Mi szinesbe is szeretjük csinálni,sőt sokszor jobban is esik mindkettőnknek.
kutyák (és más állatok) is menstruációkor (tüzelés) tudnak teherbe esni nem? És ilyenkor a kanok is jobban kívánják a szukákat, tapasztalataim szerint

a legjobb görcsoldó a menzesz alatt a szex....és amíg nem a pasik mossák a lepedőt, addig nincs baj!

Tuti dolog csak utána iszonyatosan görcsölök.
mi szertjük a feleségemmel most is épp arra készülünk

Sziasztok! Ahogy eszrevettem, itt nagyjabol mindenki pro-menstruacios! Ezzel nincs is semmi gond, szerintem (ferfi szemszogbol) ha egyszer a no levetkozi a gatlasait a piros mikulassal kapcsolatban, akkor hatalamasakat tud elvezni. A ver jelenlete sem zavar, elvegre elo emberrel szexelsz, valahol o is verzik, nem? Utana johet egy tusolas, mert a kisokos nem szereti am..
A múltkor a mensim alatt csináltuk óvszer nélkül és a barátom bennem ment el.. iszonyat jó volt, csak sajna utána nagyon ömlött belőlem a vér, ami már nem volt olyan szexi...
szerintem, próbáld ki, nekünk bejött a párommal...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 13. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 21:16

Mi még nem próbáltuk a menstruációm alatt, de egyikünk sem tartózkodik a dologtól, aztán amikor vége a Szüneti napoknak, akkor nem lehet velem birni, mindig csak dughatnékom van, és ez igy megy legalább 4 napig.
na,szerintem inkább a menstruáció és a szex összefüggéséről kéne beszélni. nos
(úristen,ez a szóóóóó...), hogy ehhez is írjak valamit: nem tudom egyes férfiak miért undorodnak a menstruáló nők puncijától, a vértől,meg ami jön vele. én nem bánom,ha kicsit olyan leszek,legfeljebb lemossuk. az íze mondjuk kicsit rosszabb,mint simán a puncié. azt azért direktbe nem is nyalnám be. de a "sima" szex simán mehet akkor is, nem???

azért mondtam,hogy "sorry",mert nem tudtam megállni
, hogy ne írjam be. amúgy meg tényleg az egész napom rámenne a hibajavításra. pl, hogy nem kezdjük kisbetűvel a mondatot, ugye yanee???

Engem is irritálnak a helyesírási és egyéb nyelvi hibák, de az ilyeneket már észre sem veszem^^
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 02. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ez van, bocs! én se írok hibátlanul,de ez "báncsa" a fülemet

Yanee,az örök kötözködő!

nem "ez miatt",hanem emiatt,sorry!
A menstruáció alatti teherbeesés esélye csak 1:1000, vagyis 0.1%. Ennyi esély akkor is van, ha bármilyem módzserrel (óvszerrel, tabival, bármivel) védekeztek. További jó szexet!

Drága cibók,attól még,h mensizel,ugyanúgy teherbe eshetsz,ha belédmegy.
szerintem folyasd ki egy pohárba és igyátok meg, ha jó az íze. te beteg vagy, már bocsi
azért én nem nyalnám ki

Igazad van mindenben. A nejem akkor nem szereti, várunk néhány napot, de amikor már végefelé jár, eldobja a szárnyasat és a fantáziátokra bízom..
(Ez egy válasz imi9 üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:00

Kedves Drága Férfi társaim!Szeressük a nőt,és bocsánat a szóért/NE akarjunk állatot csinálni/a leg szeretettebb társunkból,ha ő nem akarja!A beteljesülés,az nem mindig szeretkezés kell, hogy legyen!És ne feledd!Adni,mindig többször,mindt kapni!És ha erre törekszel,fiú vagy lány,nő vagy férfi,probléma már nem lehet!!!
A nőm nem szed tablettát és a legjobbakat mindig menstruációkor dugunk, sokkal jobban kívánja.