, tapasztalat,lakhely) megfelelek, akkor 20 párból kb 2 max 3 ír vissza. Ellentétben ha egy olyan hírdetésre jeletkezek ahol egy vagy több kritériumnak nem felelek meg(de valamiért nagyon szimpatikus a hírdető) akkor a 20 levélből 16-17-re jön válasz. Vagy egy "bocs de nem téged keresünk" vagy "nem pont ilyen az elképzelésünk de kaphatsz egy esélyt". És szerintem pont fordítva kellene lennei a válaszok számának. Vagyis ideális esetben minden levélre kellene egy "bocs de nem" vagy valami hasonló választ kapni. Csak az a baj,hogy sok hirdető csak kíváncsiságból ad fel hirdetést. Azért,hogy megnézze mennyi ember érdeklődne azok a dolgok iránt amit ő a hirdetésében leírt. Vagy (bocsaz alpári stílusért),hogy mennyien akarnák az ő párját megdugni. És ha sok a jeletkező akkor megnyugszik(szerintem tévesen mert sok pasi bárkit megduna itt),hogy jó nőt választotam mert 50 ember simán akadna aki megdugná.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 01. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (748580)
2010. 06. 01. kedd 13:30
Sziasztok

#127   2010. 06. 02. szerda 14:21
Tama73 Tama73
Igazad lehet, nem kell keresni, barátkozni, ha nem tetszik elmehet. Meggondolandó amit írtál. worship
(Ez egy válasz Tozzie üzenetére (2010. 05. 30. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 30. vasárnap 21:40
Sziasztok!

Mit kerestek?
Hátha megfelelek...

Max azt mondjuk, hogy nem egymást kerestük...
#128   2010. 06. 02. szerda 14:23
Tama73 Tama73
Bocsi az elöbb VAZELINATOR-NAK SZERETTEM VOLNA VÁLASZOLNI. vigyor3
#129   2010. 06. 06. vasárnap 12:51
X Törölt felhasználó (46871) VIP
Ma ékesen szóló Cicerótól kaptuk az alábbi kultúrált levelet:
"szivesen beszálnék"
"képeket ide külgyetek"
Hát na smile smile smile smile smile Egyszer már bizonyíthatná valaki, hogy nem ez a szint a mérvadó.
#130   2010. 06. 06. vasárnap 17:17
Trilac Trilac
Hello! mi a párommal most leszünk elöször egy lányal,gumival szeretnénk a kérdés az,hogy ha a lány után beakarja rakni nekem is akor elöte cseréljen gumit?kérném a tanácsotokat. worship
#131   2010. 06. 06. vasárnap 19:58
Sanya0x0 Sanya0x0 VIP
Ez kérdés confused
(Ez egy válasz Trilac üzenetére (2010. 06. 06. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 06. vasárnap 17:17
Hello! mi a párommal most leszünk elöször egy lányal,gumival szeretnénk a kérdés az,hogy ha a lány után beakarja rakni nekem is akor elöte cseréljen gumit?kérném a tanácsotokat. worship
#132   2010. 06. 06. vasárnap 21:04
Trilac Trilac
igen kérdés miabaj vele szerintem nincs ezzel gond
#133   2010. 06. 06. vasárnap 22:20
X Törölt felhasználó (379579)
Tegyük fel, hogy nem fenyeget az a veszély, hogy a gumi nélküli szex eredménye terhesség is lehet.
A benne volt a másik nőben és gumi csere nélkül rakja be Neked és az egyáltalán nem használt gumit, csak, "mint a róka, egyik lyukból a másikba" között érzékelsz különbséget?
Csak mert szerintem nincs.
(Ez egy válasz Trilac üzenetére (2010. 06. 06. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 06. vasárnap 17:17
#134   2010. 06. 07. hétfő 05:14
X Törölt felhasználó (754785)
jó lenne ujra egy párral vagy két nagy méretu férfiaval.
nincs annál jobb!!!!!!4
#135   2010. 06. 07. hétfő 06:06
X Törölt felhasználó (754785)
isteni két nagy farku pasival
már alig várom,hogy megint összejöjjön
#136   2010. 06. 07. hétfő 14:53
Sanya0x0 Sanya0x0 VIP
szerinted csak terhesség ellen véd a gumi?egy rakás nemi úton terjedő fertőzést ismerünk,"ha nem akkor utána nézünk" amit egyszerű szemrevételezéssel nem látunk.róka ki a lyukból,át a másikba és már át is vitte a veszettséget.önök döntenek,nekem mindegy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 06. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (379579)
2010. 06. 06. vasárnap 22:20
Tegyük fel, hogy nem fenyeget az a veszély, hogy a gumi nélküli szex eredménye terhesség is lehet.
A benne volt a másik nőben és gumi csere nélkül rakja be Neked és az egyáltalán nem használt gumit, csak, "mint a róka, egyik lyukból a másikba" között érzékelsz különbséget?
Csak mert szerintem nincs.
#137   2010. 06. 07. hétfő 15:47
nor3par nor3par
Sajnos az aktus értékéből levesz a gumi csere szünetekkel, de az életedhez hozzá tesz vagy abból legalább is nem vesze el : )))) Mindenképpen javaslom a gumicserét !!! Ennyit szerintem mindenki tud áldozni közben,hogy 1 percre megáll közben és elfogyaszt 3-4 gumit ha cserélgeti !!!
#138   2010. 06. 07. hétfő 17:26
surdapapa surdapapa
azt hiszem Rád mondják, hogy funkcionális analfabéta!

olvasd már el, hogy mire válaszoltál még eccer!
(Ez egy válasz Sanya0x0 üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 07. hétfő 14:53
szerinted csak terhesség ellen véd a gumi?egy rakás nemi úton terjedő fertőzést ismerünk,"ha nem akkor utána nézünk" amit egyszerű szemrevételezéssel nem látunk.róka ki a lyukból,át a másikba és már át is vitte a veszettséget.önök döntenek,nekem mindegy!
#139   2010. 06. 08. kedd 08:28
hhuuu hhuuu
OFF:
A téma címéből hiányzik egy betű smile

(kösz, az észrevételt, kijavítottam! habár egy topic címében benne lehet a "költői szabadság" is, amennyiben úgy is érthető, értelmezhető!) :tom nyes
#140   2010. 06. 08. kedd 09:06
X Törölt felhasználó (731322)
kis csapatunk is ajánlja a gumi használatát.az az 1perc pihinek is vehető.de márt egy őszászokot csapatnál is egyezés kérdése.fontos hogy amely farok a popsiban ügyködőt az nekerülyőn a punciba,csak miután megmosták.szerintem van különbség.

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 04. 01. csütörtök
Üzenetek: 982db
Utolsó üzenet: 2021. 11. 18. csütörtök

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!