azért mondtam,hogy "sorry",mert nem tudtam megállni
, hogy ne írjam be. amúgy meg tényleg az egész napom rámenne a hibajavításra. pl, hogy nem kezdjük kisbetűvel a mondatot, ugye yanee???
, hogy ne írjam be. amúgy meg tényleg az egész napom rámenne a hibajavításra. pl, hogy nem kezdjük kisbetűvel a mondatot, ugye yanee???
na,szerintem inkább a menstruáció és a szex összefüggéséről kéne beszélni. nos
(úristen,ez a szóóóóó...), hogy ehhez is írjak valamit: nem tudom egyes férfiak miért undorodnak a menstruáló nők puncijától, a vértől,meg ami jön vele. én nem bánom,ha kicsit olyan leszek,legfeljebb lemossuk. az íze mondjuk kicsit rosszabb,mint simán a puncié. azt azért direktbe nem is nyalnám be. de a "sima" szex simán mehet akkor is, nem???
(úristen,ez a szóóóóó...), hogy ehhez is írjak valamit: nem tudom egyes férfiak miért undorodnak a menstruáló nők puncijától, a vértől,meg ami jön vele. én nem bánom,ha kicsit olyan leszek,legfeljebb lemossuk. az íze mondjuk kicsit rosszabb,mint simán a puncié. azt azért direktbe nem is nyalnám be. de a "sima" szex simán mehet akkor is, nem???
szerintem, próbáld ki, nekünk bejött a párommal...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 13. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 21:16
Mi még nem próbáltuk a menstruációm alatt, de egyikünk sem tartózkodik a dologtól, aztán amikor vége a Szüneti napoknak, akkor nem lehet velem birni, mindig csak dughatnékom van, és ez igy megy legalább 4 napig.
A múltkor a mensim alatt csináltuk óvszer nélkül és a barátom bennem ment el.. iszonyat jó volt, csak sajna utána nagyon ömlött belőlem a vér, ami már nem volt olyan szexi...
Sziasztok! Ahogy eszrevettem, itt nagyjabol mindenki pro-menstruacios! Ezzel nincs is semmi gond, szerintem (ferfi szemszogbol) ha egyszer a no levetkozi a gatlasait a piros mikulassal kapcsolatban, akkor hatalamasakat tud elvezni. A ver jelenlete sem zavar, elvegre elo emberrel szexelsz, valahol o is verzik, nem? Utana johet egy tusolas, mert a kisokos nem szereti am..
mi szertjük a feleségemmel most is épp arra készülünk
Tuti dolog csak utána iszonyatosan görcsölök.
a legjobb görcsoldó a menzesz alatt a szex....és amíg nem a pasik mossák a lepedőt, addig nincs baj!
kutyák (és más állatok) is menstruációkor (tüzelés) tudnak teherbe esni nem? És ilyenkor a kanok is jobban kívánják a szukákat, tapasztalataim szerint
Mi szinesbe is szeretjük csinálni,sőt sokszor jobban is esik mindkettőnknek.
Mi is szoktuk csinalni a parommal.sot olyankor a legvadabba baratnom
Gumi fel azután hagy szóljon!!
Tudjátok fiúk, Nőként azt állíthatom Magamról, és sokan mások is ezt mondják, hogy a nemi vágy a menstruáció alatt igencsak nő, de az első néhány napban erős görcseink vannak, amin sokszor a görcsoldók sem segítenek! Vannak szerencsés kivételek! 3.-4. nap viszont már kellemes a szeretkezés.
Sosem zavart ilyenkor! Meg fürdőszobám is van!
De az tévhit, hogy menstruáció alatt nem lehet teherbeesni! Létezik ún. "extraovuláció", azaz soronkívüli peteérés, mondjuk egy hatalmas szeretkezés következtében!
De az tévhit, hogy menstruáció alatt nem lehet teherbeesni! Létezik ún. "extraovuláció", azaz soronkívüli peteérés, mondjuk egy hatalmas szeretkezés következtében!
akkor a legjobb
Kedves, Joel!
Valóban kevesebb az esély a petesejt megtapadására!
Csak a fiatalságnak azt próbálom elmagyarázni, hogyy 100%-os módszer nincs!
Valóban kevesebb az esély a petesejt megtapadására!
Csak a fiatalságnak azt próbálom elmagyarázni, hogyy 100%-os módszer nincs!
a nök allitolag jobban kivanjak ha megvan............
gabici eggyetertek bar en is szoktam lepedöt mosni)))))))))
Mindenki mást szeret speciell engem nem zavar mert le lehet mosni ha valami rámegy és kész.
Ízlések és pofonok
Ízlések és pofonok
hat nemtom, en nem vagyok nögyogyasz, de azt, hogy egy hatalmas szeretkezes peteerest eredmenyezne menstrualo nöknel, erösen ketlem!
raadasul menstruacio alatt a petesejt nem tud beagyazodni, hiszen a meh fala megduzzad, majd a külsö reteg lehamlik.
nekem eleg regen volt gynekologiam,de azert arra meg emlexem,h hogyan szamitjak ki a valoszinü születesi napot, ami az utolso menstruaciotol szamitodo 9honapon belül van, de erre van 1 nagyon szep tablazat!
ilyesfele tanulmany pedig meg nem keszült, nem is lehetne ilyen tanulmany kesziteni, de nincs is ertelme sztem; az orvostudomanyban nagyon keves dolog az ,ami 100%, de ez biztos az,es hogy miert?!, a fiziologianak köszönhetöen, az bizonyitott dolog, ez viszont nem az! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 13:13
raadasul menstruacio alatt a petesejt nem tud beagyazodni, hiszen a meh fala megduzzad, majd a külsö reteg lehamlik.
nekem eleg regen volt gynekologiam,de azert arra meg emlexem,h hogyan szamitjak ki a valoszinü születesi napot, ami az utolso menstruaciotol szamitodo 9honapon belül van, de erre van 1 nagyon szep tablazat!
ilyesfele tanulmany pedig meg nem keszült, nem is lehetne ilyen tanulmany kesziteni, de nincs is ertelme sztem; az orvostudomanyban nagyon keves dolog az ,ami 100%, de ez biztos az,es hogy miert?!, a fiziologianak köszönhetöen, az bizonyitott dolog, ez viszont nem az! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudjátok fiúk, Nőként azt állíthatom Magamról, és sokan mások is ezt mondják, hogy a nemi vágy a menstruáció alatt igencsak nő, de az első néhány napban erős görcseink vannak, amin sokszor a görcsoldók sem segítenek! Vannak szerencsés kivételek! 3.-4. nap viszont már kellemes a szeretkezés.
Erről kb. húsz éve olvastam, hogy megvan az esélye, mégha elég kicsi is. És itt van a méhenkívüli terhesség esélye is! De nem akarom ennyire szétboncolni már ezt a témát! Nem vagyok orvos, de éppen a gynekológia tanárommal boncolgattuk a témát!
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 07. 07. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 22:17
hat nemtom, en nem vagyok nögyogyasz, de azt, hogy egy hatalmas szeretkezes peteerest eredmenyezne menstrualo nöknel, erösen ketlem!
ilyesfele tanulmany pedig meg nem keszült, nem is lehetne ilyen tanulmany kesziteni, de nincs is ertelme sztem; az orvostudomanyban nagyon keves dolog az ,ami 100%, de ez biztos az,es hogy miert?!, a fiziologianak köszönhetöen, az bizonyitott dolog, ez viszont nem az!
ilyesfele tanulmany pedig meg nem keszült, nem is lehetne ilyen tanulmany kesziteni, de nincs is ertelme sztem; az orvostudomanyban nagyon keves dolog az ,ami 100%, de ez biztos az,es hogy miert?!, a fiziologianak köszönhetöen, az bizonyitott dolog, ez viszont nem az!

Trios

gio68
Victoria Rose