Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 111 112 113 114 115 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2359   2008. 04. 12. szombat 11:33
tom1019 tom1019 VIP Admin
hééé Mr E!
nekem a te okfejtésed áll a legközelebb az én elképzeléseimhez is az átlagos méretekről.

csak a szűk családi micróközösségünket megvizsgálva, arra a következtetésre jutottam, hogy a pénisz méretének kialakulásában nagyon sok köze van a genetikai és öröklődési háttérnek is, az általad elmondottakkal egyetértve és osztva.
szóval vezessük le a dolgokat:
- apám farka kimondottan nagynak volt mondható (kókadt állapotban is legalább 18 cm, de anyám szerint is jól megáldotta sors mérettel - valszeg húsfaxa lehetett, de biztos erektáltan hozzájött még pár cm - ezt onnan tudom, hogy amíg együtt laktunk nem volt nálunk tabu a meztelenkedés)

- nagyapáim farokméretéről nincsenek információim (sose láttam őket meztelenül, és soha nem kérdeztem meg senkit, hogy mekkora volt nekik)

- az enyém egy átlagos -vér- fasz, ami ügyi sokkal kisebb apáménál

- jönnek az utódaim:
- legnagyobb fiam: barátnőjével készített szexfotói alapján (de már gyerekkorában is, amikor utoljára láttam pucéron) apám kategóriája, vagy még nagyobb
- középső fiam (zuhanyozás közben láttam kb. 13-14 éves korában utoljára meztelenül), de már akkor is szintén apám kategóriája mérete volt.
- legkisebb fiam: az én méretemet örökölte, imádják a lányok, és soha nem volt gondja se a lányokkal, se a farkával, egója mint az enyém, dumája szintén zenész (ebből is látszik nem a méret a lényeg, hanem, mi van az ember mögött, és benne)

Na szóval, mit is lehet ebből levonni, hogy még egy családban is nagy a szórás, függetlenül a faj színétől, táplálkozásától és gyakorlati szokásaitól. Igaz, hogy a két nagyfiam közel 190 cm, a legkisebb csak annyi mint én, vagyis 180 köröl van.
Én továbbra is az öröklődést és a genetikai hátteret jelölném meg a legfontosabb kiindulási alapnak, hogy kit mivel áld meg a sors.

Van alapja az emberi különböző fajok méretkülönbségének is, de ez is az évezredek alatt kialakult földrajzi és emberi szokásoknak (táplálkozás, mozgáskultúra stb.) tudható be, de sz.v.szerint, az azokon belüli szórás továbbra is genetikai és öröklődési alapon működik.

na erről ennyit, ha már belebonyolódtunk!

végül: szigorúan a tapasztalatom és az átlagos méretem alapján állítom, hogy a legtöbb Európai nőnek (60-80% között) bőven megfelel a 14-18 cm közötti méret.

Én az életem során 8-10 tartós kapcsolattal rendelkeztem, és ebből csak egy nő mondta, hogy lehetne egy kicsit nagyobb is, de ettől függetlenül az esetek 60%-ban csak a farkammal is ki tudtam elégíteni lovagló pozícióban.

Tehát teljesen egyetértek azokkal, akik azt vallják, hogy nem a méret a lényeg, hanem a pénisz magas szintű szexuális használata, valamint a nők bármilyen vágyának tökéletes kielégítése, bármilyen testrésszel, vagy eszközzel! smile
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 12. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 10:10
Érdekes okfejtés de nem sok logikát látok benne.
Az elhízáshoz van némi köze a méretnek. Hízáskor a fanszőrzet területe alá (nőknél ez a vénuszdomb, nálunk nem t'om mi a hivatalos neve és most lusta vagyok rákeresni) szép zsírpárnák tudnak lerakódni. Ez elvesz egy két centit a méretből. Meg ha nő a has súlyánál fogva (hála neked Newtoni fizika és gravitáció) elkezd lefelé lógni ami némi nemű kihatással van az alant elhelyezkedő zsírpárnákra meg a fütykös helyzetére is. Így elveszít az ember pár centit ha el van hízva, és fogyózással visszanyerheti. De csak 1-2 centiről bezsélek nem ordenáré méretkülönbségekről. Viszont ennek a Te okfejtésedhez semmi köze, csak az elhízás ötletén indultam el.

Másik a feketéknek nem kellett annyira használnia az agyukat ezért izmosabbak, meg nagyobb a farkuk. Meg jobbak a sportban. Nem nem jobbak a sportban. A négerek izomszövete a rövidebb, de nagyobb impulzus kifejtésére alkalmas. Ahol hirtelen kell robbanásszerűen nagyobb energiát kifejteni, de nem huzamosabb ideig. Ezért van sok néger kosaras, rövidtávfutó, és ezért is legendásak (Magic Jhonson, Michael Jordan mindenki tudja kik ők). Ellenben hány néger maratoni futót látsz? Okfejtésem, nem saját spekuláció a néger/fehér/ázsiai játékosok aránya különféle sportokban. Ez egy biológiai kutatás. Nem olvastam a dolgozatot, egy barát mesélte de nem légbőlkapott hanem alátámyasztott tény. De valahogy az agyal ezt nem tudom összehozni. És mi az hoyg kevésbé kellett használniuk az agyukat? Miért? Mert nem ők jártak élen az elektronika iparban? De a bushmanok még a kalaháriban is megélnek ahol más agyoniskolázott szuperintelligens fehér is szomjan döglene. Kicsit fajelmélkedés szaga van a hozzászólásodnak.

Egyébként meg a busmanoknak meg a pigmeusoknak sem alkarnyi a lőcs! Mivel ők picik. A farok méret szerintem sokkal inkább köthető a testméret arányaihoz. Persze ezt nagyban értem, nem egyénenként. Attól mert valaki magas nagydarab, még lehet kicsi farka. nyes DE az adott emberi alfajra nagy általánosságban jellemző arányok már megfigyelhetőek. És annak ellenére hoyg nem hallottam még tudományos magyarázatát a méretkülönbségnek, hogy miért hogyan mettől meddig, ez tűnik a leglogikusabbnak. Aztán hogy a négerek áltlában miért nyugrábbak, megtermettebbek, mint mi fehérek vagy főleg az ázsiaiak, azt per pillanat én sem tudom, így hirtelen.

Ansell kutatás

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Gy.k: 1 inch = 2,54 cm wink
#2358   2008. 04. 12. szombat 10:10
MrEnigma MrEnigma
Érdekes okfejtés de nem sok logikát látok benne.
Az elhízáshoz van némi köze a méretnek. Hízáskor a fanszőrzet területe alá (nőknél ez a vénuszdomb, nálunk nem t'om mi a hivatalos neve és most lusta vagyok rákeresni) szép zsírpárnák tudnak lerakódni. Ez elvesz egy két centit a méretből. Meg ha nő a has súlyánál fogva (hála neked Newtoni fizika és gravitáció) elkezd lefelé lógni ami némi nemű kihatással van az alant elhelyezkedő zsírpárnákra meg a fütykös helyzetére is. Így elveszít az ember pár centit ha el van hízva, és fogyózással visszanyerheti. De csak 1-2 centiről bezsélek nem ordenáré méretkülönbségekről. Viszont ennek a Te okfejtésedhez semmi köze, csak az elhízás ötletén indultam el.

Másik a feketéknek nem kellett annyira használnia az agyukat ezért izmosabbak, meg nagyobb a farkuk. Meg jobbak a sportban. Nem nem jobbak a sportban. A négerek izomszövete a rövidebb, de nagyobb impulzus kifejtésére alkalmas. Ahol hirtelen kell robbanásszerűen nagyobb energiát kifejteni, de nem huzamosabb ideig. Ezért van sok néger kosaras, rövidtávfutó, és ezért is legendásak (Magic Jhonson, Michael Jordan mindenki tudja kik ők). Ellenben hány néger maratoni futót látsz? Okfejtésem, nem saját spekuláció a néger/fehér/ázsiai játékosok aránya különféle sportokban. Ez egy biológiai kutatás. Nem olvastam a dolgozatot, egy barát mesélte de nem légbőlkapott hanem alátámyasztott tény. De valahogy az agyal ezt nem tudom összehozni. És mi az hoyg kevésbé kellett használniuk az agyukat? Miért? Mert nem ők jártak élen az elektronika iparban? De a bushmanok még a kalaháriban is megélnek ahol más agyoniskolázott szuperintelligens fehér is szomjan döglene. Kicsit fajelmélkedés szaga van a hozzászólásodnak.

Egyébként meg a busmanoknak meg a pigmeusoknak sem alkarnyi a lőcs! Mivel ők picik. A farok méret szerintem sokkal inkább köthető a testméret arányaihoz. Persze ezt nagyban értem, nem egyénenként. Attól mert valaki magas nagydarab, még lehet kicsi farka. nyes DE az adott emberi alfajra nagy általánosságban jellemző arányok már megfigyelhetőek. És annak ellenére hoyg nem hallottam még tudományos magyarázatát a méretkülönbségnek, hogy miért hogyan mettől meddig, ez tűnik a leglogikusabbnak. Aztán hogy a négerek áltlában miért nyugrábbak, megtermettebbek, mint mi fehérek vagy főleg az ázsiaiak, azt per pillanat én sem tudom, így hirtelen.

Ansell kutatás

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Gy.k: 1 inch = 2,54 cm wink
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 04. 12. szombat 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 00:29
A minap elgondolkodtam ezen a méret dolgon.
Arra jutottam, hogy az egész visszavezethető az elhízásra való hajlamra.
Pl. a négerek alapjában véve jobb fizikai adottságokkal rendelkeznek, mint a fehérek, sportban is jobbak, alapjában is izmosabbak, mintz a fehérek, kevés rajtuk a zsír, ezért farkuk is nagy, utána jönnek a fehérek az átlagmérettel, átlagos testalkattal, legkissebb a sárgáknak, nem tűnnek kövérnek, de valójában a zsír-izom arány náluk a béka segge alatt van. Alacsonyak, vékony a csontozatuk, izom semmi, tehát valójában még a 60 kilós kiskínai zsíros a maga módján. Láttatok már izmos kínait? (pár élsportolót leszámítva)
Persze a fehéreket, ha úgy teszik europoidokat is tovább bonthatjuk ország szerint, minthogy itt írta valaki, hogy a németeké kissebb, mint a magyaroké. Na miért is? Mert jobb az életszínvonal, több a lóvé, jobban elhíznak, kissebb a pöcs.
Régebben ment egy sorozat a Spektrumon Emberállat, vagy valami hasonló címen. A lényege az volt, hogy minden visszavezethető az evolúciós fejlődésre, tulajdonképpen az ember is ösztönlény, meg hasonlók.
Ha jobban, ugyanígy globális szinten belegondoltok, az inteligenciával is összefügg a farokméret.
Pl. feketéknek évezredek alatt nem volt annyira szükségük az agyukra, mint a fehéreknek, fizikálisan emlkedtek a fehérek felé, így a farkuk is nagyobb lett.
Pl 2: Kína, Japán ipar, tecnika ma hol tart? Mindenütt jelen van az élvonalban. Ők ebbe az irányba fejlődtek, míg fizikálisan elmaradtak , így a farkuk is kissebb lett.

Gondolkozzatok el ezen.....
#2357   2008. 04. 12. szombat 07:56
bazzeg bazzeg
na ez érdekes nyes elgondolkodtató!
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 04. 12. szombat 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 00:29
Pl. a négerek alapjában véve jobb fizikai adottságokkal rendelkeznek, mint a fehérek, sportban is jobbak, alapjában is izmosabbak, mintz a fehérek, kevés rajtuk a zsír, ezért farkuk is nagy, utána jönnek a fehérek az átlagmérettel, átlagos testalkattal, legkissebb a sárgáknak, nem tűnnek kövérnek, de valójában a zsír-izom arány náluk a béka segge alatt van. Alacsonyak, vékony a csontozatuk, izom semmi, tehát valójában még a 60 kilós kiskínai zsíros a maga módján. Láttatok már izmos kínait? (pár élsportolót leszámítva)
Persze a fehéreket, ha úgy teszik europoidokat is tovább bonthatjuk ország szerint, minthogy itt írta valaki, hogy a németeké kissebb, mint a magyaroké. Na miért is? Mert jobb az életszínvonal, több a lóvé, jobban elhíznak, kissebb a pöcs.
Régebben ment egy sorozat a Spektrumon Emberállat, vagy valami hasonló címen. A lényege az volt, hogy minden visszavezethető az evolúciós fejlődésre, tulajdonképpen az ember is ösztönlény, meg hasonlók.
Ha jobban, ugyanígy globális szinten belegondoltok, az inteligenciával is összefügg a farokméret.
Pl. feketéknek évezredek alatt nem volt annyira szükségük az agyukra, mint a fehéreknek, fizikálisan emlkedtek a fehérek felé, így a farkuk is nagyobb lett.
Pl 2: Kína, Japán ipar, tecnika ma hol tart? Mindenütt jelen van az élvonalban. Ők ebbe az irányba fejlődtek, míg fizikálisan elmaradtak , így a farkuk is kissebb lett.

#2356   2008. 04. 12. szombat 00:29
Ryobi Ryobi

#2355   2008. 04. 11. péntek 18:16
KICSIKÉCSKÉM KICSIKÉCSKÉM
olvastam itt egy nagyon jót régebben: nem a ceruza mérete a lényeg, hanem az, hogy a tulajdonosa hogy irja le a nevét vele smile
#2354   2008. 04. 11. péntek 10:09
zelli zelli
Ha Uri módszere bejönne, akkor én szétszakadnék, intimtorna ellenére! eplus2
Most Úr, vagy Uri?
Jesszuszom! eplus2 Meg most már a Szentháromság!
Mekkora dudáim lennének! wow2
Tütü! eplus2 hehe
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 11. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 11. péntek 09:59
tegnap kipróbáltam urigellert módszerét:
rákiáltottam, hogy legyél kétszer nagyobb...
vezze, bejött...kétszer nagyobb lett, és meg is háláltam urinak, az égieknek és a farkamnak is...jól kivertem... eplus2
(ettől függetlenül így is csak átlagos maradt... hehe )
#2353   2008. 04. 11. péntek 09:59
tom1019 tom1019 VIP Admin
tegnap kipróbáltam urigellert módszerét:
rákiáltottam, hogy legyél kétszer nagyobb...
vezze, bejött...kétszer nagyobb lett, és meg is háláltam urinak, az égieknek és a farkamnak is...jól kivertem... eplus2
(ettől függetlenül így is csak átlagos maradt... hehe )
#2352   2008. 04. 11. péntek 08:45
uratti uratti
Sztem sem a méret a lényeg!
csak tudni kell bánni a szerszámmal!
#2351   2008. 04. 08. kedd 13:21
Mi_ketten Mi_ketten
Az enyém 18 mégis sokan ijedeznek tőle.Jópárszor hallottam hogy "csak nagyon finoman csináld",meg hogy "nem is tudom szabad-e ennyire".Análból szinte mindíg ki vagyok tiltva...
#2350   2008. 04. 08. kedd 11:21
Zolika250 Zolika250
Ne izgulj, nekem csak 14 cm, én is nagyon izgultam még annó, hogy mi lesz majd, az elsőnél, de szerintem nem a méret a lényeg, mert ezzel a kicsivel is sikerült kielégíteni az eddigi barátnőimet, úgyhogy Te meg főleg ne aggódj...
(Ez egy válasz zsipzsup üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 20:58
nekem 15,5 cm, ha nagyon akarom 16. 17 vagyok és az osztálytársaimnak legalábbis amit mondanak mind nagyobb, meg alapállapotban is. szűz vagyok és szerintem ki fog röhögni az első csaj aki meglátja :( vastagságra nem tudom mekkora, nem néztem meg, kb 4-4,5 lehet.

szerintetek? ciki lesz? + balkanyar is van
#2349   2008. 04. 08. kedd 10:55
X Törölt felhasználó (210833)
Hogy mennyi az átlag nem tudom nekem 17/5.5 van de még senki sem panaszkodott söt majdnem mindenki azt mondta,hogy de nagy. Persze lehet hogy csak udvariasak voltak
#2348   2008. 04. 08. kedd 10:36
bonusz4 bonusz4
20cm szerintem, de nem nálunk
#2347   2008. 04. 08. kedd 10:19
bazzeg bazzeg
egyszerü a recept...
negondolj arra ,hogy jajj mi lesz az elsőnél ,mert akkor az izgalomtól a vér mindenhova menni fog csak a farkadba nem , olyan lesz mintha hidegvizböl jöttél volna ki smile
gondolj arra ,hogy de szétfogod nyalni kurni stb és akkor lesz egy alapvérbőség a farkadban ami a lánynak is tetszeni fog mert érzi hogy felizgatott téged és akkor nem fogja érdekelni ,hogy mekkora.
mindegy csak lankadt ne legyen és akkor nem számit semmi más.

(Ez egy válasz zsipzsup üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem 15,5 cm, ha nagyon akarom 16. 17 vagyok és az osztálytársaimnak legalábbis amit mondanak mind nagyobb, meg alapállapotban is. szűz vagyok és szerintem ki fog röhögni az első csaj aki meglátja :( vastagságra nem tudom mekkora, nem néztem meg, kb 4-4,5 lehet.

#2346   2008. 04. 07. hétfő 21:12
Kollinsz Kollinsz VIP
Mondd te is, hogy nagyobb smile !

#2345   2008. 04. 07. hétfő 20:58
zsipzsup zsipzsup

#2344   2008. 04. 06. vasárnap 08:46
bazzeg bazzeg
a merci az csak hasonlat volt ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 04. 06. vasárnap 00:26
Akinek mercije van,annak mindegy mekkora a cerkája! Akinek pénze van,mindegy mekkora a cerkája. Akinek pénze,mercije,és fasza is van,az a KIRÁLY! De aki valóban gyönyört akar(mármint nő ) azt nem érdekli sem a merci,sem a pénz,és a nagy fallosz sem. Egy nőt el lehet zsibbasztani másképp is úgy,hogy már az ájulás határán van. Aki ehhez nem ért,annak azt javaslom,tartós kapcsolat és belejön. Miről beszélünk???
#2343   2008. 04. 06. vasárnap 00:26
X Törölt felhasználó (163029)
Akinek mercije van,annak mindegy mekkora a cerkája! Akinek pénze van,mindegy mekkora a cerkája. Akinek pénze,mercije,és fasza is van,az a KIRÁLY! De aki valóban gyönyört akar(mármint nő ) azt nem érdekli sem a merci,sem a pénz,és a nagy fallosz sem. Egy nőt el lehet zsibbasztani másképp is úgy,hogy már az ájulás határán van. Aki ehhez nem ért,annak azt javaslom,tartós kapcsolat és belejön. Miről beszélünk???
#2342   2008. 04. 05. szombat 21:34
X Törölt felhasználó (218972)
Érdekes megfogalmazás és hasonlat smile !Csak az a bibi a dologgal,hogy nem szeretnék nagyképűnek vagy egoistának tünni,de én amikor egy nővel vagyok olyan mintha érezném amit ők éreznek úgyhogy ezt azért nem csak egy szemszögből mondtam smile
#2341   2008. 04. 05. szombat 20:39
bazzeg bazzeg
az a helyzet, hogy nem vagyunk nők, hogy tudjuk milyen érzés a pinának a különböző méretű fasz ugy hogy amiket mondunk az egyoldalu vélemény ..
ugymond mi most egy Suzukiban ülünk és fikázzuk azokat a Nőket akik Mercire vágynak holott a mi Suzukink is elvisz bárhova és kevesebbet is fogyaszt képletesen értve nyes
#2340   2008. 04. 05. szombat 20:34
X Törölt felhasználó (218972)
Ahogy mondod Molly smile !

... 111 112 113 114 115 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!