Sziasztok!Minket megtaníthatnátok rá!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 20. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 20. szombat 22:39

Törölt felhasználó (1109952)

Nálunk is együtt kezdődött és azóta is imádjuk... Hasonló lányokkal és párokkal próbálunk ismerkedni.
Nálunk is együtt kezdődött és azóta is imádjuk... Hasonló lányokkal és párokkal próbálunk ismerkedni.
Szia szeretném ha segitenél hogy ezt az élményt apárom is megélje . Mit csinál másképp aki kihozzta ezt belöled ?
(Ez egy válasz Molettke üzenetére (2018. 01. 16. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 16. kedd 20:17

ez teljesen így van! én sem tudtam elképzelni magamról, hogy képes vagyok rá, míg nem találkoztam egy olyan férfival, akivel ez egyszerűen természetessé vált. Én voltam a legjobban elképedve, hogy spriccelve élveztem el, de azóta nem tudnék lemondani róla. És megjegyzem, hogy mással nagyon ritkán megy azóta is, vele pedig mindig sikerül.
ez teljesen így van! én sem tudtam elképzelni magamról, hogy képes vagyok rá, míg nem találkoztam egy olyan férfival, akivel ez egyszerűen természetessé vált. Én voltam a legjobban elképedve, hogy spriccelve élveztem el, de azóta nem tudnék lemondani róla. És megjegyzem, hogy mással nagyon ritkán megy azóta is, vele pedig mindig sikerül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 02. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 02. szombat 22:20
Törölt felhasználó (1306432)

Ha meg tálalja a párját minden csaj képes rá. És fejben dől el.
Vezesd rá...
Igen komoly! Nagyon jó volt! Még csak puhatolozok nála a többes kérdéssel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 16. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 16. kedd 09:28
Törölt felhasználó (3055042)

Ez komoly?Megnéznénk...
Ez komoly?Megnéznénk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 16. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 16. kedd 09:21
Törölt felhasználó (1330552)

Én tegnap csináltam a párommal! Kétszer spriccelt! Isteni volt! Remélem egyszer mindenki átéli ezt!
Én tegnap csináltam a párommal! Kétszer spriccelt! Isteni volt! Remélem egyszer mindenki átéli ezt!
Gyakorlas es fog menni ha egy par jol kijon es gyakorlas
Az irodalom szerint van a nőknek prosztatájuk...
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Prosztata (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 14:58
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Prosztata (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)

Most akkor van,vagy nincs?
Most akkor van,vagy nincs?
Okoskodjatok nyugodtan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 14:20

Törölt felhasználó (1869692)

Ez vicces.Bár csak a google segitett,de egy valag cikk azt írja, tényleg van.
Na most, ezt nem tudni "szakiként", hogyismondjam....Mintha a szakács nem ismerné a bécsiszeletet, autószerelő a dízelmotort,vagy favágó a tölgyfát.
Bár - és ez fontos - én csak a netről táplálkoztam, semminemű szakirányú végzettségem nincs!
Ha bedőltem az álhíreknek, bocsi, bár állitolag egy kontinensnyi ország is járt már így!
Ha meg májasnak van igaza, megint farka van a menyasszonynak!
Na most, ezt nem tudni "szakiként", hogyismondjam....Mintha a szakács nem ismerné a bécsiszeletet, autószerelő a dízelmotort,vagy favágó a tölgyfát.
Bár - és ez fontos - én csak a netről táplálkoztam, semminemű szakirányú végzettségem nincs!
Ha bedőltem az álhíreknek, bocsi, bár állitolag egy kontinensnyi ország is járt már így!

Ez vicces.Bár csak a google segitett,de egy valag cikk azt írja, tényleg van.

Te fitogtatod ebben a forumban a hozzá nem értésedet az" új tudományodat" hirdetni....mikor a bolond akar irányitani...na az gáz
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 13:09
Törölt felhasználó (1491732)

"Érdembe"
Köszönöm!
Még ha az is vagy,akinek állítod magad (bár ez is ködös, mivel "pár"-ként szerepelsz az adatlapodon), az orvostudomány, a kutatás, a diagnosztika hatalmas fejlődésen ment keresztül, mióta elvégezed az egyetemet (?) .
Néha nézhetnél távolabbra is az orrod hegyénél.
Eredetileg nem veled beszélgettem, hanem tűnt volna fel.
Egyébként pedig azon a szinten már nem szokás kérkedni a végzettséggel.
Hoppá!
Téma lezárva.
Köszönöm!
Még ha az is vagy,akinek állítod magad (bár ez is ködös, mivel "pár"-ként szerepelsz az adatlapodon), az orvostudomány, a kutatás, a diagnosztika hatalmas fejlődésen ment keresztül, mióta elvégezed az egyetemet (?) .
Hoppá!
Téma lezárva.
"Érdembe"
Köszönöm!
Hoppá!
Téma lezárva.
Köszönöm!
Hoppá!
Téma lezárva.
Nem...nekem nem középiskolai kis érettségi bizonyitványom van erről
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 12:13

Nem mondod ... te is?
Szerintem meg okos enged szamár szenved....nem hiszem h veled ezt érdembe meg lehet vitatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 12:13

Nem mondod ... te is?
Nem mondod ... te is?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 07:27

Na baszki.....nekem ne magyarázd az anatomiát...egészségügyi végzettségem van s felsőfokú mellesleg a szakmában nőgyógyászaton dolgozom már 20 éve ...szóval te ne akarj engem kioktatni ilyen téren....
Így van, tapasztaltam, hogy a kedvesemet úgy kellett kitámogatni utána a fürdőbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 04:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 04:07

Törölt felhasználó (2572662)

https://www.mimi.hu/emberitest/dulmirigy.html
Ez tenyleg csak a pasiknak van, lassuk be
De spriccelos elvezet az szerencsere van nekunk noknek is....olyan hogy utana labra se tudunk allni
Ez tenyleg csak a pasiknak van, lassuk be

De spriccelos elvezet az szerencsere van nekunk noknek is....olyan hogy utana labra se tudunk allni

A nőknek is van prosztatájuk. A Skene-féle (paraurethralis) mirigyeket a Terminologia Anatomica karbantartásáért felelős nemzetközi testület 2002-ben hivatalosan is női prosztatának nevezte el.